سه مقوله سیاست، امنیت و جنگ ارتباطی تار و پودی با یکدیگر دارند. کسی که وارد عرصه سیاست میشود علاوه بر حقوق و اقتصاد باید به مسائل نظامی و امنیتی هم وقوف داشته باشد. سازمانهای ضداطلاعاتی "سیآیای و امآی۶" از دولت-ملت آمریکا و بریتانیا دفاع میکنند. ساواک هم در زمره آنهاست.
۱
برخی مغلطه میکنند که واجا و ساس هم مشمول همین منطق است. چنین نیست. هر گردی گردو نیست. تفاوت در یک واژه است [#ایدئولوژی]. نهادهای امنیتی رژیمهای توتالیتر و ایدئولوژی محور همچون چکا و کاگب شوروی و گشتاپو و اساس نازیها با نهادهای دفاعی لیبرال دموکراسیها توفیرات اساسی دارند.
۲
ساس و واجا حافظ رژیم اند نه یک دولت-ملت. دولت ملی شاهنشاهی دولتی ایرانشمول بود. هیچ فیلتری چز وفاداری به ایران نداشت. دولت ملی پهلوی کسی را به خاطر عدم وفاداری به پادشاهی در گزینشها رد یا پذیرش نمیکرد. تمام قاعده بازی سیاست این بود: وفاداری به ایران و عدم خیانت به مملکت.
۳
پس از ۴۴ سال پروپاگاندا و تبلیغات مسموم چپها، مکتبیها و التقاطیون، هنوز بسیاری از جوانترها این نکات و دقایق را تمیز نمیدهند. انیران ۵۷ی اختاپوس چند سری هستند که یک سر بزرگ آن تحت عنوان ولی فقیه در خیابان آذربایجان نشسته و سرهای دیگر آن در فرانسه، آلبانی، اتازونی و غرب است.
۴
عبایی ندارم که بگویم یک کله یا سر جمهوری اسلامی به خامنهای و خاتمی و خمینی و روحانی و موسوی میرسد و کله دیگر آن به لادن برومند، فرخ نگهدار، شادی امین، عبدالله مهتدی و ملیحه محمدی و بسیاری دیگر که معرف حضور هستند میرسد. ترس آنها از ساواک بیدلیل نیست.
۵
ساواک سازمانی برای دفاع از ایران بود. ساواک روی دیگر سکه طلایی دفاع از ایران یعنی ارتش شاهنشاهی بود. آنها که ساواک را میزنند، رکن ملی ارتش را میزنند و آنها که پهلوی و پادشاهی را میزنند به دنبال تخطئه مشروطه و ستیز با ایران هستند. ساواک نگهبان ایران بود، همچون #شاه و ارتش.
۶
** تصحیح؛ #ابا درست است. توئیت ۵.
سواد نداشته و اکابری نمد کشیده.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
۳ سال پیش در ژانویه ۲۰۲۰ ترامپ دندان کفتار را کشید. سلیمانی مهمترین مهره #روسوفیل رژیم بود و جهت دهنده به ملاها در خاورمیانه. او مجری صدور خمینیسم در عراق، سوریه و لبنان بود. جا عامدانه و آگاهانه انتقام او را با زدن هواپیمای اوکراینی گرفت چون توان پاسخ به آمریکا را نداشت.
۱
با عملیات ضدتروریستی ۱۳ دی ۹۸، پراکسیهای جا در منطقه یتیم شدند و همچنان یتیم ماندند. مایکل دیآندریا اندکی پیش از کشتن یکی از بزرگترین تروریستهای خاورمیانه، روسیه، عربستان، اسرائیل و قطر را در جریان گذاشته بود. پوتین واکنشی به مرگ یک مامور روسوفیل جمهوری اسلامی نشان نداد.
۲
سلیمانی ملیگرایی را قبول نداشت و خودش را سرباز اسلام میدانست. عاقبت سلیمانی، فرجام نوکری خرس بود. گندهگوز اول منطقه و لات کوچههای خلوت خاورمیانه، توان پاسخ به اسرائیل را هم نداشته است. چنانکه پودر شدن T4 سوریه، نطنز، کرج، فخرآور، ایرلو و بقیه را دید و پاسخی نداد.
۳
واژگونی مفاهیم سیاسی در توئیتر فارسی بیداد میکند. باژگونه شدن مفاهیم به گونهای است که حتی کاربرانی که از آنها انتظار وسواس در خرج کردن کلمات میرود، بیمهابا هر تعریفی را در جایگاه معکوس و #بیکرانه مصرف میکنند. واژههایی چون دموکراسی، فدرالیسم، ائتلاف، طبقه متوسط و مردم.
۱
واژه مانند کالا از ۳۰۰۰ سال پیش واردات-صادرات و مونتاژ میشده. از تمدن پارس به یونان و مصر میرفته و برمیگشته. حتی نمادی چون #سواستیکا از اینجا به همه تمدنها و ممالک دیگر صادر شده. ساختار متفاوت تاریخی و اجتماعی هر کشوری بر تعاریف و مفاهیم تاثیرگذار بوده اما /
۲
دنیای مدرن و عصر ارتباطات لنگری بود برای همبستگی بین ذهنیت، عینیت و واقعیت. سعدی ۷۰۰ سال پیش کلمات عربی را با نثر سهل و ممتنع ایرانیزه کرد. ۱۱۶ سال پیش واژه فرنگی کونستیتوسیون به معنی قانون بنیادین [اساسی] را عثمانیهای عصر تنظیمات از انقلاب فرانسه وام گرفتند و #مشروطه نامیدند/
۳
از هانری کوربن تا هانری لوی؛
اسلام، امپریالیسم و چپگرایی ۳ عامل اصلی انحطاط ایران است. عامل درونی دیگری نیز وجود دارد به نام ناآگاهی! ایران همواره مورد توجه و کشاکش ۳ ابرقدرت بوده: روسیه، بریتانیا و فرانسه. هر سه این بزرگواران مستعمرات خود را بر بنیان #مردمشناسی بنا کردهاند.
