۱/
با استفاده از #بیپ، حریم خصوصی معنایی ندارد!
پس از مسدود شدن پیامرسانهای پرمخاطب در ایران، پیامرسان «بیپ» با استقبال کاربران مواجه شده است. بیپ محصول اپراتور #ترکسل در ترکیه است. در این #رشتو با ابعاد مختلف آن آشنا میشوید. #مهسا_امینی#قطعی_اینترنت#فیلترنت
۲/
اپلیکیشن بیپ دارای قابلیت ترجمه نیز می باشد. کاربران میتوانند هنگام انتقال پیام با شخصی به زبان دیگر، پیامها را ترجمه کنند. اگرچه که این قابلیت نیز بحث برانگیز است. براساس سند حریم خصوصی بیپ، دادههای شخصی که پردازش میشوند، بدین شکل است: bip.com/en/privacy-pol…
۳/
هویت و اطلاعات تماس: شماره تلفن، نام کاربری، نام اپراتور و رمزهای عبور استفادهشده حساب.
اطلاعات کاربری: دادههای فنی جمعآوریشده از دستگاه توسط تجهیزات فنی، نوع پیامهای ارسالشده (پیام متنی، ویدیو، تصویر، شکلک)، زمانهای استفاده فعال، عادتهای استفاده،
۴/
تاریخ آخرین ورود به برنامه، نوع ارتباط (تماسهای BiP، پیامهای فوری)، مدت زمان، تاریخ و زمان ارتباط. اطلاعات شخصیسازی: نام مستعار، عکس نمایه، اطلاعات وضعیت، شمارههای مسدود شده.
۵/
اطلاعات موقعیت مکانی: اطلاعات مربوط به موقعیت مکانی (تقریبی) کاربر براساس تنظیمات دستگاه آنها در صورت استفاده از خدمات مبتنی بر مکان.
اطلاعات دستگاه: مدل دستگاه، سیستم عامل، زبان تلفن ، اطلاعات مربوط به اپراتور مورد استفاده.
۶/
اطلاعات پشتیبان: اطلاعات تماس که در صورت درخواست توسط کاربران پشتیبانگیری می شود.
اطلاعات دفترچه مخاطبان: لیست تماس و شماره تلفنهای ذخیره شده در دستگاه کاربر.
۷/
طبق گفته سازندگان این اپلیکیشن دارای رمزنگاری سرتاسری است. اگر ویژگی پشتیبانگیری از پیام در سرورهای برنامه فعال باشد، پیامهای کاربران به صورت رمزنگاریشده ذخیره میشوند اما برای کاربرانی که گزینه پشتیبانگیری را خاموش کردهاند، پیام ها در سرور بیپ بدون رمزنگاری ذخیره میشوند
۸/
و فقط در انتقال رمزنگاری میشوند. ارتباطات بین دستگاه تلفن همراه و سرورها از طریق SSL به صورت رمزنگاریشده انجام می شود. تمام اطلاعات و دادهها در سرورهای بیپ در ترکیه ذخیره میشود.
۹/
براساس اظهارات سازندگان این سرویس دادههای شخصی ممکن است براساس دلایل قانونی و اهداف ذکر شده با استفاده از روشهای خودکار یا نیمه خودکار پردازش شوند. طبق گفتههای این سرویس، پردازش دادههای شخصی برای محافظت از منافع قانونی بیپ لازم است.
۱۰/
در سند حریم خصوصی این سرویس به صراحت نوشته شده که فعالکردن برخی قابلیتها به معنای موافقت با پردازش اطلاعات مرتبط با آن قابلیت است.
به عنوان مثال « اگر رضایت صریح خود را برای به اشتراک گذاشتن موقعیت مکانی خود با یک مخاطب بدهید، اطلاعات مکان دستگاه شما پردازش می شود.»
۱۱/
این سرویس اشتراک گذاری موقعیت مکانی با یک مخاطب را به معنای رضایت برای پردازش اطلاعات موقعیت مکانی تلقی میکند!
همچنین این سرویس قابلیتی با نام «کشف کن» دارد، استفاده از این قابلیت نیز به منزله قبول پردازش اطلاعات موقعیت مکانی توسط بیپ است.
۱۲/
نکته جالب دیگر قابلیت ترجمه خودکار این سرویس است. به گفته سازندگان بیپ، اگر استفاده از قابلیت ترجمه خودکار را انتخاب کنید، کلماتی که برای ترجمه ارسال می کنید توسط یک ارائه دهنده خدمات شخص ثالث پردازش می شود.
۱۳/
با استفاده از این ویژگی، مشمول شرایط و سیاست های حفظ حریم خصوصی این ارائه دهندگان خدمات شخص ثالث خواهید بود؛ ارائه دهندگانی که نه هویت آنها مشخص است و نه سیاستهای حفظ حریم خصوصی آنها.
۱۴/
براساس قوانین بیپ، در چارچوب همکاری با اپراتورهای خارج از ترکیه، دادههای مربوط به کاربران در این کشور ممکن است به سرورهای اپراتور مربوطه منتقل و ذخیره شود. این بدان معنی است که مثلا اگر کاربر ایرانسل هستید، با درخواست ایرانسل، اطلاعات شما برای ایرانسل ارسال خواهد شد.
۱۵/
در سند حریم خصوصی این شرکت ذکر شده که بیپ ممکن است دادههای کاربر را با مقامات ذیصلاحی که برای رعایت تعهدات قانونی و حفاظت از حقوق و ایمنی خود و همچنین حقوق و ایمنی اشخاص ثالث ملزم به ارائه دادههای شخصی به آنها است، به اشتراک بگذارد.
