#jeugdzorg #beestmensen

Naar aanleiding van de tekening die Hylke mij stuurde uit het niets terwijl wij elkaar al meer dan 15 maanden niet zien staat mijn wereld als in verband met eerder geweld door voogd Kees van der Meulen van het regiecentrum te Leeuwarden

/1
Compleet op z,n kop. Je kind uit dat het jou mist. Vraagt hoe het met jou gaat, meermaals en het #beestmens van #jeugdzorg houd je als straf voor het je verhaal doen in dagblad @trouw van hem gescheiden. Dezelfde man die je verwurgde terwijl je vlak daarvoor met ptss

/2
Gerelateerd aan eerder buitensporig geweld door #jeugdzorg.

Dus weer een belronde op zoek naar hulp voor Hylke en mij. Bellen met de @gemeenteschier die namens dezelfde #beestmens de boodschap bracht dat het allemaal aan mij zou liggen. Dat nemen ze terug of ik stap naar

/3
De rechter. Weer bellen met de @Politie. En dan doet zich iets opmerkelijks voor. Terwijl de politie uit de regio iedere aangifte in het verleden weigerde of opzettelijk frustreerde door géén onderzoek te doen notabene van een verwurging door een #jeugdhulpverlener

/4
Is de agente die ik zojuist uit een andere regio sprak verbijsterd over het #geweld dat #jeugdzorg Kees van der Meulen doodleuk op mijn zoon en mij blijft loslaten en dat ik een tekening van mijn zoon Hylke krijg vol met vragen en opmerkingen die het #beestmens
van het #regiecentrum te #Leeuwarden mij verbied om te kunnen beantwoorden.

' wat onmenselijk ' en ' wat een onrecht '.

' hoe pijnlijk voor jou en je kind ' zegt de vriendelijke wél in het belang van mijn zoon denkende vrouw die zo zegt ze al meer dan 20 jaar telefoons
Beantwoord bij de politie.

Vertel mij wat. De grootste schoften die ik in de 58 jaar dat ik nu op de planeet rondloop heb ontmoet zijn medewerkers van #jeugdzorg.

Ze gaat de vriendelijke collega die mij belooft heeft persoonlijk zich te zullen inzetten om het #beestmen
Kees van der Meulen tussen mij en mijn zoon uit te krijgen op de hoogte brengen van de tekening vol met vragen ' uit het niets ' vlak voor kerst en hem vragen met spoed contact met mij op te nemen. Intussen wordt mij vanwege de ' #onmenselijk hoge #lijdensdruk geadviseerd om
Een herstel coach in de arm te nemen.

@toeslagherstel waar blijft mijn hulp ?

Ik zit er vanwege de blijvende #bestialiteiten door het #regiecentrum te #Leeuwarden om te springen als nóóit tevoren.

Graag een reactie @toeslagherstel !!
Graag een reactie @IGJnl !!
Ik kan u verzekeren dat ik Niet zal Stoppen het #OngekendOnrecht en de dag dagelijkse aanslagen die #jeugdzorg nu al 15 jaar lang op ons loslaat te vuur en te zwaard te bestrijden. Niemand maakt mijn zoon of mij kapot zonder dat ik zal vechten met alles wat ik in mij heb.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with JeroenOk #WadEenZee

JeroenOk #WadEenZee Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @okjeroen1

Dec 21
@HetVergetenKind @SeriousRequest

Soms zoals deze nacht ' droom ' ik er letterlijk van hoe ik met groot genoegen persoonlijk zo,n ' jeugdhulpverlener ' persoonlijk dood schop. Niet omdat het een ander geweld aan doen in mijn karakter past maar omdat als je deze draad leest /1
Je niet anders dan Moet concluderen dat ouders machteloos Moeten toekijken hoe hun kinderen binnen de #jeugdzorg kapot worden gemaakt!

Maandenlang niets kunnen doen. Er wordt pas ingegrepen als een kinderarts alarm slaat nadat het meisje zichzelf uit pure wanhoop wil doden.

