🇺🇸 ماه ایزدیار 𝕏 Profile picture
سرباز اگر شکسته شود هیچ باک نیست، بر ما مباد هرگز اگر شاه بشکند. (مشاوره امنیتی و سیاسی به احزاب وطن پرست)
Dec 13 11 tweets 14 min read
۱/
برگردان فارسی مقاله بسیار جالب @TheGoodISIS در مورد حمله آخر اسرائیل به پارچین:

مقدمه:

در تاریخ ۲۵ اکتبر ۲۰۲۴، اسرائیل حمله‌ای به ایران انجام داد که چندین ساختمان در مجتمع نظامی پارچین را تخریب کرد.

سه ساختمان از چهار ساختمانی که هدف قرار گرفتند، به‌طور مستقیم با زنجیره تامین سوخت جامد موتور موشک‌های بالستیک مرتبط بودند.

با این حال، یک هدف برجسته‌تر بود – ساختمانی که در اوایل دهه ۲۰۰۰ در چارچوب برنامه آماد ایران برای توسعه سلاح‌های هسته‌ای استفاده میشد. (همان برنامه‌ای که آرشیوش توسط اسرائیل از تورقوز آباد دزدیده شد.)

این ساختمان که به دلیل اتاق تست مواد منفجره‌ای که در آن قرار داشت به نام “طالقان ۲” شناخته میشد، در بسیاری از اسناد آرشیو هسته‌ای ایران که توسط اسرائیل ضبط شده بود، به همین نام نام‌گذاری شده بود.

شواهد موجود نشان میدهد که اتاق تست مواد منفجره و تجهیزات مرتبط با اشعه ایکس فلاش در طی فرآیند پاکسازی چندساله ایران از این ساختمان، که ساختمان مجاور “طالقان ۱” را نیز شامل میشد، از محل برداشته شده‌اند. با این حال، اسرائیل اعلام کرد که “طالقان ۲” در سال‌های اخیر ارتباطی مستقیم با برنامه هسته‌ای ایران داشته است.

علاوه بر این، پس از حمله، منبع آکسیوس گزارش داد که این سایت اخیراً “فعال” بوده و در زمان حمله، تجهیزات مرتبط با سلاح‌های هسته‌ای در آنجا وجود داشته است. در ادامه، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، درباره این حمله اظهار داشت: “این دیگر یک راز نیست و افشا شده است. بخشی از برنامه هسته‌ای آن‌ها در این حمله آسیب دیده است. اما هنوز توانایی عملیاتی برنامه خود در اینجا کاملاً مختل نشده است.”

یافته‌ها:

تصاویر ماهواره‌ای با وضوح بالا نشان میدهد که ساختمان “طالقان ۲” در حمله به‌طور کامل تخریب شده است.

- یک منبع دولتی اسرائیل اعلام کرد که حمله به “طالقان ۲” به دلایل متعدد انجام شده و هدف ارسال یک پیام مهم به ایران بوده است.

- مؤسسه‌ای تأیید کرده است که یک دولت غربی شواهدی در اختیار دارد که نشان میدهد اخیراً فعالیت‌های مرتبط با سلاح‌های هسته‌ای در “طالقان ۲” انجام شده است.

- بررسی دقیق این فعالیت‌های مرتبط با سلاح‌های هسته‌ای نیاز به توضیحات بیشتری دارد.

- بر اساس گزارش‌های آکسیوس و تحلیل‌های مؤسسه، احتمالاً ساختمان “طالقان ۲” شامل تجهیزاتی برای تولید مواد منفجره پلاستیکی با خلوص بالا (PETN) بوده است. این مواد منفجره که قابلیت شکل‌دهی دارند، در زمان برنامه آماد برای کانال‌های مولد موج ضربه‌ای استفاده میشدند.

- اینکه آیا فعالیت‌های گزارش‌شده شامل ساخت این مواد منفجره بوده یا حتی یک قدم جلوتر، یعنی تولید سیستم‌های انفجاری چند نقطه‌ای است، نیاز به توضیح بیشتری دارد. هر دو فعالیت کاربردهای نظامی غیر هسته‌ای دارند، اما در اینجا باید هدف و زمینه این فعالیت‌ها را در نظر گرفت. شواهد نشان میدهند که در این مورد، هدف استفاده در برنامه نظامی هسته‌ای بوده است.

- تصاویر ماهواره‌ای تجاری نشان‌ دهنده فعالیت مجدد در سایت “طالقان ۲” طی چند سال گذشته است.

- تحلیل تصاویر پس از حمله نشان میدهد که تجهیزات نامشخصی در داخل “طالقان ۲” وجود داشته و ایران ظاهراً اقداماتی برای پنهان کردن فعالیت‌های پاکسازی از دید ماهواره‌ها و مشاهدات زمینی مامورین آژانس انجام داده است.

