My Authors
Read all threads
ترامپ سرمست از ترور سردار ایرانی جلوی دوربین‌ها آمد و گفت: «ما با فاصله، بهترین ارتش و نیروی اطلاعاتی دنیا را داریم.» همه فکر کردیم با CIA قمپز درمی‌کند، اما منظور او دشمن و رقیب خانگی CIA یعنی DIA بود.

سردار در توافق با CIA به عراق رفت و DIA او را زد! /۱
#پساحقیقت
#رشته‌توییت
۱ ماه است از خود می‌پرسیم: چرا سطح امنیت و حفاظت سلیمانی در سفر آخر این‌قدر پایین بود؟ چرا ایران به پاسخی نمایشی بسنده کرد؟ چرا موشک‌های ایران دفاع نشد؟ چرا هواپیمای مسافربری را زدند؟ چرا موشک دومی را زدند؟ و ده‌ها سؤال بی‌پاسخ دیگر…

بدیهی ست حقایقی را از ما پنهان می‌کنند. /۲
دوستان، می‌دانید من پارادایم یا دست‌گاه تحلیلی #پساحقیقت را درست برای همین اوضاع ساخته‌ام: وقتی «خبر» وجود ندارد و هرچه هست «پروپاگاندا» ست، و برای بوسیدن حقیقت راهی جز تحلیل نداریم.

اما برای تحلیل واقعی باید اول دوغ و دوشاب را و غثّ و ثمین را و ریز و درشت را از هم سوا کنیم. /۳
بر مبنای روش دست‌گاه تحلیلی #پساحقیقت، تمیز دوغ از دوشاب تنها وقتی ممکن است که حوادث را در بستر تاریخی-اجتماعی-سیاسی بلندمدت خود ببینیم. هر گلوله که امروز در جهان شلیک می‌شود، محصول تفنگی است که کسانی پیش‌تر به دیوار تاریخ آویخته‌اند.

نام یکی از این تفنگ‌های سرپُر، DIA است. /۴
در این رشته نوبرانه:
الف. تاسیس DIA و نزاع آن با CIA را در سراسر جهان مرور می‌کنم
ب. مسأله فلسطین و لبنان و ایران را از زاویه نزاع این ۲ سرویس اطلاعاتی توضیح می‌دهم
ج. همه حوادث آبان تا امروز را تحلیل می‌کنم
د. سرویس‌های اطلاعاتی ۴گانه نماینده ۴ شبکه قدرت جهانی را معرفی می‌کنم /۵
الف. ۵۸ سال پیش در تقابل با «آژانس امنیت مرکزی» یا CIA، «آژانس امنیت دفاعی» یا DIA با ۲۵ نیرو در پنتاگون زاییده شد. DIA حالا ۱۷هزار نیرو دارد که نیمی در ۱۴۱ پایگاه برون‌مرزی مستقر اند.

اغلب منازعات ۶ دهه گذشته که سرنوشت جهان را تغییر داده، جنگ پنهان این ۲ سرویس اطلاعاتی ست!! /۶ CIA DIA
باورش سخت است ولی دهه‌ها ست که CIA و DIA به‌عنوان بازوهای ۲ شبکه قدرت فراسرزمینی بزرگ و البته غیررسمی، نه‌تنها در آمریکا، که در سراسر جهان، به‌سختی با یک‌دیگر می‌جنگند و زمین را با خون رنگین کرده‌اند: ویتنام، لبنان، بالکان، آمریکای لاتین، سوریه، عراق و… البته ایران! /7
ندیدن این نزاع شدید باعث شده اغلب روایت‌ها از تاریخ معاصر، مبهم، بی‌سروته، متناقض و کاریکاتوری باشد! مثلا می‌گوییم آمریکا در زمان کندی به ویتنام لشگرکشی کرد، و هم‌زمان می‌گوییم کندی مخالف جنگ ویتنام بود و اگر ترور نمی‌شد تعداد نظامیان آمریکا در ویتنام به صدهاهزار نفر نمی‌رسید! /۸
یک توضیح دوخطی این تناقض را حل می‌کند: این نظام سیاسی مرکزی آمریکا شامل CIA نبود که به ویتنام لشگرکشی کرد؛ این DIA و درواقع پنتاگون بود که ۵۰۰هزار سرباز به ویتنام فرستاد. و البته برای تحقق این هدف ناچار شد ابتدا یک مانع بزرگ یعنی رئیس‌جمهور کندی را پخ‌پخ کند!! :) /۹
سؤال این است که چرا ۲ سرویس اطلاعاتی یک کشور، به جای خون‌ریزی در اقصا بلاد جهان، مثل آدم با یک‌دیگر هم‌کاری نمی‌کنند؟ و اصولا در خدمت چه کسانی اند که چنین حوزه نفوذ و منافع گسترده‌ای دارند؟

پاسخ این سؤال را که در قالب نظریه #پساحقیقت خاص بارها گفته‌ام، کوتاه تَکرار می‌کنم:-) /۱۰
بر مبنای نظریه #پساحقیقت، ۴ شبکه فراسرزمینی که از حدود ۳ قرن پیش در اروپا شکل گرفتند، با کنار زدن رقبا و شکست دیگر امپراتوری‌های اروپایی و سپس برچیدن امپراتوری‌های هند و چین و ایران و عثمانی، یکه‌تاز عرصه قدرت در جهان کنونی اند.