2
Wil het nou eindelijk tot jullie botte hersens doordringen hoe afschuwelijk het voor ouders is als je niet alleen Moet toekijken hoe jouw kind, dat een zorgbehoefte heeft, zoals deze ouders dat erkenden, zien dat hun kind verkracht en zwaar mishandeld wordt

3
Read 6 tweets
Dec 20
#SeriousRequest
#jeugdzorg
#doneerniet

Advocaten slaan alarm. Ouders nog minder mogelijkheden zich te verweren tegen de structurele misstanden in de jeugdhulpverlening.

/1


metronieuws.nl/in-het-nieuws/…
En ook het schandaal rondom de toeslagenaffaire is nu niet bepaald een visitekaartje voor jeugdzorg. Uit onderzoek van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd bleek dat bij de 3301 gedwongen uithuisplaatsingen de feiten in de onderzoeken niet klopten.

/2
De voor #jeugdzorg gevoerde campagne van @HetVergetenKind met als doel nog méér gezinshuizen op te richten gaat in feite dus nog méér #uithuisplaatsingen in de hand werken.

/3
Read 7 tweets
Dec 20
#jeugdzorg #SeriousRequest

Een schokkende ‘behandeling’ in de gesloten Jeugdzorg
7 december 2022

Achtenzestig incidenten en 44 keer isolatie. Verschillende keren verkracht, een aantal keer batterijen ingeslikt waarna ziekenhuisopnames noodzakelijk was,

/1
een aanklacht van seksuele toenadering door een groepsleider, een kinderarts van het ziekenhuis die alarm slaat omdat er levensgevaar dreigt en een kinderrechter die weigert de machtiging te verlengen.

/2
Dit is het resultaat van ruim een half jaar opname van een inmiddels 15-jarig meisje in de Hoogspecialistische Jeugdhulp instelling in Friesland.

Vooral doneren aan @HetVergetenKind dan komt het met de uithuis geplaatste kinderen helemaal goed zoals u hierboven kunt lezen.
Read 29 tweets
Dec 19
Er wordt mij wel eens verweten over te reageren op de #beestmensen van #jeugdzorg

Meestal door niet op de hoogte zijnde maar wel een oordeel hebbend stel volslagen idioten.

Ik zal het deze #rechtsstaat #wappies aan het botte verstand proberen te peuteren.

/1
Dit is Elsa. Zoals je kunt zien een prachtige lieve en op deze foto zelfs trots rondstappend hondje. Zo trouw en gehecht dat als ik niet eet zij dat ook niet doet. Als ik onrustig ben is zij dat ook.

/2 Image
Stel nu dat ik, waarvan zij afhankelijk is, met dezelfde hand waar ik haar mee voed iedere keer op hetzelfde moment dat zij haar eten krijgt een dreun verkoop. En ik doe dat één maand lang.

/3
Read 9 tweets
Dec 19
@OZvdJ vorige week ben ik gebeld door de medewerker waarmee ik contact had. Hij zei mij bij het @OZvdJ om persoonlijke redenen te stoppen.

/1
Uit het niets ontving ik óók vorige week een tekening van mijn zoon Hylke waarmee als straf voor het doen van mijn verhaal in dagblad @trouw sinds oktober 2021 géén enkel contact meer mee is een tekening vol met vragen over hoe het met mij gaat.

/2
Ik kan en mag dit van #regiecentrum niet beantwoorden. Afschuwelijk voor mijn zoontje en mij. Ik verzoek u vandaag nog contact met mij op te nemen. Mijn gegevens zijn bij uw collega van Berendonk bekend. Er is gezien de mate van geweld, de aanstaande kerstdagen en het

/3
Read 4 tweets
May 30
#jeugdzorgschandaal draad

Geachte heer / dame

Op donderdag 22 september ben ik ondergetekende ( zie bijlage ) verwurgd door een medewerker van het regiecentrum voor bescherming en veiligheid te Leeuwarden. (1)
De verwurging vond plaats in het bijzijn van getuige mvr. Ds de Jong van de protestantse gemeente te Tzum.

Het doen van aangifte werd aanvankelijk geweigerd door de latere verbalisant ( zie bijlage ) W.J. Welling (frl 01105 ). (2)
Pas na heen en weer bellen van zowel de getuige mvr. Ds de Jong en mijzelf werd de latere verbalisant door de officier van justitie gesommeerd de aangifte wél op te nemen.

(3)
Read 17 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Don't want to be a Premium member but still want to support us?

Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(