We're fucked, said Floor Profile picture
Populist volgens de Volkskrant. Politiek incorrect maar roept zelden fuck. And it shall us be sausage. Geen FVD, PVV en terror coalitie VVD, D66, CDA en CU.
Dec 17, 2021 15 tweets 6 min read
Recap op #FistFriday. Draadje!

Een week of 3 geleden zaten de experts aan tafel te raaskallen over #codezwart, triage aan de deur, doden op de gang en veel te weinig IC bedden door de Delta variant. Nu zie we 600 mensen op de IC, die de helft van de bedden bezet houden. 1/14 Vreselijk, dat wel. Iedere patiënt is er 1 te veel. En God behoedde dat er nog meer mensen zo ziek worden.

Maar was het Code Zwart? Zaten we op het randje? Ik weet het niet. Ik ben geneigd te zeggen dat het gelul was, of in ieder geval dat ze er weer eens flink naast zaten. 2/14
Sep 30, 2021 11 tweets 3 min read
Daar zit je dan met je restaurant.

Had iemand gedacht dat #WakuWaku open zou mogen gaan?

Zijn er nog mensen die denken dat het bestuur in dit land er voor de burger is?

Nee, daarom Draad Dijksma, met o.a. tweets die ik eerder stuurde. Dijksma is uiteraard W E F approved. Image Deze mevrouw houdt van switchen, ongeveer ieder jaar laat ze collega's en burgers achter, voor iedere keer iets meer pluche (bron: wikipedia) Image
Sep 15, 2021 52 tweets 22 min read
In deze gepinde draad verzamel ik mustsee video's en verplicht leesvoer. Verplichte kost. Doorsturen mag niet, dat moet. Met regelmaat nieuwe toevoegingen.

Alles in het kader van de waarheid die in Nederland niet verteld wordt.

Slechts de halve waarheid vertellen is ook liegen Heb je zelf een goede, serieuze (!) toevoeging(en) die voor anderen interessant is/zijn, laat het weten.

Wellicht voeg ik jouw tweet toe.

Kom dus niet met 5G en sleutels die aan je arm plakken.
May 7, 2021 25 tweets 14 min read
Echt, ik vraag mij serieus af wie Nederland en de Nederlander gaat redden. Draadje.

We hebben nog steeds een coalitie #Rutte3 die alle macht naar zich toe trekt en alle beslissingen neemt, nu over #vrijheid van mensen. De kans dat we een @markrutte 4 krijgen neemt iedere dag toe Partijen als #D66 lopen voorop, volledige zeggenschap over de burger en maatschappij. Van reizen tot referenda en organen, alles onder controle en steeds meer naar de #EU. Dit soort clubs sloopt ons land. Als straks alles kapot is zitten de Verantwoordelijken op andere posities.