همه نزاع‌های موجود حاصل رقابت این شبکه‌ها ست. /۱۱
یکی از این شبکه‌ها که از جهاتی قدرت‌مندترین آن‌ها ست، شبکه‌ای است که اعضای آن اغلب از نماد رنگ قرمز برای معرفی خود استفاده می‌کنند. این شبکه در میانه جنگ‌های ناپلئون توسط یک خاندان بانک‌دار آلمانی‌الاصل یهودی بنام سپرقرمزها (روتشیلدها) تاسیس شد و در مدت کوتاهی جهان را بلعید. /۱۲
قرمزها را در ابررشته «سال هزار و سیصد و نود وقفل»، به نام‌های صنعت‌گران، جنگ‌آوران، صهیوژرمن‌ها و فرزندان آرِس خدای جنگ نامیدم. از این پس و برای سهولت، آن‌ها را #ژرمنوئید می‌خوانم.

تا کنون چندبار رقبا، ژرمنوئیدها یا قرمزها را پایین کشیده‌اند، اما هربار با قدرت بازگشته‌اند. /۱۳
آخرین بار آن‌ها با برافروختن ۲ جنگ وحشی جهانی در نیمه اول قرن ۲۰ و سپس جنگ سرد، بیش از نیم قرن جهان را بر سرانگشتان خود اداره کردند. بله آن‌ها خدایگان جنگ اند.

اما آن‌ها که اروپا را شخم زده بودند، ناچار در آمریکا لنگر انداختند که پای‌گاه سنتی یکی دیگر از شبکه‌های رقیب است. /۱۴
این شبکه رقیب همان است که در قرن ۱۸ در فرانسه شکل گرفت و مفاهیم سیاسی جمهوری و لیبرتی یا آزادی و اگلیته یا برابری را علَم کرد.

وقتی ناپلئون شکست خورد و عرصه در اروپا بر این شبکه تنگ شد، سنت سیاسی خود را به آمریکا صادر کرد و اسناد تاریخی ماندگاری چون بیانیه استقلال را آفرید. /۱۵
آن‌ها نماد رنگ فیروزه‌ای را دوست دارند و در رشته‌های مختلف، نام آبی‌های جوان، بُرنآبی‌ها، نهادگرایان، تجارت‌پیشگان، فرانکوآمریکن‌ها و فرزندان آپولو خدای هارمونی و نظم را بر آنان نهادم. از این پس به سیاق ژرمنوئید، آن‌ها را #فرانکوئید می‌نامم.

(بحث زبانی این نام‌ها بماند بعد.) /۱۶
فرانکوئیدها که جولان ژرمنوئیدها را در قلم‌رو سنتی خود برنمی‌تافتند، مهارت قدیمی خود در نهادسازی و تمرکزگرایی را به کار گرفتند و با تأسیس CIA‌ شروع کردند به موش دواندن در کار قرمزها. این‌ها هم چند سال بعد DIA را در برابر آن‌ها علم کردند.

به بحث اصلی برگشتیم: CIA در برابر DIA.
/۱۷
بدل CIA به قتل کندی، پایین کشیدن نیکسون با ماجرای واترگیت بود. پاتک او به جنگ ویتنام، انقلاب‌های دانش‌جویی دهه ۶۰ که بیش از همه در پاریس فرانکوئیدها شعله کشید.

اما ضربه نهایی را CIA با قر زدن شاه ایران در کودتای ۲۸ مرداد، تأسیس اوپک و کنترل بازار نفت، به ژرمنوئیدها وارد کرد. /۱۸
خلاصه کنم: شبکه #ژرمنوئید یا قرمزها ۳ دهه ضربات مهلکی یکی پس از دیگری از شبکه #فرانکوئید یا فیروزه‌ای‌ها دریافت کرد و سرانجام، اقتدار آهنین آن‌ها، با فروریختن دیوار برلین و فروپاشی دوقطبی شرق و غرب، بهمن‌وار فروریخت.

به تعبیری سرانجام CIA توانست DIA و پنتاگون را کله‌پا کند. /۱۹
فرانکوئیدهای تجارت‌پیشه، کنترل بازار نفت را چنان در دست گرفتند که سود بورس‌بازان کاغذی، تا ده برابر درآمد صاحبان اصلی صنایع نفتی -که ژرمنوئیدها بودند- رسید.

آن‌ها علاوه بر انرژی، نیروی کار ارزان چین و مهاجران را هم به میدان آوردند تا حمله گازانبری به منابع قرمزها کامل شود. /۲۰
قرمزها کوشیدند با جنگ‌افروزی در خاورمیانه (ایران و عراق) و بالکان (یوگسلاوی) اوضاع را به دست بگیرند، اما دوره آن‌ها به سر رسیده بود. طاقت قرمزها که طاق شد، حتی ۲ هواپیمای مسافربری به برج‌های دوقلوی تجارت جهانی کوبیدند!

اما هیچ‌یک کارساز نشد و این‌بار فیروزه‌ای جهان را بلعید. /۲۱
این خلاصه‌ای بود از کش‌مکش ۲ شبکه #ژرمنوئید و #فرانکوئید در قرن بیستم که از جایی به بعد، در قالب نزاع ۲ سرویس اطلاعاتی-امنیتی DIA و CIA دیده می‌شود. (پوزش که دور شدیم و کش‌دار شد؛ باید این‌ها را مرور می‌کردیم.)

اما… اما… همه این‌ها یک‌طرف، نبرد دائمی بر سر فلسطین یک‌طرف! /۲۲
ب. در کانون نزاع جهان‌گیر ژرمنوئیدها و فرانکوئیدها در تمام قرن ۲۰ و تا کنون، زخم چرکین و خونینی به نام فلسطین نشسته است.

