My Authors
Read all threads
چامسکی می‌گوید: هیچ‌کس نمی‌تواند دقیق محاسبه کند احتمال پایان جهان، در همین زمان‌های نزدیک، چه‌قدر است، اما احتمال‌ش آن‌قدر زیاد هست که هر آدم عاقلی آن را با تأمل بررسی کند!

دلیل وحشت ما از #کروناویروس همین است: انگار این فسقلی بر طبل آخرالزمان می‌کوبد! /۱

#رشته‌توییت
#پساحقیقت
#کروناویروس سریع منتقل می‌شود و سریع می‌کشد! هیچ راه مؤثری برای کنترل آن نیست و در سراسر جهان در حال پیش‌روی ست. هیچ راه مؤثری برای درمان آن نیست و این خود ویروس است که تعیین می‌کند کی بماند کی بمیرد!

با این حال سیاست‌مداران، از ایران تا آمریکا، خود را به خواب خرگوشی زده‌اند! /۲
برخورد دولت‌ها با شیوع #کرونا ویروس، در سراسر جهان جز چین، بسیار شلخته و سهل‌انگارانه ست.

یک‌بار دیگر؛ رفتار و گفتار سیاست‌مداران آن‌قدر با عقل سلیم ناسازگار است که ناچار ایم بپذیریم یا: یک مشت دیوانه محض بر جهان حکم می‌رانند، یا: دوباره دارند چیز مهمی را از ما پنهان می‌کنند. /۳
دوستان، تعابیر
#دنیای_پساحقیقت
#زمانه_پساحقیقت
#سیاست_پساحقیقت
را دقیقا برای توصیف همین شرایط ساخته‌اند. این‌ها که معنای #پساحقیقت را به فیک‌نیوز و دروغ‌های رسانه‌ای تقلیل می‌دهند، پرت اند!

#پساحقیقت یک دنیای موازی جعلی ست که ذهن سیاسی ما در آن گرفتار شده؛ تو بگو خود ماتریکس! /۴
اگر واقعا این‌گونه باشد؛ اگر ذهن ما در یک دنیای موازی گیر افتاده که هرچه از سیاست و جامعه و تاریخ می‌بینیم و می‌شنویم، همه برساخته و دروغین است، چه راهی برای سربرآوردن از این ماتریکس و دیدن حقیقت داریم؟!

اگر #کروناویروس آن هیولایی نباشد که می‌گویند، چه‌طور واقعیت را بیابیم؟ /۵
واقعا دلیل این‌همه سهل‌انگاری دولت‌ها در برابر شیوع #کروناویروس چیست؟ چرا کنترل مسافران را در اغلب فرودگاه‌های اروپا جدی نمی‌گیرند؟ آن‌ها که مثل ما به #بحران_حکم‌رانی دچار نیستند.

سؤال این است که درباره #کروناویروس چه چیزی را دارند از ما پنهان می‌کنند؟! چه‌طور آن را بفهمیم؟! /۶
دوباره می‌پرسم: اگر حقایق بزرگی از چشمان ما پنهان مانده، اگر چیزهای فوق‌العاده مهمی هست که نمی‌دانیم و با دریافت‌های اولیه و بدیهی ما فرسنگ‌ها فاصله دارد، اصلا راهی برای فهمیدن آن داریم؟! چه راهی؟

خوش‌بختانه تاریخ اندیشه بشری می‌گوید بله داریم و این راه را بارها طی کرده‌ایم! /۷
ده‌هاهزار سال است بشر هر روز صبح خورشید را دیده که از مشرق طلوع می‌کند، تا شب زمین را دور می‌زند و فردا دوباره از مشرق سر می‌زند. تا همین چندصدسال پیش همه «می‌دانستند» خورشید دور زمین می‌گردد! نظریه «خورشیدمرکزی» آن‌قدر با درک بدیهی همگانی تضاد داشت که پذیرش آن ۱ قرن طول کشید! /۸
تجربه معرفتی بشر می‌گوید عبور از جهل‌های بزرگ ممکن است؛ به شرط آن‌که «خِرَد» را به «روش» درست به کار بگیریم!

یکی از این روش‌های معتبر در زمانه ما، همان چیزی است که به آن «روش علمی» می‌گوییم.

تاریخ علم به ما آموخته وقتی روش علمی را درست به کار می‌گیریم از شگفتی نتایج نهراسیم. /۹
دوستانی که رشته‌توییت‌های من را دنبال کرده‌اند می‌دانند در ۱۰ سال گذشته، با به‌کارگیری روش علمی، یک دست‌گاه تحلیلی برای توضیح تناقض‌های تاریخ، جامعه و سیاست ساخته و نام آن را نظریه #پساحقیقت نهاده‌ام.