- تلاش‌های پاکسازی پس از حمله که در تصاویر ماهواره‌ای مشهود است، شامل پوشش سریع باقی‌مانده‌های ساختمان با یک سازه موقتی، جداسازی آوارها و برپا کردن موانع امنیتی دیداری بوده است. این اقدامات نشان‌دهنده تلاش برای پنهان کردن تجهیزات حساس از خرابه‌ها است.

- مشخص نیست که آیا تجهیزات تولید مواد منفجره یا مواد منفجره آماده در این حمله آسیب دیده‌اند. تولید مواد منفجره پلاستیکی با خلوص بالا (PETN) نیازمند تجهیزات حساس و تخصصی است که معمولاً توسط تأمین‌کنندگان غربی ساخته شده و به مجوز صادرات به مقصد ایران نیاز دارد.

- ساختمان “طالقان ۲” به دلیل ساختار و موقعیت خود، برای فعالیت‌هایی که شامل مواد منفجره یا مطالعات فیزیکی ضربه‌ای میشود، برای رژیم ایران ارزش ذاتی داشت.

- بر اساس استفاده از این ساختمان در زمان برنامه آماد، تجهیزات دیگری مانند اتاق تست مواد منفجره و اشعه ایکس فلاش نیز زمانی در این ساختمان وجود داشتند. با این حال، به نظر میرسد که این تجهیزات پس از تلاش‌های چندساله پاکسازی ایران از این ساختمان، دیگر در آنجا نیستند.

- اگر این تجهیزات همچنان در ساختمان وجود داشتند، حمله ضربه شدیدی به توانایی ایران برای انجام آزمایش‌های مربوط به مواد منفجره وارد میکرد. (یکی از اهداف بعدی ارتش اسرائیل، هدف قرار دادن همین تجهیزات است.)Image
Image
Image
۲/
- جمهوری اسلامی ایران هنوز به سوالات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) درباره سایت “طالقان” پاسخ نداده است. حمله اخیر سوالات جدیدی درباره فعالیت‌های هسته‌ای ایران ایجاد کرده است.

- در نشست نوامبر ۲۰۲۴ هیأت حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، قطعنامه‌ای به تصویب رسید که از آژانس درخواست میکرد گزارش جامعی درباره “احتمال وجود یا استفاده از مواد هسته‌ای اعلام‌نشده در ارتباط با مسائل برجسته گذشته و حال درباره برنامه هسته‌ای ایران” ارائه کند.

فعالیت‌های قابل مشاهده اخیر در طالقان ۲
در تصاویر ماهواره‌ای تجاری نشان‌ دهنده فعالیت‌های جدیدی در این سایت طی چند سال گذشته است.

پس از پاکسازی گسترده ساختمان‌های طالقان ۱ و ۲ در بازه زمانی ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ (به پیوست، بخش IAEA و پارچین مراجعه کنید.)، این سایت برای چندین سال متروک به نظر میرسید.

با این حال، در تصاویر اخیر، یک خودروی سفید گاهی اوقات در سمت جنوبی ساختمان یا زیر سایبان ورودی پارک شده دیده میشود (شکل ۲ را ببینید). علاوه بر این، طی سال‌های اخیر، تجهیزات یا موادی جدید در سمت جنوبی ساختمان ظاهر شده است. تصویری که در ۲۲ اکتبر ۲۰۲۱ گرفته شده، تجهیزات یا موادی ناشناخته را نشان می‌دهد که در سمت جنوبی ساختمان انباشته شده‌اند و در تصویر دیگری از همان ماه وجود نداشتند. برخی از این تجهیزات یا مواد جدید در طی چند سال اخیر همچنان در خارج از ساختمان باقی مانده و در تصاویری که کمی قبل از حمله گرفته شده، قابل مشاهده بودند. (تصویر یک را ببینید).

فعالیت‌ها در زمان حمله به طالقان ۲ چه بودند؟

بیانیه عمومی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، درباره حمله به ایران اشاره به “یکی از اجزای برنامه هسته‌ای آن‌ها” داشت که آسیب دیده است، اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.

مؤسسه‌ای ISIS توانست همزمان با کمک یک دولت غربی تأیید کند که طبق اطلاعات آن‌ها، فعالیت‌های مرتبط با سلاح‌های هسته‌ای اخیراً در طالقان ۲ انجام شده است.

آکسیوس در دو گزارش اعلام کرد:

۱- تحقیقات یا احتمالاً فعالیت‌های توسعه مرتبط با سلاح‌های هسته‌ای در داخل ساختمان انجام شده است.

۲- طالقان ۲ تجهیزاتی برای ساخت مواد منفجره پلاستیکی (PETN) ذخیره کرده بود که در برنامه آماد استفاده میشد.

آکسیوس تغییر اخیر در ارزیابی جامعه اطلاعاتی ایالات متحده درباره برنامه هسته‌ای ایران را به فعالیت‌های طالقان ۲ در ماه‌های قبل از حمله مرتبط دانست. (درواقع فعالیتهای جمهوری اسلامی در سایت طالقان ۲ آمریکا را مجاب به چراغ سبز حمله به اسرائیل کرده است.)