قرمزها که پس از جنگ اول، عثمانی را تکه‌پاره کردند، پس از جنگ دوم و با سرمایه‌گذاری مستقیم روتشیلدها، یک کشور جدید بر بقایای آن در خاورمیانه جعل کردند. /۲۳
(دوستان پیش از ادامه بحث یک نکته را یادآوری کنم: نظریه #پساحقیقت یک دست‌گاه تحلیلی اوریجینال و جدید است که برساختن آن ۱۰ سال وقت برده و برای نخستین بار در توییتر فارسی معرفی می‌شود. بنابراین درخواست منبع بیرونی برای این تحلیل‌ها بی‌فایده ست؛ هرچه هست همین‌جا در توییتر است! //
// اگر برای فکت‌هایی که ارائه می‌شود منبع می‌خواهید می‌توانید گوگل کنید؛ فکت‌هایی مثل این که DIA چندهزار نیرو دارد یا پنتاگون چندهزار سرباز به ویتنام فرستاد از مشهورات است و یافتن آن سخت نیست.

پیش‌نهاد می‌کنم اعتیاد به خبر را کنار بگذاریم و بر توضیح‌دهندگی تحلیل‌ها تمرکز کنیم.)
بر مبنای تحلیل #پساحقیقت قرن ۲۰ که دیدیم، باید انتظار داشته باشیم DIA و پنتاگون همه توان خود را در خدمت ارتش اسرائیل قرار دهد و در مقابل، CIA هرچه می‌تواند برای اسرائیل دشمن جدید بیافریند.

کدام دشمن نخستین ضربه مهلک را به پنتاگون و اسرائیل توأمان وارد کرد؟ جهاد اسلامی لبنان! /۲۴
جهاد اسلامی گروهی است که مقر تفنگ‌دارن دریایی آمریکا را در بیروت ترکاند و آنان را از لبنان راند. مؤسس این گروه که بود؟ عماد مغنیه.

عماد پس از تأسیس حزب‌الله لبنان به مغز متفکر و طراح عملیات جنگی آن تبدیل شد. اما پشت همه این اتفاقات که بود؟ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران. /۲۵
(امیدوار ام برای اثبات رابطه سپاه و حزب‌الله از من منبع نخواهید. :) )

این را که چه‌طور انقلاب اسلامی، که قرار بود شاه فیروزه‌ای ایران را پایین بکشد، ناگهان ۱۸۰ درجه تغییر مسیر داد و به برآمدن سپاه و حزب‌الله انجامید، در رشته «خودکلنگی سیاسی» گفته‌ام.

کابوس صهیونیسم آغاز شد. /۲۶
برای این که بدانیم گردش انقلاب ایران و برآمدن سپاه برای DIA چه معنایی دارد کافی است دقت کنیم پیش از آن اسرائیل تقریبا هیچ منازعه‌ای را در منطقه نباخته بود و هیچ ضربه مهمی به منافع او وارد نکرده بودند.

منطقا باید بپذیریم CIA و سپاه هم‌کاری خیلی نزدیکی با هم داشته‌اند. /۲۷
یک تردستی بزرگ دیگر CIA و فرانکوئیدها علیه اسرائیل، برکشیدن خاندان اسد در سوریه و انشقاق در حزب بعث بود. بعث و ایده اتحاد عربی، ایدئولوژی جای‌گزین ژرمنوئیدها در پساعثمانی بود که با ظهور اسد بر باد رفت.

اسد به دوست شماره ۱ ایران انقلابی تبدیل شد و صدام بعثی به ایران حمله کرد. /۲۸
کری‌خوانی‌های صدام برای اسرائیل را فراموش کنید؛#فناوری_زرگری بود. ۸سال جنگ فرسایشی با ایران یک هدف داشت: سپاه را پشت مرزهای ایران زمین‌گیر کند و مانع هجوم آن به منافع اسرائیل شود.

«راه قدس از کربلا می‌گذرد» تنها یک شعار انگیزشی نبود و ماهیت پنهان جنگ را صادقانه بازگو می‌کرد. /۲۹
اما جنگی که بی‌پایان به نظر می‌رسید با #خطای_انسانی فرمانده ناو وینسنس و زدن یک هواپیمای مسافربری به سراشیبی افتاد!

کی ایرباس را زد؟ #فرانکوئید بود یا #ژرمنوئید؟ چه پیامی برای طرف مقابل داشت؟ آیا درک ماجرای پرواز ۶۵۵ به حل معمای پرواز ۷۵۲ کمک می‌کند…؟

شما چه فکری می‌کنید؟ /۳۰
(ممنون از هم‌فکری دوستان.)

در سال‌های آخر جنگ، صدام به استراتژی #دیوانه‌بازی رو آورده بود؛ همان که در انگلیسی به آن #Mad_Man می‌گویند. بمباران شهرها، جنگ نفت‌کش‌ها، حملات شیمیایی به سربازان… و حتی بمباران شیمیایی شهرها و غیرنظامیان! واقعا چرا؟ صدام چه می‌خواست؟ پایان جنگ! /۳۱
راست‌ش من همان زمان و در عالم کودکی هم نمی‌توانستم موضوع را هضم کنم! ادبیات رسمی می‌گفت عراق، شروع‌کننده جنگ، می‌خواهد با این جنایات وحشیانه ایران را به صلح! وادار! کند! یک جای کار می‌لنگید.

تنها توضیحی که امروز من را قانع می‌کند تحلیلی ست که با کمک نظریه #پساحقیقت یافته‌ام: /۳۲
صدام پایان جنگ را نمی‌خواست؛ پایان حضور سپاه در لبنان برای عملیات علیه اسرائیل را به عنوان شرط پایان جنگ مطالبه می‌کرد.

فرانکوئیدها چه کردند؟ تنها استراتژی که در مقابل یک دیوانه جواب می‌دهد را در پیش گرفتند: #دیوانه‌بازی متقابل!

زدن هواپیمای ایرباس پرواز ۶۵۵ کار خودشان بود! /۳۳
نمی‌دانیم در آن پرواز چه فرد یا افراد #ژرمنوئید‌ مهمی بودند، اما می‌دانیم پیام را به‌روشنی دریافت کردند: «اگر این جنگ دیوانه‌وار ادامه پیدا کند هیچ جای جهان برای آن‌ها امن نخواهد بود.»