نتایج این نظریه نیز با ادراک مستقیم ما از جامعه و سیاست تضاد دارد. /۱۰
یکی از مهم‌ترین نتایج این دست‌گاه تحلیلی، که به دلیل اهمیت، نام آن را «نظریه #پساحقیقت خاص» گذاشته‌ام، این است که:

-در ۲۵۰ سال گذشته، ۴ شبکه قدرت سیاسی فراسرزمینی که در اروپا شکل گرفتند، اندک‌اندک با حذف رقبا، به تنها حکم‌رانان واقعی و البته پنهان‌کار زمین تبدیل شده‌اند! /۱۱
بنا بر نظریه #پساحقیقت، آن‌چه به‌عنوان نزاع‌های سیاسی میان کشورها می‌بینیم، مثل دشمنی/جنگ-اقتصادی آمریکا با ایران/چین، پوسته و نمایشی بیش نیست و صحنه قدرت سیاسی در تمام کشورها، عرصه رقابت همین ۴ گروه و متحدان آن‌ها ست!

زمین در نظریه #پساحقیقت، صفحه شطرنج خونین آن‌ها است. /۱۲
در این شط پررنج، هرازگاهی دست یکی از رقبا به‌عنوان پیروز میدان نبرد بالای دست دیگران برمی‌آید.

اما به دلیل ماهیت دیالکتیک ساختار قدرت سیاسی (که اصول ۳ و ۴ دست‌گاه تحلیلی #پساحقیقت از آن رمزگشایی می‌کنند) بلافاصله سقوط او آغاز می‌شود و دیگ رقابت سیاسی در حال جوشیدن مداوم است. /۱۳
خلاصه کنم: در دوره‌های انتقال قدرت میان شبکه‌های رقیب، نزاع‌ها شدت می‌گیرد و به تمام نقاط تماس آنان در سراسر جهان تسری می‌یابد. نمونه آن ۲ جنگ غول‌آسای جهانی در نیمه اول قرن ۲۰ با ۷۰میلیون نفر کشته بود.

و خلاصه‌تر: اکنون درست در میان یک جنگ جهانی دیگر ایم؛ جنگ جهانی #کرونا! /۱۴
(ممنون از شکیبایی و هم‌راهی، بالاخره مقدمه تمام شد و به اصل مطلب رسیدیم: ماهیت ابرشگفت این جنگ جهانی دوگانه رو خواهم گفت و همگی ۲+۲=چهارشاخ می‌شویم! صددرصد #پساحقیقت؛ تضمینی با نصب در محل! :))

قرار ما هرشب حوالی ۱۰ شب.

فرمایشی بود به توییت اول بزنید همه ببینند.
شب خوش و ارادت)
این جنگ جهانی و غول‌آسای قرن ۲۱، گرچه در عظمت و گستردگی جبهه‌ها دست‌کمی از ۲ جنگ نیمه اول قرن ۲۰ ندارد، اما ماهیت اصلی آن نظامی نیست و اقتصادی ست. هرچند ابعاد نظامی شگفت‌انگیزی هم دارد.

این جنگ در سال ۲۰۰۱ با حمله به برج‌های دوقلو شروع شد و در ۲۰۰۸ با بحران اقتصادی اوج گرفت. /۱۵
حمله به عراق و افغانستان و ظهور طالبان و داعش، شبیخون‌های نظامی این جنگ عالم‌گیر بودند.

ظهور و سقوط برجام، معاهده پاریس، زلزله در اتحاد اروپا با برگزیت و از همه مهم‌تر ظهور ترامپ و جنگ اقتصادی با چین، انفجارهای سیاسی و اقتصادی همین جنگ جهانی.

جنگی تمام‌عیار و خانه‌به‌خانه. /۱۶
تا کمی پیش اگر می‌خواستیم نامی برای این جنگ برگزینیم پیش‌نهاد من «جنگ جهانی برجام» بود! اما اکنون نام «جنگ جهانی #کرونا» مناسب‌تر است!

نخستین بار نام #کروناویروس با بیماری سارس (سندروم تنفسی حاد) در سال‌های ۲۰۰۲ و ۲۰۰۳ بر زبان‌ها افتاد که ۷۷۴ کشته در ۱۷ کشور به جا گذاشت. /۱۷
#کروناویروس ۱۰ سال بعد در ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ با نامندی دیگر یعنی مِرس (سندروم تنفسی خاورمیانه) که نخستین بار در عربستان دیده شد، رسانه‌ها و افکارعمومی را درنوردید. این بار پایان اپیدمی اعلام نشد و تا کنون حدود ۹۰۰ مرگ در ۲۷ کشور ثبت شده.