مدیر اطلاعات ملی ایالات متحده (DNI) در ارزیابی جدید خود اشاره کرد که رژیم ایران “فعالیت‌هایی انجام داده که آن را برای ساخت یک دستگاه هسته‌ای، در صورت تمایل، در موقعیت بهتری قرار میدهد.”

بر اساس گزارش آکسیوس و تحلیل‌های مؤسسه، به نظر میرسد که طالقان ۲ تجهیزاتی برای ساخت مواد منفجره پلاستیکی PETN، که برای تولید موج ضربه‌ای در سیستم‌های انفجاری چندنقطه‌ای استفاده میشود، در اختیار داشته است.

این مواد منفجره پلاستیکی به دلیل قابلیت شکل‌پذیری بالا، انتخاب مناسبی برای استفاده در کانال‌های این سیستم‌ها هستند.

با این حال، هنوز مشخص نیست که آیا فعالیت‌های اخیر شامل استفاده از این تجهیزات برای تولید مواد منفجره بوده یا به تولید سیستم‌های چندنقطه‌ای رسیده است.
(پ‌ن‌پ! میخوام باهاش ترشی لیته درست بکنند!)

هر دو فعالیت ممکن است بعنوان فعالیت‌های نظامی غیر هسته‌ای در نظر گرفته شوند، اما در این موارد، زمینه و هدف تعیین‌کننده است. شواهد موجود در مورد ایران نشان میدهد که هدف نهایی توسعه قابلیت ساخت سلاح‌های هسته‌ای بوده است.

مواد منفجره پلاستیکی مانند PETN به راحتی تولید میشوند و کاربردهای نظامی غیر هسته‌ای و غیرنظامی بسیاری دارند. با این حال، PETN با گذشت زمان دچار تخریب میشود و طول عمر محدودی دارد (معمولاً پنج سال). برای اهداف هسته‌ای، PETN باید خلوص بسیار بالایی داشته باشد تا فشار و سرعت انفجار با دقت بالا کنترل بشود. این فرآیند نیازمند استفاده از تجهیزات تحلیلی دقیق مانند طیف‌سنج‌ها و کروماتوگرافی است که عمدتاً توسط تأمین‌کنندگان غربی تولید میشوند.Image
Dec 3 6 tweets 10 min read
۱/
آیا ظهور #چین بعنوان یک ابرقدرت استراتژیک هسته‌ای، تهدیدی بنیادین برای بازدارندگی، کنترل تسلیحات و ثبات در رقابت تسلیحاتی محسوب میشود؟

در بین مقاله‌هایی که ظرف این چند روز خواندم، بنظرم این مقاله استفن سیمبالا استاد برجسته علوم سیاسی در دانشگاه پن استیت برندیواین و نویسنده کتاب‌ها و مقالات متعددی در زمینه مسائل امنیت بین‌المللی، از بهترین‌ آنها بود که برایتان برگردان آن را در ادامه مینویسم.

مقاله نسبتا طولانی، (حدود ۱۵ هزار کارکتر) و بسیار جذاب است.

اما قبل از آن اضافه بکنم، لورنس کورب، یک کاپیتان بازنشسته نیروی دریایی، که در چندین اندیشکده و دانشگاه در مشاغل مرتبط با امنیت ملی خدمت کرده و در دوران ریاست‌ جمهوری ریگان به‌عنوان معاون وزیر دفاع فعالیت داشته است، در نوشتن این مقاله شرکت داشته.

کارشناسان معتقدند که چین یک برنامه مدرن‌سازی جاه‌طلبانه هسته‌ای را آغاز کرده که میتواند تا اواسط دهه ۲۰۳۰ جهانی با سه قدرت بزرگ هسته‌ای هم‌سطح بشود. تبدیل شدن چین به یک ابرقدرت هسته‌ای همچنین استدلال‌هایی را در حمایت از مدرن‌سازی گسترده کل ساختار هسته‌ای ایالات متحده تقویت میکند.

تحلیل زیر ابتدا ارزیابی‌های تهدید رسمی درباره مدرن‌سازی هسته‌ای احتمالی چین و پیامدهای آن برای امنیت بین‌المللی آینده را بررسی میکند. در بخش دوم، سناریوهای آینده‌نگر مرتبط با ترکیب احتمالی نیروهای هسته‌ای استراتژیک مستقر روسیه و چین در مقایسه با نیروهای مستقر ایالات متحده مورد بررسی قرار میگیرد.

«کمیسیون کنگره آمریکا در مورد وضعیت استراتژیک ایالات متحده در گزارش نهایی خود در اکتبر ۲۰۲۳ اشاره کرد که استراتژی بازدارندگی ایالات متحده باید برای مواجهه با محیط تهدید هسته‌ای ۲۰۲۷–۲۰۳۵ تغییر کند.