جنگ تمام شد و فرمانده وینسنس از رئیس‌جمهور #فرانکوئید بعدی آمریکا مدال شجاعت گرفت. /۳۴
دوستان اجازه بدهید این‌جا یک گریز اخلاقی بزنیم:

اگر در شراطی باشید که با کشتن ۲۸۰ نفر بی‌گناه، بتوانید جنگی را متوقف کنید که هر روز جان صدها نفر بی‌گناه را می‌گیرد، این کار را می‌کنید؟

این نمونه تیپیک مسائلی ست که در کلاس‌های فلسفه اخلاق طراحی می‌کنند. پاسخ قطعی محال است. /۳۵
انتخاب دشوار اخلاقی من و شما هرچه باشد، خون بی‌گناهان پرواز ۶۵۵، آتش جنگ ایران و عراق را خاموش کرد.

با پایان جنگ، منابع سپاه برای مقابله با اسرائیل آزاد شد و حزب‌الله انفجاری رشد کرد.

غول چین هم سربرآورد و #ژرمنوئید مستأصل، دوباره #دیوانه‌بازی درآورد: برج‌های دوقلو پَر! /۳۶
#فرانکوئید فرصت را غنیمت شمرد و به افغانستان و سپس عراق حمله کرد تا هم کسب‌وکار سنتی قرمزها یعنی جنگ را از چنگ او درآورد، هم تکلیف صدام را یک‌سره کند.

#ژرمنوئید نیروهای وفادار بعث را در قالب داعش متشکل کرد و اسد را تا لبه پرت‌گاه سقوط برد.

سپاه قدس اسد و عراق را نجات داد. /۳۷
خب، بالاخره به حوادث اخیر نزدیک شدیم.

همه‌چیز، از نقش مرحوم سردار سلیمانی در سرکوب داعش، تا پای‌کوبی ترامپ #ژرمنوئید، و شیوه حمله غافل‌گیرانه و دقیق با پهپاد که یادآور همه ترورهای DIA‌ و ارتش اسرائیل در این سال‌ها ست، می‌گوید کار، کار قرمزها ست.

اما حوادث قبل و بعد چه؟! /۳۸
اساسا وقتی فرانکوئیدها با میان‌داری سردار، تومار قرمزها را این‌چنین در عراق به هم پیچیده‌اند، آن‌ها چه‌طور هنوز در این کشور نفس می‌کشند، چه رسد به ترور قهرمان داعش‌کش؟

راز ماجرا در اصل چهارم دست‌گاه تحلیلی #پساحقیقت نهفته است که اگر یادتان باشد آن را اصل #سقوط_فواره نامیدیم. /۳۹
اصل #سقوط_فواره می‌گوید وقتی یک شبکه قدرت، همه رقبا را کنار می‌زند و دیگر منازعی ندارد، "بلافاصله" به ۲ شبکه رقیب می‌شکند و فرومی‌پاشد!

این اتفاق، پس از پیروزی بر داعش، برای فرانکوئیدهای فیروزه‌ای در عراق افتاد و سربرآوردن پیرشبکه دیگری به نام #انگلوئید، جان سردار را گرفت! /۴۰
#انگلوئید از ۲ شبکه دیگر قدیمی‌تر است. آن‌ها ریشه در خاندان سلطنتی پروس دارند که هی به دربارهای اروپا عروس فرستاد و کم‌کم همه قاره را تصاحب کرد!

آن‌ها را که سرانجام در دربار بریتانیا مرکزیت یافتند، انگلورومن، پیرآبی، شکارگران، سنت‌گرایان… و فرزندان آرتمیس خدای شکار نامیدیم. /۴۱
انگلوئیدها تا قبل از قرن ۲۰ رقیب اصلی ژرمنوئیدها در سراسر جهان بودند، اما تومار آن‌ها را در ۲ جنگ جهانی چنان پیچیدند که یک قرن در محاق رقبا فرو رفتند.

بازگشت آن‌ها غافل‌گیری بزرگ منطقه و حتی ایران در ۱۰ سال گذشته است؛ تنها یک چشمه آنان، این بلبشوی ایران از ۸۸ به این‌سو ست! /۴۲
اگر زدن سردار ایرانی توسط DIA و #ژرمنوئید آشکار است، چرا #انگلوئید را مقصر می‌خوانم؟ اصلا سردار چه نسبتی با پیرآبی‌ها یافته بود؟ آشوب‌های خیابانی در عراق و ایران چه ربطی به یک‌دیگر و به قتل او دارد؟ چرا تشییع او در کرمان ده‌ها کشته داد…؟

فردا حوالی ۱۰ شب ادامه رشته را بخوانید.
ج. سیر جدید حوادث پی‌درپی و آشوب‌ناک منطقه، برای ما در ایران، از آبان‌ماه جدی شد؛ وقتی خیابان‌ها در اعتراض به افزایش نجومی قیمت بنزین، ابتدا به فریاد آمد، و بلافاصله با خون صدها نفر رنگین شد! :'(

اما کلید ماجرا از یکی دو ماه قبل‌تر، در بغداد و دیگر شهرهای عراق زده شده بود. /۴۳
بگذارید ماجرا را از روز شکست داعش مرور کنیم:

فرانکوئیدها و سپاه قدس، بعد از این پیروزی، نفس راحت نکشیده بودند که با خیانت انگلوئیدها مواجه شدند! حشدالشعبی، فرزند سپاه قدس، سر ناسازگاری گذاشت و بخش‌های بزرگی از آن ساز مخالف کوک کردند.