در هردو اپیدمی، منشأ ویروس خفاش بود. خفاش! /۱۸
و حالا همان‌‌طور که می‌دانید، حضرت #کرونا برگشته است. این بار نام جدیدی روی آن نگذاشته‌اند و به آن بیماری کروناویروس ۲۰۱۹ (COVID-19)، و به خود ویروس هم سارس۲ (SARS-CoV-2) می‌گویند. حضرت خودمانی شده است! :))

این یکی هم شش‌ها را می‌ترکاند! و البته باز هم پای خفاش در میان است! /۱۹
حتما می‌پرسید تفاوت دقیق این ۳ ویروس چیست؟ چرا دومی نام اختصاصی دارد و سومی نه؟ آیا می‌توان آن‌ها را واریاسیون‌های یک‌دیگر تلقی کرد؟ آیا واریته‌های دیگری از آن در این سال‌ها بی‌صدا آمده و رفته...؟

با اهمیت حیاتی موضوع، انتظار می‌رود پاسخ روشنی در منابع علمی پزشکی یافت شود. /۲۰
دوستان، من به‌عنوان یک ژورنالیست قدیمی علم و فناوری با ربع‌قرن سابقه، تلاش کردم پاسخ این سؤال‌ها را در منابع دست‌اول بیابم. عبارت شبه‌سارس (SARS-like) را در سایت کتابخانه ملی پزشکی آمریکا جست‌وجو کردم و ۱۸+۴۸ مقاله که در عنوان و خلاصه آن‌ها عبارت شبه‌سارس بود را دقیق خواندم… /۲۱
علاوه بر ۶۶ مقاله بالا که دقیق خواندم، ۸۸۰ مقاله را در پای‌گاه کتاب‌خانه ملی پزشکی آمریکا، که عبارت «شبه‌سارس» جایی در متن یا ارجاعات آن آمده است، به‌دنبال پاسخ تورق کردم. ۴ کتابی که تصویر جلد آن‌ها را می‌بینید نیز در حد فهم مرور کردم.

هیچ قانع نشدم COVID-19 بیماری جدیدی ست. /۲۲
این روزها همه درباره منشأ آزمایشگاهی و دست‌ساز بودن #کروناویروس حدس و گمان می‌زنند. نمی‌دانیم اما احتمال قابل‌تأملی ست و در ادامه رشته بررسی می‌کنیم.

اما با پشتوانه جست‌وجوی بالا، دانش و تجربه ۲۵ ساله در حوزه رسانه و ارتباطات، و یافته‌های نظریه #پساحقیقت، با اطمینان می‌گویم: /۲۳
نمی‌دانیم #کروناویروس یک ویروس طبیعی است یا مصنوعی، نمی‌دانیم طبیعت آن را در دامن بشر گذاشته یا محصول «صنعت ژنتیک» است…

اما می‌دانیم COVID-19 یا پاندمی فعلی یک پدیده مصنوعی و دست‌ساز است! هیچ اتفاق جدیدی رخ نداده و این پدیده را «صنعت روابط‌عمومی» به این شکل ساخته است…! /۲۴
این یعنی میزان شیوع و تلفات بیماری‌های شبه‌سارس با عامل کروناویروس، امسال نیز مانند سال‌های گذشته ست و اگر نورافکن رسانه‌ها بر موضوع نتابیده بود، سیستم درمان نیز در سراسر جهان با آن طبیعی رفتار می‌کرد و آمار فعلی تجمیع نمی‌شد.

این، سهل‌انگاری و انکار دولت‌ها را توضیح می‌دهد. /۲۵
شما هم اگر جای ترامپ یا مرکل بودید و می‌دیدید یک بیماری که چندین سال است در فصل سرما چندهزار قربانی می‌گیرد، ناگهان امسال به دلیل تصمیم یک دولت دیگر، چین، موجب وحشت عمومی شده و این انتظار را ایجاد کرده که کل مملکت را تعطیل و قرنطینه کنید، همین‌قدر در برابر آن مقاومت می‌کردید! /۲۶
اما سؤالی که پیش می‌آید این است که چرا دولت چین، ناگهان امسال، تصمیم گرفت از شبه‌سارس چنین هیولایی بسازد و به جان دنیا بیندازد؟ چین چه سودی می‌برد؟

برای پاسخ این سؤال باید کمی بیش‌تر در یافته‌های نظریه #پساحقیقت غور کنیم و شبکه‌های قدرت رقیب در جهان معاصر را بازشناسیم. /۲۷
دوستانی که رشته‌توییت‌های من با موضوع نظریه #پساحقیقت را دنبال کرده‌اند می‌دانند چین در این روی‌کرد تحلیلی، برخلاف پروپاگاندای رایج رسانه‌ها، نه‌تنها یک ابرقدرت نوظهور نیست، که اصولا قرن‌ها ست دیگر یک کشور مستقل نیست!