بر اساس این گزارش، نظم بین‌المللی تحت رهبری ایالات متحده و ارزش‌هایی که آن را حفظ میکنند، “توسط رژیم‌های اقتدارگرای چین و روسیه در خطر هستند” و خطر درگیری نظامی با این قدرت‌های بزرگ افزایش یافته و “احتمال وقوع جنگ هسته‌ای” را در پی دارد.

همان‌طور که کمیسیون توضیح میدهد:
“امروز ایالات متحده در آستانه مواجهه با نه یک، بلکه دو دشمن هم‌سطح هسته‌ای قرار دارد که هر یک جاه‌طلبی تغییر وضعیت موجود بین‌المللی را، در صورت لزوم با استفاده از زور، دارند: وضعیتی که ایالات متحده پیش‌بینی نکرده و برای آن آماده نیست.

اگرچه خطر وقوع یک درگیری بزرگ هسته‌ای همچنان پایین است، خطر درگیری نظامی با روسیه یا چین، یا هر دو، در حالیکه اجتناب‌ ناپذیر نیست، افزایش یافته و به همراه آن خطر استفاده از تسلیحات هسته‌ای، احتمالاً علیه خاک ایالات متحده، نیز افزایش یافته است.”

برای مقابله با این چالش‌ها و دیگر چالش‌های پیش‌بینی‌شده امنیت ملی، کمیسیون یک برنامه جاه‌طلبانه برای مدرن‌سازی نیروهای هسته‌ای و متعارف، ایجاد یک معماری فضایی مقاوم‌تر با قابلیت‌های دفاعی و تهاجمی، گسترش پایگاه صنعتی دفاعی ایالات متحده، تقویت زیرساخت‌های هسته‌ای، و در صورت لزوم، کنترل تسلیحات هسته‌ای یا اقدامات کاهش خطر هسته‌ای را توصیه میکند.

علاوه بر این، ایالات متحده باید برتری تکنولوژیک خود را، به‌ویژه در فناوری‌های امنیتی و دفاعی نوظهور مانند هوش مصنوعی، محاسبات کوانتومی و تحلیل داده‌های کلان، تضمین کند.

گزارش کمیسیون تعداد و انواع دقیق تسلیحاتی که ایالات متحده برای مقابله با ظهور چین به‌عنوان یک رقیب هم‌سطح هسته‌ای و مدرن‌سازی زرادخانه هسته‌ای روسیه نیاز دارد را مشخص نکرده است.

با این حال، هزینه‌های آشکاری که با مدرن‌سازی نیروها و زیرساخت‌های هسته‌ای مرتبط هستند – از جمله سامانه‌های فرماندهی، کنترل و ارتباطات هسته‌ای (NC3)، پشتیبانی‌های سایبری و فضایی، سیستم‌های پرتاب، کلاهک‌ها، و بهبود سامانه‌های دفاع موشکی و هوایی ایالات متحده (به‌علاوه تسلیحات تهاجمی پیشرفته مافوق صوت و دیگر ابزارهای مقابله با سامانه‌های دفاع یکپارچه هوایی و موشکی دشمن) – به‌احتمال زیاد فشار قابل‌توجهی بر بودجه وارد خواهد کرد.

مهم‌تر از آن، سؤال استراتژی و درک ایالات متحده از استراتژی نظامی روسیه و چین (و برعکس)، از جمله در حوزه بازدارندگی یا استفاده از تسلیحات هسته‌ای، نگرانی‌های عمده‌ای را در پس‌زمینه ایجاد کرده است.Image ۲/
علاوه بر این، تعیین میزان هماهنگی برنامه ‌ریزی‌های نظامی-استراتژیک روسیه و چین در زمینه بازدارندگی هسته‌ای، استفاده اولیه یا حمله پیش‌دستانه بسیار مهم خواهد بود.

رئیس‌جمهور شی جین‌پینگ و ولادیمیر پوتین وابستگی سیاسی قابل‌توجهی را به نمایش گذاشته‌اند، و این دو کشور به‌طور منظم رزمایش‌های نظامی مشترک برگزار می‌کنند. با این حال، این مسئله لزوماً نشان‌دهنده شفافیت کامل پکن و مسکو نسبت به یکدیگر در مورد نیروهای هسته‌ای یا طرح‌های جنگی خود نیست.

رهبری چین و روسیه در خصومت با چیزی که آن را سلطه جهانی آمریکا می‌دانند مشترک هستند، اما تأثیر این خصومت بر برنامه‌ریزی نیروهای آینده همچنان نامشخص است.

کنترل تسلیحات ممکن است بستری برای افزایش مشورت بین چین و روسیه، علاوه بر انتظارات آن‌ها از ایالات متحده، فراهم کند. برای مثال، حتی اگر چین نیروهای هسته‌ای استراتژیک خود را به حداکثر ۱,۵۰۰ کلاهک عملیاتی مستقر بر روی ۷۰۰ یا کمتر پرتابگر قاره‌پیما برساند، ارتش آزادی‌بخش خلق چین همچنان ممکن است در چارچوب محدودیت‌های معاهده نیواستارت برای تسلیحات و پرتابگرهای مستقر که در حال حاضر توسط ایالات متحده و روسیه رعایت می‌شود، قرار گیرد.