چه‌قدر این بخش پیچیده و گفتن‌ش سخت است… /۴۴
در مهارت نظامی و نبوغ فرمان‌دهی سردار سلیمانی شکی نیست، اما سرنوشت هیچ جنگی، هیچ جنگی در تاریخ، تنها در میدان نبرد تعیین نشده است.

آن‌چه نتیجه یک جنگ را رقم می‌زند، ترکیبی از زورآزمایی در میدان و مذاکره و معامله در پشت‌صحنه ست.

فکر می‌کنید پشت‌صحنه شکست داعش چه توافقی بود؟ /۴۵
برای پاسخ این سؤال باید ببینیم خدایگان #ژرمنوئید، اهریمن مرگ‌خوار داعش را با چه هدفی به جان دنیا انداخت…

خلاصه کنم: فرانکوئیدها برای این که بتوانند ایران بعد از انقلاب را به پای‌گاه مبارزه با اسرائیل تبدیل کنند، ناچار بودند نظام مالی ایران را از شبکه مالی جهانی منفصل کنند. /۴۶
وقتی همه قله‌های دنیا به رنگ فیروزه‌ای درآمد، جواز بازگشت ایران به عرصه بین‌الملل نیز صادر شد: برجام!

اما قانون #سقوط_فواره در خود آمریکا خودنمایی کرد و با ظهور ناباورانه ترامپ، همه قراردادهای بزرگ بین‌المللی، از معاهده پاریس تا نفتا و حتی یونسکو و اتحاد اروپا دچار زلزله شد. /۴۷
طبعا برجام هم دچار سکته شد و نیمه‌افلیج بر بستر افتاد!

ترامپ که یک بازرگان کلاسیک و معامله‌گر حرفه‌ای ست، از روز نخست ورود به کاخ سفید خواستار بازبینی برجام شد؛ هدفی که در نفتا هم دنبال کرد و به آن رسید.

ظاهر ماجرا این است که با مخالفت ایران، موضوع بازبینی در برجام قفل شد. /۴۸
اما نشانه‌های فراوان می‌گوید فرانکوئیدها و ژرمنوئیدهای ایران و منطقه و جهان، بر سر مفاد برجام تازه توافق کردند. (نشانه‌ها آن‌قدر آشکار و پرشمار اند که فهرست کردن آن را به شما می‌سپارم.) ازجمله پایان حمایت DIA و پنتاگون از داعش و عقب‌نشینی سریع آمریکا از سوریه با دستور ترامپ. /۴۹
داعش وَرپرید، اما برجام۲ که قرار بود #ژرمنوئید و #فرانکوئید هردو را ارضا کند بر زمین ماند. چرا؟ چون #انگلوئید که در ایران جان گرفته بود، در عراق و سوریه هم از گور برخاست و بازی را بر هم زد.

ترامپ که دید رودست خورده، حلقه تحریم را تنگ و برای نخستین بار آن را واقعا اجرا کرد! /۵۰
ترامپ، آبه را به تهران فرستاد و ماکرون و مرکل و جانسون را برای دیدار روحانی در نیویورک واسطه کرد، اما پاسخ مثبت نگرفت. پس تحریم سخت‌تر شد و بدنه قرمزها در عراق به خیابان ریختند. پیام ژرمنوئیدها به فرانکوئیدها روشن بود: فشار امنیتی انگلوئیدها در ایران و عراق مشکل خودتان است. /۵۱
شاید حق با آن‌ها باشد.

من هم معتقد ام اگر دولت فیروزه‌ای ایران این‌همه بزدلی و محافظه‌کاری و احتیاط مخنثانه نمی‌کرد، پیرآبی‌ها این‌قدر دور برنمی‌داشتند و شلتاق نمی‌کردند. اما ظاهرا مردان سیاست در این سرزمین اخته شده‌اند و دیو بی‌عملی از خون جوانان این ملک سیراب نشده است. /۵۲
نظام سیاسی ایران که در بن‌بست تحریم‌ها چاره‌ای جز جراحی اقتصادی نداشت، به بدترین شکل ممکن، با بی‌مسئولیتی و مدیریت بی‌نهایت آماتوری افکار عمومی، قیمت بنزین را یک‌شبه و بدون مقدمه ۳برابر کرد!

قرمزها فرصت را غنیمت دیدند و بدنه پرشمار اجتماعی خود را در ایران هم به میدان آوردند. /۵۳
در عراق، بیم تکرار تجربه سوریه، برخورد با معترضان خیابانی را محدود و کنترل‌شده نگاه داشت.

اما در ایران، دلیلی برای مماشات نمی‌دیدند و نگذاشتند اعتراضات فرسایشی شود.

سرکوب شدید و سریع اعتراضات آبان خودش نوعی #دیوانه‌بازی بود که با #دیوانه‌بازی دیگری پاسخ داده شد: ترور سردار. /۵۴
اما حذف سلیمانی فراتر از هر #دیوانه‌بازی بود:

گفت کسی خواجه سنایی بمُرد
مرگ چنین خواجه نه کاری ست خُرد

کاه نبود او که به بادی پرید
آب نبود او که به سرما فسرد

شانه نبود او که به مویی شکست
دانه نبود او که زمین‌ش فشرد

در [خطر] افتند به هم ای عزیز
مرغزی و رازی و رومی و کرد…

/۵۵
ترامپ و DIA‌ می‌دانستند سلیمانی به گرانی‌گاه همه نیروهای معارض در منطقه تبدیل شده و تعادل نظامی منطقه بر دوش او ست. اما…

واقعیت این است که اگر سلیمانی در سنت قدیمی اتحاد با #فرانکوئیدها باقی مانده بود، هیچ دیوانه‌ای، حتی ترامپ هم جرأت نمی‌کرد حتی خواب حذف او را ببیند… /۵۶
اما سلیمانی، به دلایلی که دیگر هیچ‌گاه کاملا نخواهیم دانست، پس از سقوط داعش، به #انگلوئیدها نزدیک شد و تلاش کرد بین منافع آنان و سایر رقبا پل بزند. قهر و آشتی او را با رفیق قدیمی‌ش، در ماجرای آمدن اسد به تهران، در همین چهارچوب می‌توان دید.