همان‌طور که ایران پس از گلستان و ترکمانچای کمر راست نکرد. /۲۸
چین پس از جنگ تریاک، مانند ایران پس از جنگ‌های روس، دیگر امپراتوری مستقلی نیست و هردو به صحنه زدوخورد امپراتوری‌های فراسرزمینی تبدیل شده‌اند.

یکی از این شبکه‌های قدرت جهانی، که اتفاقا در هردو کشور دست‌بالا را در این سال‌ها داشته است، امپراتوری معظم و قرتی #فرانکوئید است! :) /۲۹
شبکه #فرانکوئید را در رشته‌های مختلف، «فرانکوآمریکن»ها، نهادگرایان، تجارت‌پیشگان و فیروزه‌ای‌ها (به دلیل استفاده نمادین گه‌گاه از این رنگ) نامیدیم.

آن‌ها در اواخر قرن ۲۰ نیروی کار ارزان چین را به میدان آوردند و فرمان‌روای صنعت‌پیشه، یعنی امپراتوری #ژرمنوئید را پایین کشیدند. /۳۰
شبکه #ژرمنوئید را در رشته‌های مختلف، «صهیوژرمن»ها، صنعت‌گران، جنگ‌آوران و قرمزها (به دلیل استفاده نمادین گسترده) نامیدیم.

#ژرمنوئید، جادوگر جنگ، جمله قرن ۲۰ را با جمبل ۲ جنگ جهانی جنون‌آسا و بعد جعل جنگ سرد، جلوداری کرد.

اما دست‌آخر مغلوب نهادسازی و تجارت‌گری #فرانکوئید شد. /۳۱
#فرانکوئید از یک‌سو چاه‌های نفت #ژرمنوئید را با تأسیس اوپک، افزایش قیمت نفت و ریختن سود نفت به جیب بورس‌بازان کاغذی مصادره کرد. از سوی دیگر با نیروی کار ارزان چین و مهاجران، کارخانجات و صنایع او را زمین‌گیر کرد.

واکنش #ژرمنوئید چه بود؟ اجی مجی لاترجی؛ برج‌های تجارت جهانی پر! /۳۲
۱ سال پس از جنون برج‌های دوقلو، جهان را شوک خبری دیگری از جا جهاند: یک ویروس تاج‌شکل که از نسوج خفاش می‌آمد، ۱۷ کشور جهان را جارو کرد و صدها جنازه با نشانگان حاد تنفسی برجا گذاشت. #جنگ_جهانی_کرونا آغاز شده بود!

۱۸ سال زمان برد تا #کروناویروس جلوه آخرالزمانی خود را متجلی کند! /۳۳
باید بپرسیم: در این ۱۸ سال چه اتفاق فوق‌العاده مهمی در جهان علم رخ داده است؟ پاسخ روشن این است: ژنوم انسانی رمزگشایی شده!

بگذارید یک پرانتز کوتاه در چند توییت درباره پروژه ژنوم باز کنم. کمی از بحث دور می‌شویم اما شنیدنی ست:

تلاش برای تهیه نقشه ژنتیک انسان از ۱۹۸۴ آغاز شد. /۳۴
برای تصور ابعاد پروژه کافی است بدانید بیش از ۵۰هزار ژن در ۴۶ کروموزوم انسان نشسته که شامل ۲/۳میلیارد جفت نوکلئوتید است. اگر بخواهیم این اطلاعات را روی کاغذ بنویسیم کتابی با ۴۰۰‌هزار صفحه می‌شود و نوشتن آن ۲۰ سال آزگار زمان می‌برد.

این طرح بلندپروازانه یک رؤیای بزرگ علمی بود. /۳۵
سال ۱۹۹۱ کنگره آمریکا به این طرح بزرگ بودجه داد و قرار شد نقشه ژنوم انسانی، ۱۵ ساله تهیه شود.

انگلیس، فرانسه، آلمان و ژاپن نیز به طرح پیوستند و پس از مدتی یک سازمان بین‌المللی با حضور کشورهای دیگر برای اجرای پروژه تشکیل شد. این بزرگ‌ترین پروژه گروهی بشر تا کنون بوده است! /۳۶
یادمان باشد هدف این پروژه عظیم این بود که بتواند تا ۲۰۰۶ نقشه کامل ژنوم یک انسان را رسم کند؛ فقط یکی!

اما سال ۱۹۹۸ یک روی‌داد انقلابی رخ داد: یک محقق ایرانی، مصطفی رونقی، در ادامه کار استاد سوئدی‌ش پال نایرن، روش جدیدی برای توالی‌یابی ژن‌ها کشف کرد! /۳۷

pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9705713-a-sequ…
آن‌ها نام این روش اپتیکی-شیمیایی را که از آزاد شدن پایروفسفات کمک می‌گرفت «پایروسیکوئنسینگ» گذاشتند.