برخی نسبت به تمایل چین برای شرکت در مذاکرات کنترل تسلیحات استراتژیک، که تاکنون فقط بین ایالات متحده و روسیه انجام شده، با دیده شک نگاه میکنند و این شک منطقی است. برای شرکت در این مذاکرات، چین باید درجه‌ای از شفافیت را بپذیرد که پیش‌تر در مورد تسلیحات هسته‌ای مستقر (و شاید غیرمستقر) و پرتابگرهای خود مجاز نمیدانست.

موضع چین درباره شفافیت ممکن است با افزایش تعداد استقرارهای نیروی هسته‌ای استراتژیک و رسیدن به همان سطحی که ایالات متحده و روسیه دارند، تکامل یابد.

حتی در این صورت، کنترل تسلیحات هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی چالش‌برانگیز خواهد بود، به‌ویژه اگر سه قدرت بزرگ در آن مشارکت کنند. چین و روسیه بیشتر به موشک‌های زمینی وابسته خواهند بود، در حالی که ایالات متحده بخش اعظم تسلیحات خود را بر روی زیردریایی‌ها و بمب‌افکن‌ها مستقر کرده است. اگرچه روسیه و چین هر دو در حال بهبود نیروهای مستقر زیردریایی‌های حامل موشک‌های بالستیک (SSBN) و بمب‌افکن‌های خود هستند، انتظار میرود ایالات متحده در آینده نزدیک همچنان در فناوری‌های مرتبط با زیردریایی‌های حامل موشک‌های بالستیک و بمب‌افکن‌های استراتژیک پیشتاز باقی بماند.

همچنین باید اذعان کرد که تعداد بیشتر تسلیحات هسته‌ای استراتژیک یا غیر استراتژیک لزوماً به معنای امنیت بیشتر نیست. بدون داشتن بودجه دفاعی نامحدود، تعادلی بین تسلیحات متعارف نسل جدید و تسلیحات هسته‌ای اجتناب‌ناپذیر است.

برنامه‌ریزان دفاعی ایالات متحده، از جمله کسانی که در مورد تسلیحات هسته‌ای تصمیم‌گیری میکنند، به شبیه‌سازی‌های جنگی و مطالعاتی نیاز خواهند داشت که عدم قطعیت را به حداکثر برساند، سناریوهای دارای رویدادهای غیرخطی را شامل شود و ذهنیت‌های استراتژیک مختلف را در چارچوب سناریوهای محتمل مقایسه و تضاد دهد.

برای ایجاد معیارهایی در یک ساختار سه قدرت هسته‌ای بزرگ، نیروهای هسته‌ای استراتژیک آینده آمریکا، روسیه و چین را پیش‌بینی کردیم، به طوری که هر کدام تسلیحاتی را بر روی انواع مختلف پرتابگرهای زمینی، دریایی و هوایی مستقر کنند.

در اینجا عدم تقارن‌هایی اجتناب‌ناپذیر وجود دارد، چرا که محیط‌های ژئواستراتژیک و برنامه‌های سیاستی میان این سه قدرت تفاوت‌های قابل‌توجهی دارند.

الگوهای دقیق نوسازی نیروهای هسته‌ای آن‌ها از اکنون تا دهه آینده همچنان در حال شکل‌گیری است. بدون شک ایالات متحده و روسیه برنامه‌های خود را برای ارتقای موشک‌های بالستیک قاره‌پیما (ICBM)، موشک‌های بالستیک زیردریایی (SLBM) و بمب‌افکن‌های سنگین با نسل‌های جدید پرتابگرها در هر دسته ادامه خواهند داد. برنامه‌های نوسازی چین اما شفافیت کمتری دارند.

تفکر استراتژیک چین درباره بازدارندگی و استفاده دفاعی از تسلیحات هسته‌ای به‌نظر میرسد بسیار پیچیده باشد. رهبران چینی کاملاً آگاه هستند که در حال حاضر فاصله زیادی با برابری هسته‌ای استراتژیک با روسیه یا ایالات متحده دارند. ممکن است چین بخواهد یا نخواهد به مدلی از برابری هسته‌ای-استراتژیک به‌عنوان وسیله اصلی بازدارندگی یا جلوگیری از جنگ برسد.Image
Oct 23, 2022 21 tweets 10 min read
۱/
#رشتو با عنوان «پیدا و پنهان #حامد_اسماعیلیون» از باب تهدید یک خطر پنهان (با مستند)

این پرسش مرموز استاد مراد ویسی، شاگرد اول و سوگولی حاج آقا موسوی خوئینیها، #ما و 🌜را بر آن داشت تا کمی برای شما بازی را باز بکنیم…!