چرا چرا چرا سلیمانی تغییر جبهه داد؟ /۵۷
شاید او می‌خواست ارتباط‌ش را بدنه حشد حفظ کند و مانع بلبشوی جدید در عراق و منطقه شود. شاید می‌خواست هسته قدرت جدید پیرآبی در ایران را راضی نگاه دارد. شاید مانند همدانی در خطر بود و چاره دیگری نداشت…

هرچه بود، به دنبال صلح و آرامش در منطقه بود و جان بر سر این هدف گذاشت… /۵۸
در بهت جهانیان پس از ترور سردار ایرانی، یک سؤال در اذهان موج می‌زد: پاسخ ایران چه خواهد بود؟ آیا این پاسخ به درگیری نظامی بیش‌تر ایران و آمریکا منجر خواهد شد؟ خلاصه، آیا جنگ می‌شود؟

ترامپ با توییت‌هایش مدام ایران را تهدید و تحریک می‌کرد. عفریت جنگ نزدیک و نزدیک‌تر می‌شد. /۵۹
ایران سرگرم خداحافظی باشکوه و شهربه‌شهر سردارش بود. #فرانکوئید نمی‌توانست #دیوانه‌بازی بزرگ #ژرمنوئید را بی‌پاسخ بگذارد، و از طرفی نمی‌خواست برای جنگ‌افروزی بهانه به دست او بدهد.

اما تحریک قرمزها به توییتر محدود نماند و آخرین گام تشییع سردار، با حادثه در زادگاه‌ش هم‌راه بود. /۶۰
می‌توان مرگ ده‌ها نفر در کرمان را به‌سادگی، یک حادثه ناشی از بی‌تدبیری دانست. اما این یعنی بعد از ۴۰ سال راه‌پیمایی حکومتی در ایران، ناگهان کرمانی‌های تا بن دندان فیروزه‌ای، شب جمعه خود را گم کرده و افتضاح به بار آورده‌اند.

نه ممنون، من ترجیح می‌دهم ماجرا را دست‌ساز ببینم. /۶۱
به‌خصوص که:

- هرکس ۲ واحد مکانیک سیالات پاس کرده باشد می‌داند بالا بردن فشار سیال با انسداد یک دو خروجی، به راحتی آب خوردن است

- قرمزها به‌تازگی همین تکنیک را در منا، برای سهم‌خواهی از مدیریت حج، به شکل موفقی به کار گرفته بودند…

از توییتر تا کرمان؛ فشار، فشار و فشار… /۶۲
فشار که از حد گذشت، موشک‌ها از آن سوی سکوهای پرتاب بیرون پریدند: ۲۲ موشک به سوی پایگاه‌های آمریکا در خاک عراق؛ و ۲ موشک به سوی هواپیمای اوکراینی!

۲۲ موشک برای نصر بالرعب؛ و ۲ موشک برای رعب بالنصر!

۲۲ موشک برای غرور و نمایش؛ و ۲ موشک برای متوقف کردن جنگ!

تکرار تراژدی!! /۶۳
درباره آن ۲۲ موشک به‌اصطلاح نقطه‌زن، چیزی که می‌دانیم، هم‌آهنگی قبلی با نیروهای آمریکایی، برای تخلیه نقاط هدف و نداشتن تلفات انسانی ست.

چیزی که می‌توان افزود؛ احتمال نشانه‌گذاری اهداف از سوی خود آمریکایی‌ها برای هرچه کاستن از ریسک حملات است.

از نقطه به موشک: بیا من رو بزن! /۶۴
به‌هرحال گزارش‌های فنی، این درجه از دقت موشک‌های ایران را با تردید ارزیابی می‌کند.

بدون قیاس، بعد از حملات ۱۱ سپتامبر هم برخی کارشناسان، از جمله حسنی مبارک که یک خلبان باتجربه بویینگ بود، این درجه از دقت در نشانه‌گیری را جز با کار گذاشتن ردیاب در هدف غیرممکن می‌دانستند!! /۶۵
اما درباره آن ۲ موشک… آن ۲ سفیر مرگ…

چیزی که می‌دانیم؛ آن ۲ موشک، جان ۱۷۶ نفر خدمه و مسافران پرواز ۷۵۲ اوکراین را گرفت…

چیزی که می‌توان افزود؛ آن ۲ موشک شعله‌های یک جنگ بزرگ را خاموش کرد…

و چیزی که باید دانست؛ آن ۲ موشک را #فرانکوئیدها شلیک نکردند، کار #روسوئیدها بود! /۶۶
#روسوئید ضعیف‌ترین شبکه در میان ۴ شبکه فراسرزمینی قدرت سیاسی معاصر است. آن‌ها در هیچ دوره‌ای، در جهان غالب نبوده‌اند و همیشه در اتحاد با رقبای دیگر و در سایه آنان زیسته‌اند.

آنان را پیش‌تر، سفیدها، اسلاوو-روس، اتحادگرایان، نفوذگران و فرزندان لادا، الهه عشق و اتحاد نامیدیم. /۶۷
روسوئیدها در ایران پارادوکس بزرگ اند: از یک‌سو با سابقه تحمیل ۲ عهدنامه ذلت‌بار گلستان و ترکمان‌چای، منفور اند، از سویی ۲ چهره بزرگ ملی تاریخ معاصر، قائم‌مقام فراهانی و فرزند سیاسی‌ش امیرکبیر، در اتحاد با آنان بوده‌اند!