بر اساس کشف رونقی دست‌گاه‌هایی ساخته شد که می‌توانند نقشه ژنوم یک انسان را به جای ۱۵ سال در چند ساعت رمزگشایی کنند!

رونقی که با این کشف ثروت‌مند و مشهور شد به ایران آمد. /۳۸
رونقی به‌عنوان اولین ایرانی که پاسخ واقعی علم بهتر است یا ثروت را پیدا کرده و از راه علم ثروت‌مند شده بود، بنیادی برای حمایت از جوانان مستعد ایرانی تأسیس کرد و اولین دوره «جایزه کارآفرینی رونقی» را سال ۱۳۸۰ در دانشگاه شریف اهدا کرد.

اما با مشکلات متعددی مواجه شد و پرید… /۳۹
رونقی و چند کارآفرین موفق ایرانی دیگر، ادبیات کارآفرینی و اکوسیستم استارتاپی را به فضای دانشگاهی و اقتصادی ایران معرفی کردند و رفتند…

با کار درخشان رونقی که شایسته نوبل است، پروژه ژنوم، ۶سال زودتر یعنی در ۲۰۰۰ به سرانجام رسید. و مهم‌تر از آن، ترسیم نقشه ژنتیک نژادی ممکن شد! /۴۰
تا ۲۰۱۲ بانک اطلاعات بزرگی از ژن‌های انسانی در نقاط مختلف جهان فراهم شد و پس از آن، جمع‌آوری اطلاعات ژنتیک نژادها و اقوام کشورهای مختلف رسما و علنا در دستور کار پژوهش‌گاه‌ها و مراکز تحقیقاتی قرار گرفت.

۲۰۱۲ همان سالی ست که #کروناویروس با قدرت باز می‌گردد.

سلام #کرونا! /۴۱
دوستان، آن‌چه پس از این می‌خواهم بگویم، مانند راه رفتن روی میدان مین است. تلاش می‌کنم دقیق باشم.

مطمئن نیستیم #کروناویروس محصول دست‌ساز آزمایش‌گاهی است؛ هنوز باید منتظر بود و ممکن است هیچ‌گاه واقعیت را ندانیم، اما «اگر» چنین باشد، می‌توان از حقایق زیر تا حد خوبی مطمئن بود: /۴۲
- اگر انتشار #کروناویروس و شیوع سارس و شبه‌سارس را تعمدی بدانیم، شبکه #ژرمنوئید بیش از شبکه‌های فراسرزمینی دیگر متهم است؛ اول؛ به دلیل صنایع داروسازی و آزمایش‌گاه‌های پیش‌رفته ژنتیک آنان، و دیگر؛ به دلیل هم‌زمانی شیوع با حمله همه‌جانبه آنان به شبکه‌های رقیب در ابتدای قرن. /۴۳
- ویروس عامل سارس به‌دلیل سال انتشار (۲۰۰۲) نمی‌تواند محصول «طراحی ژنتیک» باشد و نهایتا محصول «مهندسی ژنتیک» است (چون پروژه ژنوم انسان تازه به نتیجه رسیده)، اما عامل شبه‌سارس‌های بعدی، به‌خصوص مرس که از ۲۰۱۲ شناختیم و کووید-۱۹ همان، یا واریته بسیار نزدیک همان است، می‌تواند! /۴۴
- چیزی که درباره هدف‌گیری نژادی توسط #کروناویروس می‌شنویم، هرچند به آن شکل پرت‌وپلا ست، اما می‌تواند حامل حقیقتی باشد: امسال برای نخستین‌بار نقشه شیوع واقعی‌تری از شبه‌سارس داریم، و به‌علاوه، اگر با یک محصول آزمایش‌گاهی طرف باشیم، ویروسی داریم که از سارس «هوش‌مند»تر شده است! /۴۵
حالا وقت پرسش مهم بعدی است: اگر آن‌طور که بالاتر دیدیم حمله به برج‌های دوقلو سرآغاز جنگ جهانی اقتصادی #ژرمنوئید علیه #فرانکوئید است، انتشار کرونا، به فرض عامدانه بودن، علیه کدام شبکه قدرت فراسرزمینی ست؟

نگاه به نقشه شیوع امسال می‌گوید شبکه مورد هدف این‌بار #انگلوئید است! /۴۶
شبکه #انگلوئید را در رشته‌های مختلف، «انگلورومن»ها، شکارگران، سنت‌گرایان و پیرآبی‌ها (به دلیل قدمت شبکه و استفاده نمادین از رنگ آبی) نامیدیم.