- رشته توییتی برای ایران و دموکراسی فردای ایران آزاد! ۲/
“پیش از شروع به خواندن از شما دوست عزیز درخواست میکنم به خودت و 🌜 یک قول بده و آن هم اینکه تا قبل از کامل خواندن این نوشته و دیدن مستنداتش هیچ کسی را قضاوت نکنی..!

اما ماجرا چیست؟

این روزها شخصی به اسم حامد اسماعیلیون در تلاش است که خودش را لیدر #قیام_ملی معرفی کند.
Oct 23, 2022 4 tweets 3 min read
«عقاب‌های خروشان» پس از ۸۰ سال به شرق اروپا کوچ کردند..!

“استقرار لشکر هوابرد ارتش آمریکا در مرز اوکراین و رومانی

#کدخدا برای نخستین بار پس از ۸۰ سال، لشکر ۱۰۱ هوابرد ارتش خود را در اروپا و در امتداد مرزهای #اوکراین و #رومانی مستقر کرده است. ۲/
واحد پیاده نظام این لشکر با نام مستعار «عقاب‌های خروشان» از آمادگی رزمی بالایی برخوردار بوده و برای اعزام سریع به عرصه نبرد در هر کجای جهان آموزش دیده است.
Oct 21, 2022 9 tweets 2 min read
۲/
راسیا-۱ (Россия-1)، شبکه تلویزیونی دولتی روسیه در برنامه ای گفتگو محور، حملات پهپادی اخیر روسیه به زیرساخت های اوکراین را مورد بررسی قرار داد. ۳/
مجری برنامه در ابتدا درباره این حملات گفت: در پایتخت اوکراین دوباره صدای آژیرهای هشدار حمله هوایی شنیده میشود. امروز نهمین روز از آغاز به گوش رسیدن این هشدارهاست و تا کنون متوقف نشده است.

ما آن ها را تحت فشار استراتژیک نگه داشته ایم.
Sep 15, 2022 6 tweets 2 min read
۱/
متاسفانه خبر درگذشت جاوید نام #مهسا_امینی تایید شد،

بیانیه بانو #فاطمه_ملکی:

به نام خدای آزادی

«دست از سر دختران و زنان ما بردارید.»
یکی از بستگان نزدیکم در کماست. دیشب به منزلشان رفتیم؛ مدت طولانیست که با سرطان دست و پنجه نرم می کند و چند روزیست که دیگر توانی ندارد، Image ۲/
و نفس کشیدنش مصنوعی شده، دختر عزیزش، دختر گلمان می گفت: خیلی به خدا التماس کردیم که مادر ما را شفا بده، نتیجه نداد؛ به خدا گفتم: پس حالا که شرایطش اینگونه شده؛ کاری کن که متوجه درد هاش نباشه.
Sep 15, 2022 4 tweets 1 min read
۱/
میهن پرستان ساختمان وزرا را دچار کهیری مزمن بکنند…

“مهسا و برادرش در ورودی بزرگراه بودند که ماشین گشت ارشاد جلوی آن‌ها را می‌گیرد و مهسا را سوار ون می‌کند. «کیارش» برادر مهسا به سمت ماموران می‌رود اما یک مامور جلوی او را می‌گیرد و دستش را می‌پیچاند. ۲/
کیارش خودش را از دست ماموران رها می‌کند و به او می‌گویند مهسا را به پلیس «امنیت اخلاقی» در خیابان «وزرا» می‌برند و پس از یک ساعت کلاس آموزشی، او را رها می‌کنند.
Sep 14, 2022 5 tweets 2 min read
۱/ #مهم

یک گله هشت تایی از وحوش سایبری و هکرهای عظما، دچار کهیری مزمن شدند!

وزارت خزانه‌داری آمریکا ساعتی قبل ۱۰ فرد و ۲ شرکت مرتبط با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به دلیل نقش‌شان در حملات سایبری خراب‌کارانه و اقدامات باج‌افزاری جمهوری اسلامی تحریم کرد. ۲/
شرکت «ناجی تکنولوژی هوشمند فاطر» و مالک و مدیرعامل آن «منصور احمدی»، و شرکت «افکار سیستم یزد» و مدیرعامل آن «احمد خطیبی عقدا» از تحریم‌شدگان اصلی فهرست امروز وزارت خزانه‌داری آمریکا هستند.

نام ۸ تحریم‌شده دیگر که از کارمندان و وابستگان این دو شرکت هستند به شرح زیر است:
Sep 13, 2022 8 tweets 7 min read
۱/
رشتو توییت از تجهیزات به جا مانده روسها در استان #خارکیف: ImageImageImageImage ۲/ ImageImageImageImage
Sep 13, 2022 5 tweets 2 min read
۱/
متن بیانیه‌ای که توسط گروهی از هموطنان در حمایت از #بهنام_موسیوند تهیه شده:

“سلام بهنام موسیوند، دوست و هم میهن عزیز ما!