سال‌ها زیستن در سایه، از آنان نفوذگرانی ماهر ساخته است. /۶۸
آنان نه‌تنها در نفوذ انسانی، که در فناوری‌های ارتباطی و نفوذی نیز دست بالا را دارند. اما برخلاف سوءشهرت‌شان در ایران، اغلب از این توانایی بر ضد جنگ استفاده کرده‌اند!

مثلا؛ بزرگ‌ترین جنگ تاریخ، جنگ جهانی دوم، بدون رمزگشایی پیام‌های نیروی دریایی آلمان، حالاحالاها تمام نمی‌شد. /۶۹
رمز آلمان‌ها را ماشین تورینگ، نخستین کامپیوتر تاریخ گشود. اما تورینگ و ماشین‌ش بدون کمک اطلاعاتی نفوذی‌های روس هیچ‌گاه موفق نمی‌شدند!

دوران جدید رستاخیز #روسوئید‌ در جهان، با جدایی کریمه از اوکراین آغاز شد و با کمک به #ژرمنوئید برای پیروزی ترامپ، همه نگاه‌ها را خیره کرد. /۷۰
آن‌ها یک‌بار دیگر در انتخابات کنگره قدرت‌نمایی کردند و نگذاشتند #فرانکوئید، با همه محاسبات و میلیون‌هارأی بیش‌تر، اکثریت هردو مجلس را به دست آورد.

اهمیت این اتفاق را این روزها که ترامپ از استیضاح جست به‌عینه می‌توان دید.

#روسوئید قدرت بلامنازع خود را در نفوذ نیز به رخ کشید. /۷۱
ترامپ که چانه‌زنی و سهم‌خواهی از برجام را آغاز کرد، پیش از #فرانکوئید با #روسوئید بسته بود؛ همان روزی که پوتین در هلسینکی یکی از توپ‌های جام جهانی را به سوی ترامپ انداخت و به دوربین‌ها گفت حالا توپ در زمین او ست!

آمریکا از سوریه بیرون کشید و داعش با حضور میدانی روسیه جمع شد. /۷۲
اما همان‌طور که گفتم، #انگلوئید ناگهان سربرآورد و بازی به هم خورد.

طُرفه این‌جا ست که بدون کمک سفیدها، پیرآبی‌ها حالاحالاها نمی‌توانستند در ایران و منطقه از جا برخیزند!

در رشته‌های قبلی هم بارها به این سؤال رسیدیم که روس‌ها چه می‌کنند؟ قمار می‌کنند؟ رولت روسی بازی می‌کنند؟ /۷۳
به نظر می‌رسد در این سال‌ها آن‌ها در هرکجای جهان، از ایران گرفته تا اروپا و آمریکا، با ضعیف‌ترین شبکه رقیب متحد می‌شوند و به برآمدن او و زیر کشیدن شبکه مسلط کمک می‌کنند! یک استراتژی هوش‌مندانه برای تضعیف نوبتی رقبا و قدرت گرفتن.

اما ترامپ آتش‌پاره دست روس‌ها را خوانده است. /۷۴
هنوز نمی‌توان مطمئن بود، اما دست‌کم در این روزها به نظر می‌رسد ترامپ، بر خلاف ۲ انتخابات قبلی، حمایت روس‌ها را دیگر ندارد.

او که بدنه اجتماعی قرمزها در آمریکا را بیدار و سایه فقر و بی‌کاری را از سر آنان دور کرده، امیدوار است بدون مهندسی انتخاباتی روس‌ها هم بتواند رأی بیاورد. /۷۵
فشار ترامپ و فرستادن واسطه‌های متعدد برای توافق با ایران را در همین چهارچوب می‌توان فهمید. تنگ کردن حلقه تحریم و به خیابان کشاندن معترضین در عراق و ایران را نیز.

#ژرمنوئید تنها شده و اگر کاخ سفید را از دست بدهد دوباره به محاق خواهد رفت. زمان علیه آن‌ها ست.

چاره چیست؟ جنگ! /۷۶
از این منظر، ترور سردار سلیمانی #دیوانه‌بازی بسیار هوش‌مندانه‌ای بود! گرانی‌گاه منطقه‌ای با تفنگ‌های مسلح را بزن تا همه تفنگ‌ها غافل‌گیرانه و هم‌زمان شلیک کنند. کاری که با ترور ولی‌عهد اطریش در صربستان رخ داد و اروپا و کل جهان را به کام جنگ نخست کشید.

باقی ماجرا را می‌دانیم. /۷۷
این روزها همه می‌پرسند چرا موشک دوم را زدند؟ به همان دلیل که ناو وینسنس ۲ موشک به سوی پرواز ۶۵۵ پرتاب کرد: برای این که آتش جنگ خاموش شود.

جست‌وجوی تسلا شاید غیرممکن باشد، اما می‌دانیم همه ما زندگی و آسایش خود و فرزندان‌مان را تا ابد مدیون خون این مسافران بی‌گناه ایم. /۷۸
(دوستان این توییت‌های آخر را با چشمان اشک‌بار نوشتم. چه‌قدر زندگی غیرمنصفانه و ناعادلانه ست. چه‌قدر همه ما در برابر آن بی‌پناه و دست‌وپابسته ایم. چه‌قدر باید برای موقعیت‌هایی که کاری که از دست‌مان برنمی‌آید اشک بریزیم…

فرداشب حوالی ۱۰ بخش آخر رشته‌توییت را می‌نویسم.)
د. در این ۲ سال که نظریه #پساحقیقت را گام‌به‌گام در توییتر معرفی می‌کنم، بارها پرسیده‌اند سازوکار اعمال قدرت شبکه‌های فراسرزمینی چیست؟ این‌ها همان انجمن‌های مخفی (مثلا فراماسونری) اند؟ آیا در همه ساختارهای قدرت در همه کشورها جاسوس دارند؟ یا چه؟

خانم‌ها، آقایان؛ اینک پاسخ:

/۷۹
شبکه‌های قدرت سیاسی معاصر، مشابه همه حاکمان تاریخ، با ۲ ابزار اصلی بر جوامع مختلف اعمال قدرت و حاکمیت می‌کنند:

- ابزار مستقیم: دست‌گاه‌های اطلاعاتی-امنیتی
- ابزار غیرمستقیم: ساختارهای توزیع و تجمیع ثروت

انجمن‌بازی و فرقه‌سازی و جاسوس‌بازی، بخش کوچکی در دل روش‌های بالا ست. /۸۰
این رشته تا این‌جا، بازوهای اطلاعاتی-امنیتی #ژرمنویید قرمز و #فرانکوئید فیروزه‌ای را شناساند.