داستان شکل‌گیری این شبکه را که از دربار پروس شروع کردند و کم‌کم با #فناوری_عروس‌بری، دربارهای اروپا را تسخیر کردند بارها گفته‌ام. /۴۷
آن‌ها سرانجام در دربار بریتانیا مرکزیت یافتند و به‌ترتیب، امپراتوری‌های هند، چین و ایران را به زیر کشیدند.

چند چیز این حدس را که #کروناویروس، می‌تواند یک جنگ‌افزار زیست‌شناختی علیه #انگلوئید باشد، تقویت می‌کند:

- نقشه شیوع امسال به قلم‌رو سنتی گسترش انگلورومن نزدیک است. /۴۸
- در میان شبکه‌های قدرت فراسرزمینی معاصر، به دلیل سبک خاص و علاقه شدید به #فناوری_عروس‌بری که قبلا هم گفته‌ام درواقع تخم‌گذاری در لانه رقبا ست، #انگلوئید بیش از همه به خون، نژاد و ژن وابسته ست. آن‌ها خود را ژن خوب می‌دانند؛ پس امکان به‌کارگیری سلاح ژنتیک علیه آنان بیش‌تر است. /۴۹
- به درگیری شدید ایتالیا با #کرونا در میان کشورهای اروپایی و نام انگلو«رومن» توجه کنید!

- به برخورد ناامیدانه انگلیس با موضوع توجه کنید؛ از سویی در انتظار تلفات بی‌شمار و از سویی تماشاگر شیوع سیل‌آسا.

- به نمایش مهوع کرونایی شدن سیاسیون ایرانی و آقازاده‌های فاخته توجه کنید. /۵۰
حالا که بحث به این‌جا رسید یک نکته بامزه بگویم:

#کرونا یک واژه لاتین به معنی تاج است. کراون در انگلیسی و کورون در فرانسه از همین ریشه ست. معنی اصلی آن هاله نوری ست که دور خورشید و ستارگان است. هاله‌ای که دور سر قدیس‌ها می‌کشند نیز از همان آمده. تاج طلایی پادشاهان هم! /۵۱
کرونیشن در انگلیسی و کورونمان در فرانسه به معنی تاج‌گذاری ست. کورونمان موفقیت در رسیدن به یک هدف در مسیر زندگی هم معنی می‌دهد…

می‌گویند #کروناویروس را از روی شکل تاج‌مانندش نامیده‌اند. اما اگر واقعا سلاحی علیه ژن‌های #انگلوئید است، به معنی ویروس تاج‌داران هم می‌تواند باشد! /۵۲
ذوق‌زدگی و هرّ و کرّ انگلوفیل‌های نشان‌دار ایران از کرونایی شدن را هم می‌توان گفت دارند تاج‌گذاری می‌کنند و با خرید نتایج تقلبی تست مثبت #کرونا، برای خود سند اتصال به «رویال فامیلی» جور کرده‌اند!

در رشته‌های قبلی مفصل گفته‌ام که پس از ۸۸ در ایران، دور، دور پیرآبی‌ها ست! /۵۳
نتیجه جنگ تمام‌عیار #ژرمنوئید و #فرانکوئید در این سال‌ها، ضعف هردو و برآمدن دوباره #انگلوئید پس از ۱ قرن، نه‌تنها در ایران که در تمام جهان بوده است.

اما قرمزهای جنگ‌جو، بی‌رحم و باهوش، پیشاپیش درپوش تخلیه «استخر ژنی» آن‌ها را کشیده‌اند!

و سؤال بعدی: نمایش کووید-۱۹ کار کیست؟ /۵۴
روزهای اول به نظر می‌رسید قرمزها، بعد از چند سال حرکت با چراغ نیمه‌خاموش، بالاخره از شاه‌کار خود رونمایی کرده‌اند. اما واکنش انکارآمیز ترامپ در آمریکا و مقاومت رفیق او در انگلیس، بوریس جانسون، نشان داد #ژرمنوئید از این موج راضی نیست.