ما در این نامه قصد نداریم بگوییم اعتراضت را بشکن؛ اما می خواهیم بگوییم صدای حق تو را شنیدیم و حالا حفظ جانت برای همه ما بسیار مهم هست. Image ۲/
تو هم نام یک بهنام دیگری؛ به نام بهنام محجوبی.‌ او محجوبی بود و تو موسیوند و هر دو سوار بر یک قطار و ما شاهدان یک درد بزرگ!

- ضیافت عاشقان را
Jun 17, 2022 14 tweets 3 min read
۱/
مایک پمپئو: هر کاری خواستیم کردیم، جمهوری اسلامی هم حتی دستش به دندان #ذوالجناح نرسید!

مایک پمپئو وزیر خارجه اسبق آمریکا با شبکه العربیه درباره چرایی حذف قاسم سلیمانی

مسئله درباره NPT است، قراردادی که ایرانی‌ها پذیرفته‌اند به آن پایبند باشند و آمریکا هم از آن خارج نشده است. ۲/
آنها خروج از برجام را بهانه می‌کنند. ان‌پی‌تی هنوز برقرار است، ایرانی‌ها قطعنامه آژانس اتمی را نقض کرده‌‌اند.

زمانی می‌گفتند اگر از برجام خارج شوید جنگ می‌شود. زمانی هم می‌گفتند اگر سفارت آمریکا را به اورشلیم منتقل کنید جنگ میشود.
Jun 16, 2022 4 tweets 1 min read
۱/
جمهوری اسلامی در راه ذبح کردنه خود است.

“دوربین هایی که برای برجام نصب شده بود را جمع کردیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی: فلسفه وجودی برجام به این دلیل بود که در ۲۰ سال گذشته غربی‌ها اتهامات واهی را علیه ایران مطرح می‌کردند. ۲/
قرار شد آن‌ها تحریم‌ها را لغو و فعالیت هسته‌ای ما محدودتر شود، ما از حقوق مسلم خودمان کوتاه آمدیم تا اتهامات قبلی برای همیشه برداشته و تحریم‌ها لغو شود اما دوباره همان اتهامات قبلی را با مدارک جعلی اسرائیلی تکرار می‌کنند.
Jun 16, 2022 4 tweets 2 min read
۱/
#تکمیلی:

“اسامی افراد و شرکت‌های تحریم‌شده:

محمد شاهین راکنودین هور، تبعه هند، به اتهام ارتباط با شرکت پتروشیمی تریلیانس

جینگ‌فنگ ژائو، تبعه چین، به اتهام ارتباط با شرکت پتروشیمی تریلیانس

شرکت پتروشیمی فن‌آوران، مستقر در ایران، به بهانه ارتباط با شرکت بازرگانی پتروشیمی ۲/
شرکت تجارت سوخت و پتروشیمی فیوچر گیت، مستقر در امارات، به بهانه ارتباط با شرکت پتروشیمی تریلیانس

شرکت کشتی‌رانی جی‌ایکس، مستقر در امارات، به بهانه ارتباط با شرکت پتروشیمی تریلیانس

شرکت کین ول اینترنشنال، مستقر در هنگ‌کنگ، به بهانه ارتباط با شرکت پتروشیمی تریلیانس
Jun 16, 2022 4 tweets 2 min read
۱/
و اقتدایی که تکمیل شد:

‘رزمایش مشترک #عربستان و #عراق با نام برادران عرب آغاز شد!

رزمایش مشترک نیروی زمینی عراق و عربستان تحت عنوان "برادران عرب" در شمال عربستان آغاز شد.

- بازی جالب عربستان و عراق به سفارش کدخدا! ۲/
رزمایش مشترک نیروی زمینی عراق و عربستان تحت عنوان برادران عرب در مرکز آموزشی خالد بن سلمان مرکز فرماندهی منطقه شمالی عربستان در حال برگزاری است.
Jun 15, 2022 7 tweets 3 min read
۱/
#تکمیلی از فاجعه #فیروزآباد

“کارخانه فاجعه افرین کربونات سدیم متعلق به شیشه کاوه و یکی ده‌ها کارخانه #ابراهیم_عسکریان است، عسکریان با فساد و زدوبند تبدیل به غولی مافیایی شده و بسیاری از معادن و زمینهای منابع طبیعی را تصاحب کرده، وام‌های رانتی کلانی هم گرفته است، ۲/
در سوریه هم یک کارخانه شیشه‌سازی با برند فریت گلس ساخته که هم در زدوبند با سپاه قدس شیشه بازسازیهای جمهوری اسلامی در لبنان و سوریه را تامین میکند هم پوششی برای پیمانکاریهای امنیتی نظامی سپاه و امنیتی‌هاست.
May 16, 2022 21 tweets 10 min read
۱/
#رشتو 🇺🇦 با عنوان «برای کشورم، #اوکراین

این روزها، در میان هیاهوی اخبار و تحولات تجاوز نظامی روسیه پوتین به #اوکراین، دنیا در حال مشاهده تولد «قهرمانانی گمنام» است، که شاید حتی در هیچ کجای تاریخ، نامی از آنها برده نشود.