۱۶/
کاربر البته میتواند درخواست کند که به اطلاعات مربوط به دادههای شخصی خود که پردازش شدهاند دسترسی داشته باشد.
همچنین کاربر میتواند با ارسال درخواست از اشخاص طرف سومی که دادههای شخصی او را برای پردازش در اختیار دارند، مطلع شود.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
۱/
امروز #عیسی_زارعپور وزیر ارتباطات که راهاندازی اینترنت طبقاتی و سانسور محتوای نتایج محتوای موتورهای جستوجو را از افتخارات خود میداند، خندان و شادمان از ضررهای استفاده از #فیلترشکن و لزوم جرمانگاری عرضه فیلترشکنها گفت. #مهسا_امینی#فیلترنت#قطعی_اینترنت
۲/
لازم به ذکر است که حکومت ایران مسئول اصلی به خطر افتادن امنیت کاربران است. فیلترینگ گسترده منابع امن موجب شده که کاربران فیلترشکنهای مورد نیاز خود را از منابع ناامن دریافت کنند. تلگرام طلایی ساخت حکومت ایران سالها منبع انتشار ابزارهای آلوده بوده. techrato.com/2018/06/09/a-g…
۳/
در یک بررسی که دو سال پیش انجام شده نزدیک به ۵۰ درصد اپهای بررسی شده از کافه بازار، حداقل توسط یک آنتیویروس به عنوان بدافزار شناسایی شده اند. در یک ماه اخیر به دنبال مسدودسازیهای روزافزون، استفاده از فیلترشکن در ایران سه هزار درصد افزایش داشته. tejaratnews.com/startup/%D8%A7…
۱/
در سالهای اخیر برخی حکومتها اینترنتستیزی خود را با #سانسور و #فیلترینگ نشان دادهاند.
«فناوری» اما راهکارهایی مثل «حاملهای دارای قابلیت اتصال» یا Pluggable Transports برای عبور از سد #فیلترنت ارائه کرده است.
در این #رشته_توییت با این راهبردهای مهم آشنا شوید #طرح_صیانت
۲/
ترانسپورتهای مختلفی وجود دارند که به طیف گستردهای از روشهای مسدودسازی میپردازند. Pluggable Transports راهحل کارآمدی برای دور زدن #سانسور و مقابله با کنترل و نظارت نهادهای دولتی بر فعالیت آزادانه کاربران در فضای آنلاین است.بهطور کل، آنها را میتوان به سه بخش تقسیم کرد:
۳/
Diverting (منحرفکردن)
ترافیک با استفاده از مسیرهای مختلف بهسوی ترافیک استاندارد وب در اطراف شبکه جابجا میشود. یکی از روشهای منحرفکردن، «domain fronting» است که ترافیک از طریق یک "front" هدایت میشود. front معمولا یک آدرس آیپی است که در فضای ابری به اشتراک گذاشته میشود.
۱/
در گزارش جدید «اسپیدتست»، تغییر موقعیت #ایران در جدول ردهبندی کشورها به این شکل است: ۴ پله سقوط در جدول میانه سرعت اینترنت ثابت، ۸ پله سقوط در جدول میانگین سرعت اینترنت ثابت، ۱ پله سقوط در جدول میانه سرعت #اینترنت همراه، ۲ پله صعود در جدول میانگین سرعت اینترنت همراه. #فیلترنت
۲/
بر اساس توضیحات اسپیدتست، استفاده از «میانگین» شاخص دقیقی برای اندازه گیری کیفیت اینترنت نیست و «میانه» برای ردهبندی میزان سرعت اینترنت در کشورهای مختلف به تجربه واقعی مردم در آن کشور نزدیکتر است.
۳/
نحوه جمع آوری دادهها در اسپیدتست بهاین شکل است که این سایت با بهرهگیری از ارتباط اینترنتی دستگاه شما، سرعت [اتصال] بین دستگاه و یک سرور آزمایشی را اندازهگیری میکند. با مراجعه به گزارش ماه ژوئن اسپیدتست در مورد ایران با جزئیات بیشتری از این گزارش مواجه خواهیم شد.
۱/
انتشار بدون آگاهی و بیاندازه تصاویر کودکان در شبکههای اجتماعی میتواند سرقت هویت، عواقب حقوقی و پیامدهای روانشناختی را به دنبال داشته باشد.
در این #رشته_توییت با خطرات احتمالی اشتراک گذاری تصاویر #کودکان و روشهای مقابله این تهدیدها آشنا شوید. #طرح_صیانت#فیلترنت
۲/
طبیعی است که بخواهیم شادترین لحظات زندگی خود و فرزندانمان را در شبکههای اجتماعی به اشتراک بگذاریم. با این حال، این رویکرد تبعاتی هم دارد. طبق گزارش کمیسر کودکان انگلستان، به طور متوسط از یک فرد در بریتانیا تا سن ۱۸ سالگی، ۷۰ هزار پست به صورت آنلاین به اشتراک گذاشته میشود.
۳/
این دادهها برای طیف وسیعی از افراد قابل دسترسی است. زمانی که عکسی را در شبکههای اجتماعی پست میکنید، دیگر آن تصویر منحصراً متعلق به شما نیست. در پلتفرم شبکههای اجتماعی امکان استفاده از دادهها وجود دارد.