پس این عشوه را چه کسی راه انداخته؟ و چرا؟ /۵۵
آغاز نمایش از چین و ایران، ۲ پای‌گاه حمله به #ژرمنوئید از نیم‌قرن پیش تا کنون، می‌گوید #فرانکوئید روی صندلی کارگردانی نشسته ست. اما چرا؟ پاندمی‌سازی از شبه‌سارس چه سودی برای فیروزه‌ای‌ها دارد؟

پاسخ ساده و عجیب است: وقت‌کُشی! آن‌ها مثل فوتبالیست‌ها خود را به زمین انداخته‌اند! /۵۶
این روزها #فرانکوئید در گازانبر #ژرمنوئید و #انگلوئید دست‌وپا می‌زند و هرروز قلم‌روهای بیش‌تری را به رقبا واگذار می‌کند: برجام پرید و دولت فیروزه‌ای ایران به حاشیه رفت، برگزیت اروپا را پکاند، خیابان‌ها از فرانسه تا عراق و هنگ‌کنگ در تسخیر معترضان است، و دم چین را ترامپ چیده! /۵۷
شما باشید «تمارض» نمی‌کنید و خود را به زمین نمی‌اندازید؟

ملموس‌تر بگویم: حربه #فرانکوئید در تمام این سال‌ها، ساختن یک کارخانه بزرگ با ۱ میلیارد کارگر ارزان در چین، و یک کارخانه پول‌شویی با نظام مالی غیرشفاف و هردمبیل در ایران بوده است! حالا ترامپ سررسیده و هردو را پلمب کرده! /۵۸
درحالی‌که #ژرمنوئید با تحریم ایران پول‌های #فرانکوئید را بلوکه کرده، #انگلوئید هم سربرآورده و دارد از درون، نهادهای سیاسی، اقتصادی و امنیتی را در این ۲ کشور از چنگ #فرانکوئید درمی‌آورد. پاز کردن جهان با برساختن یک پاندمی، بدل هوش‌مندانه‌ای در این شرایط است.

مُ مُ مجسمانه! :) /۵۹
خب دوستان، حالا آن‌چه از #پساحقیقت_کرونا تا این لحظه می‌توان دانست را می‌دانیم. چند نکته در پایان:

- با همه رفتارهای انگل‌وار شبکه #انگلوئید در ۳ قرن گذشته در ایران و جهان، که بخشی از جلوه کریه این روزهای آن را در رشته #تتراپوس به‌تندی برشمرده‌ام، ترور نژادی، پذیرفتنی نیست! /۶۰
- این‌ها که گفتم، جستاری نظری و تحلیلی بود. رعایت توصیه‌های بهداشتی هم‌چنان اولویت اول است و نباید با جان خود و اطرافیان ریسک کرد.

- حتی اگر نتایج این تحلیل را قطعی بدانیم، وظیفه اخلاقی و انسانی ما ست که با شکستن زنجیره انتقال، جنگ‌افروزان و تروریست‌ها را از کشتن بازبداریم. /۶۱
- #کروناویروس، چه طبیعی باشد چه دست‌ساز، بلایی ست که تا این لحظه هیچ راهی برای پیش‌گیری، درمان و متوقف کردن آن سراغ نداریم. ۷/۵ میلیارد انسان ایم که در برابر یک ذره ویروس نانوسکوپی، اوج تنهایی و استیصال را تجربه می‌کنیم!

در این شرایط، جست‌وجوی تسلّا در بیرون بی‌نتیجه ست و... /۶۲
...باید تسلّا را در درون خود بیابیم. توصیه می‌کنم به ریسمان‌هایی که در زندگی داریم؛ ایمان، عشق، علم، طبیعت، هنر، ادبیات، ورزش و خودشناسی بیاویزیم و اگر آرامش نیافتیم حتما از مشاور و درمان‌گر کمک بگیریم.

- راه‌حل نهایی، عبور جهان از این جنگ‌های جهانی ست و نزاع‌های بی‌هوده ست. /۶۳
- شبکه‌های قدرت تنومند و مغزفندقی موجود، این دایناسورهای درنده ماقبل‌تاریخی، باید یاد بگیرند به‌جای کشتار و جنگ‌های خونین، راه‌های متمدنانه‌تری برای رقابت سیاسی و اقتصادی برگزینند. تجربه سیاسی بشر نشان داده تا نورافکن بر ساختار قدرت نتابد، رفتار خود را اصلاح نمی‌کنند. /۶۴
- این #رشته‌توییت و رشته‌های دیگری که من نوشته‌ام، نتایج یک تلاش فردی با صرف وقت و هزینه فرصت شخصی غول‌آسا در ۱۰ سال گذشته ست. تلاش من تاباندن نور بر شبکه‌های قدرت و کشف و معرفی سازوکار واقعی جامعه و سیاست است.

من به‌تنهایی تلاش کرده‌ام. با بازنشر و بازخورد به من کمک کنید. /۶۵
- نتایج نظریه تحلیلی #پساحقیقت از یک‌سو می‌تواند به اصلاح رفتار شبکه‌های قدرت بینجامد و به سود مردمان باشد، از سوی دیگر با ایجاد توازن و تعادل در اکوسیستم سیاست، به پای‌داری و در نتیجه رشد و تعالی شبکه‌های سیاسی کمک کند.