- بیایید با «مانکوم» سرباز اوکراینی آشنا بشویم. ۲/
مانکوم، یک مهندس نظامی ارتش #اوکراین و افسر EOD است، افسرانی که وظیفه خنثی سازی مهمات و یافتن روشهایی برای مکان یابی و ایمن سازی انواع مهمات انفجاری تعیین میکنند.

آنها تیمهایی را هدایت میکنند که سلاح های شیمیایی، بیولوژیکی و هسته ای و همچنین بمبهای دست ساز را خنثی میکنند.
May 14, 2022 5 tweets 3 min read
۱/
خب، #ایران در حال شکوفایی است!

«مهندسی اجتماعی» دیگری با کمک اصلاح طلب و اصولگرا از سر گرفته خواهد شد.

آنها سعی خواهند کرد داروهایی را که همه #ما را سرگردان نگه میدارد، پخش بکنند!

و امیدوار هستند که #ما هرگز حقیقت را در اطراف خود نبیند.

(پس بیا) وعده ای دیگر، صحنه ای دیگر، ۲/
و یک دروغ بسته بندی شده دیگر برای نگه داشتن ما در دام طمع،

و دوباره اگر مراقب نباشیم، تمام کمربندهای سبز دور ذهن ما پیچیده خواهند شد!

و نوار قرمز بی پایان برای محدود نگه داشتن حقیقت..

(پس بیا)
آنها ما را مجبور میکنند..!

آنها دست از تحقیر ما برنخواهند داشت..!
May 14, 2022 14 tweets 11 min read
۱/
#رشتو، پوشش #اعتراضات_سراسری و تحولات ایران در جمعه ۲۳ اردیبهشت،

ایران، در آستانه یک تحول بزرگ

تصاویری از گسیل کفتاران امنیتی - انیرانی ولی امر مسلمین جهان، به سوی #مهاباد،

- این رشته توییت به روز میشود. ۲/
تشکیل هسته‌های اولیه #اعتراضات_مردمی در شهر #بروجن در استان #چهارمحال_و_بختیاری با شعار: همشهری باغیرت، حمایت، حمایت.

شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
Apr 30, 2022 4 tweets 1 min read
۱/
آیا زمان کار کردن مجدد بر روی «تحریم تیم‌های ورزشی جمهوری اسلامی» نیست؟!

“لغو اعزام تیم ملی شمشیربازی جمهوری اسلامی ایران به مسابقات جهانی به خاطر حضور #اسرائیل!

علی خامنه‌ای یکی از مخالفان سرسخت رویاوریی ورزشکاران ایرانی با رقبای اسرائیلی است. ۲/
مقام‌های جمهوری اسلامی اعزام تیم ملی شمشیربازی اسلحه «اپه» زیر ۲۳ سال ایران را به خاطر حضور تیم اسرائیل در مسابقات جهانی شمشیربازی ممنوع کردند.
Apr 30, 2022 6 tweets 3 min read
۱/
“نادر طالب زاده و برادرش نوح مک کی(ناصر طالب زاده) و خواهرش نی نی اردوبادی به همراه شوهرخواهرش، آنتونی چیس از خاندان بزرگ روچیلدها در سال ۱۳۷۷ در نطنز.

ناصر طالب زاده یا نوح مَک‌کِی (Noah Mckay) برادر نادر طالب زاده یک آمریکایی یهودی بود که در سال ۲۰۰۹ در امریکا فوت شد. ۲/
او با یک خانم یهودی به نام کیم ساپونار (Kim Sapunar) در آمریکا ازدواج کرد و صاحب پسری به نام زاخاری (Zachary) و دختری با نام زایرا (Zaira) بود.

اسامی فرزندان نوح مک‌کی(ناصر طالب زاده)، اسامی عبری است. او در سال ۲۰۰۰ بدلیل فساد پزشکی به سه سال حبس محکوم شد.
Apr 29, 2022 7 tweets 2 min read
۱/
ارتش #لهستان ۴ نمونه اولیه دیگر از Borsuk (Badger)، (یک خودروی جنگی جدید پیاده نظام برای ارتش لهستان که توسط کنسرسیومی متشکل از تعدادی از شرکت‌های تسلیحاتی و فناوری لهستان تولید می‌شود)، سفارش داده است.

تست ها پس از تکمیل مراحل ساخت آنها،و مذاکرات برای ساخت سریال آغاز شده. ۲/
Borsuk یک وسیله نقلیه شناور بسیار مانورپذیر است که قادر به عبور از رودخانه ها و موانع زمینی مشابه است که خدمه آن متشکل از راننده، رئیس خدمه و اپراتور توپچی است و حداکثر 6 سرباز فرود را حمل میکند.