۱
تاثیر روشنفکران چپ فرانسه و اهالی کلژ دو فرانس بر روغنفکران شورش۵۷ غیر قابل انکار است. افرادی نظیر ماسینیون، گورویچ، فوکو، فانون، سارتر، کامو و کوربن که یکی از پدر خواندههای اسلام ایرانی در ۵۰ سال گذشته است. #آنتروپولوژی کلید استعمار نوین است. آنها بر روی اقوام کار میکنند.
۲
روابط اجتماعی ملتها را میکاوند. بر روی دین به عنوان عاملی مهم تمرکز میکنند و نهایتا با سیاست تفرقه بینداز و حکومت کن، منافع خود را پیش میبرند. ۵۰ سال پیش شریعتی را صادر کردند و امروز برنار آنری لویها با برجسته کردن اختلاف قومی، زبانی و دینی به دنبال تجزیه کشورها هستند.
۳
مردم مفهومی یک دست نیست. طبقه #روغنفکر چپ، نقش یک عفونت و سرطان بدخیم را در تاریخ معاصر بازی کرده. خطر گمراهی در جامعه ما هست. احتمال اینکه ایرانیان یک تجربه وحشتناک و دهشتناک دیگر را استارت بزنند بالاست. جامعه ایرانی دچار #پارادوکس است و نشر آگاهی وظیفه میهن دوستان لیبرال است.
۱
جامعه جوان ایرانی و درگیر سمپات چپها، هنوز بینش عمیقی با رابطه خودش و شورش۵۷ پیدا نکرده. هنوز برخی از چپهای جمهوریخواه با رندی عاملیت و همکاری خودشان را با شورش۵۷ نفی میکنند. در ساختارهای ذهنی برخی از اپوزیسیون چپ، فرآیندهای نیل به دموکراسی برای فهم مسئله هنوز نهادینه نشده.
۲
کارکردهای ذهنی در اپوزیسیون چپ ایرانی بسیار سطحی و مکانیسمهای اولیه مثل انکار و فرافکنی هنوز غالب است. سیاست تنها یک امر عملی و پراتیک نیست. وجه نمادین دارد، نیمه تاریک و سیاه دارد. فهماندن این مسائل به سمپاتهای جوان و فحاش چپها در همین توئیتر سخت است، چه برسد به کف کوچهها.
۳
فردوسی ۱۰۰۰ سال پیش بیدلیل نگفت:
"چو با تخت منبر برابر کنند"
او از روحیات عوام ایرانی شناخت کامل داشت. مردمانی که بین #اورنگ شاهی و منبر شیخ تمیز و توفیر قائل نشوند در نهایت کارشان به رژیم تفتیش عقاید میکشد. یکی از مشکلات سیاسی در راستای احیای #نهاد پادشاهی، فرهنگ عوام است.
۱
فرهنگ عامه شیعه ایرانی زمانی بدتر شد که آلوده به ویروس چپ هم شد. پدر شارلاتانیسم و لمپنیسم سیاسی، مارکسیسم است و مادرش فمنیسم. درک اینکه پهلوی از #اشرافیت میآید را ضدفرهنگ و ضداخلاق لمپن قبول نخواهد کرد. احیای #آریستوکراسی در این موزاییک آسان نخواهد بود.
۲
انتظاراتی که لمپنها از رهبر دارند مشخصات همین سران جا است. وظیفه ماست که امروز اذهان عوام را #روشن کنیم. چپها به رضاشاه کبیر برچسب دیکتاتور میزدند و به نوهاش میگویند جنم ندارد. چپها از مصدق خوششان میآید. ۷۰ سال است که از آدمی گیج و منگ و بلاتکلیف الگو ساختهاند.
۳
#مهسا_امینی
این درست است که رخداد مهم در نظریه اتفاق نمیافتد و نظر تابع عمل است اما کنش [act] نیز تابع اندیشه است. خیزش ملی ایرانیان بدون پیوستهای تئوریک و امتداد میهنپرستانه ناتمام خواهد ماند. انقلاب بیش از آن که به سلبریتی نیاز داشته باشد نیازمند فلسفه و #فیلسوف است.
۱
ما برای پیروزی خیزش به اندیشه نیازمندیم نه چهرههای مشهور. ما به آراء کورش، زرتشت، #فردوسی، خیام، سهروردی، حافظ، طالبوف، ملکم، فروغی، هدایت، آدمیت، کسروی، مسعود انصاری، شجاعالدین شفا و روشنفکران لیبرال ایرانی نیازمندیم.
۲
نفوذ قالبهای فمنیستی در چارچوب تفکر مسموم چپگرا علاوه بر تفرقه و دو شقه کردن خیزش ملی، باعث انحراف به ورژن جدیدی از کژراهه آنهم از نوع ۵۷ خواهد شد. ما برای پیروزی بر جا به یک #کاربست با هویت جمعی و پراگماتیک ملی نیازمندیم.
۳