شبکه‌های قدرت سیاسی ناگزیر اند بالاخره عاقل‌تر شوند. /۶۶
- اغلب می‌پرسند ابزار حکم‌رانی این شبکه‌های قدرت چیست و چه‌طور اراده خود را بر جهان می‌گسترند؟ در رشته «#پساحقیقت ترور سردار ایرانی» پاسخ دادم و از مهم‌ترین سازمان‌های اطلاعاتی ۴ شبکه قدرت پرده‌برداری کردم.

#پساحقیقت_کرونا را از منظر نزاع سرویس‌های اطلاعاتی، شما بنویسید! /۶۷
- هرچه می‌گذرد مواجهه دولت‌ها با #کروناویروس متناقض‌تر می‌شود. اختلاف سیاست فرانسه و انگلیس، ۲ هم‌سایه دیواربه‌دیوار، از عجیب گذشته و مضحک شده است! انگلیس نه مدارس و ادارات، که رستوران‌ها و حتی مسابقات ورزشی را تعطیل نمی‌کند، و در فرانسه، برای خروج از در خانه باید مجوز گرفت!! /۶۸
- تکرار می‌کنم: درباره دست‌ساز بودن #کروناویروس شواهد کافی نداریم و همه آن‌چه درباره آن گفتم یک سناریوی احتمالی است، اما درباره دست‌ساز بودن اعلان پاندمی #کووید_۱۹ و شوک به افکارعمومی جهانی، هرروز اطمینان بیش‌تری می‌یابیم.

یک انگیزه دیگر آن می‌تواند تضعیف ترامپ باشد. /۶۹
- اگر نتیجه عملی و توصیه هنجاری از این رشته‌توییت بتوان درآورد، این است که از مراقبت بهداشتی ویژه #کروناویروس و افزایش آگاهی درباره بیماری‌های شبه‌سارس، به هر دلیلی که باشد، استقبال کنیم، اما از وحشت عمومی و وسواس فکری نه!

تلفات شبه‌سارس امسال بیش‌تر از سال‌های پیش نیست. /۷۰
- این رشته را با جمله‌ای آخرالزمانی از چامسکی شروع کردم. توجه به نقش اساسی «صنعت روابط‌عمومی» در دموکراسی‌های امروز را هم مدیون روشن‌گری‌های چامسکی زیبا هستیم. اگر بعضا نمی‌دانستیم «صنعت روابط‌عمومی» مدنظر او چیست، حالا با پدیده ساختگی و رسانه-منشأ #کووید_۱۹، کاملا می‌دانیم. /۷۱
کل این رشته را در یک توییت خلاصه کنم:

مطمئن نیستیم؛ اما احتمالا #کروناویروس یک «سلاح زیستی» ست؛ همان چیزی که به آن #bio_weapon می‌گویند.

اما مطمئن ایم؛ پاندمی #کووید_۱۹ یک «سلاح رسانه-زیستی» ست و می‌توان آن را #medio_bio_weapon نامید.

#پساحقیقت چنین هیولایی ست. /۷۲ تمت
بعدالتحریر:
اصطلاح «سلاح رسانه‌زیستی» یا #medio_bio_weapon را قبل از شروع به نوشتن رشته ساخته بودم و از اولین توییت دنبال موقعیت مناسب بودم آن را بیاورم اما ظاهرا قسمت‌ش توییت آخر رشته بود! :)

یک علامت کپی‌رایت این‌جا بگذارم © که یادگاری از این رشته بماند. :)
دوبعدالتحریر:
باز هم تأکید می‌کنم با اطلاعات موجود نمی‌توانیم بگوییم قطعا #کروناویروس دست‌ساز است، اما احتمال آن این‌قدر زیاد هست که اغلب رسانه‌های معتبر جهان این فرض را بررسی کرده‌اند.

اما بررسی با ابزار دست‌گاه تحلیلی #پساحقیقت هم‌بستگی قابل‌توجهی میان نقشه شیوع کرونا و... /
...نقشه گسترش شبکه #انگلوئید در جهان نشان می‌دهد. البته این خودش احتمال بالا را تقویت می‌کند.

بنابراین درعین‌حال که مطمئن نیستیم #کروناویروس یک سلاح زیستی ست، «اگر» باشد، به احتمال بسیار زیاد یک سلاح ژنتیک است که #ژرمنوئید علیه #انگلوئید به کار گرفته است.
Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh.

Enjoying this thread?

Keep Current with Ali Qanavati 🦋🎗️

Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

Twitter may remove this content at anytime, convert it as a PDF, save and print for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video

1) Follow Thread Reader App on Twitter so you can easily mention us!

2) Go to a Twitter thread (series of Tweets by the same owner) and mention us with a keyword "unroll" @threadreaderapp unroll

You can practice here first or read more on our help page!

Follow Us on Twitter!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!