(سازمان بزرگ و مهمی مانند DIA برای نخستین بار در زبان فارسی معرفی می‌شود. یکی از فواید یک دست‌گاه تحلیلی کارآمد همین است که سؤال‌های درست می‌پرسیم و پاسخ‌های غول‌آسا را می‌بینیم.) /۸۱
بالاتر گفتم پس از جنگ جهانی دوم، شبکه طراح و پیروز جنگ یعنی #ژرمنوئید، آمریکا را به‌عنوان لنگرگاه برگزید. مانند دلار که مبنای اقتصاد جهانی شد، ساختارهای حاکمیتی آمریکا هم نقش محوری یافتند و تأسیس و کنترل سازمان‌های اطلاعاتی-امنیتی در آمریکا بخش مهمی از نزاع قدرت جهانی شد. /۸۲
با این مقدمه انتظار داریم هر شبکه قدرت بین‌المللی، حوزه نفوذ خود را در سازمان‌های اطلاعاتی-امنیتی آمریکا داشته باشد.

واقعا هم این‌طور است:

- #فرانکوئید یا فیروزه‌ای: CIA
- #ژرمنوئید یا قرمز: DIA
- #انگلوئید یا پیرآبی: FBI
- #روسوئید یا سفید: NSA

شمع و گل و پروانه و بلبل! /۸۳
مثلا از نفوذ #روسوئید بر NSA، داستان عجیب و بزرگی مثل افشاگری‌های اسنودن بیرون آمد و بعد او به روسیه پناهنده شد.

پیش از اسنودن هرکه می‌گفت مکالمات روزمره شهروندان در سراسر جهان توسط دست‌گاه‌های اطلاعاتی آمریکا شنود می‌شود به او متوهم می‌گفتیم و به نظریه توطئه ربط می‌دادیم. /۸۴
اما اکنون «می‌دانیم» تقریبا همه ما با همین گوشی‌های هم‌راه که در جیب داریم، کنترل و شنود می‌شویم.

پذیرش این آگاهی و عبور از «توهم توهم توطئه» همان‌چیزی است که در دنیا به آن «اثر اسنودن» می‌گویند.

روزگاری ادعای تخت بودن زمین یا گردش آن به دور خورشید نیز توهم محض می‌نمود! :) /۸۵
سؤال بعدی این است که مهم‌ترین بازوهای امنیتی و اطلاعاتی شبکه‌های قدرت در خارج از آمریکا کدام اند؟

پیش‌نهاد من این‌ها است:

- اداره‌کل اطلاعات خارجه فرانسه به CIA
- موساد به پنتاگون و DIA
- سرویس اطلاعات مخفی انگلیس یا MI6 به FBI
- سرویس اطلاعات خارجه روسیه به NSA

نزدیک اند. /۸۶
و پرسش جسورانه بعدی؛ این‌که کدام دست‌گاه اطلاعاتی در ایران، با کدام شبکه قدرت جهانی هم‌کاری بیش‌تری دارد؟

به دوستان آکادمیک پیش‌نهاد می‌کنم جست‌وجوی پاسخ را به‌عنوان موضوع پژوهشی در نظر بگیرند.

(این را فراخوان از آکادمی برای نقد و ارزیابی نظریه #پساحقیقت نیز می‌توان دید.) /۸۷
در این چند ماه، خون‌های پاک بسیاری در این سرزمین کهن بر زمین ریخت: شهدای آبان، مرحوم سردار شهید سلیمانی، شهدای تشییع در کرمان و شهدای پرواز ۷۵۲…

خون آنان ایران را از گردنه صعب تاریخی عبور می‌دهد.

با این رشته کوشیدم دین خود را با دمیدن آگاهی به این خون‌های پاک ادا کنم. /۸۸تمت
بعدالتحریر:
اگر تازه نظریه #پساحقیقت و تحلیل‌های غیرمتعارف آن را می‌خوانید و برنمی‌تابید، پیش‌نهاد می‌کنم به‌جای حمله شخصی به من یا زدن برچسب توهم توطئه، تلاش کنید ابتدا متدولوژی و اصول ۸گانه نظریه را با جست‌وجوی این عبارت بخوانید:

اصول ۸گانه #پساحقیقت from:kheradoo

ضرر ندارد!
دوبعدالتحریر:
دیشب به سؤالات متعددی درباره این رشته و کلیت نظریه #پساحقیقت پاسخ دادم. ممنون از مشارکت دوستان و سؤالات خوبی که پرسیدند. پیش‌نهاد می‌کنم حتما بخوانید.
اگر سؤالی دارید که پاسخ نگرفته به همین توییت ریپلای کنید در اولین فرصت پاسخ می‌دهم:
Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh.

Enjoying this thread?

Keep Current with Ali Qanavati 🦋🎗️

Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

Twitter may remove this content at anytime, convert it as a PDF, save and print for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video

1) Follow Thread Reader App on Twitter so you can easily mention us!

2) Go to a Twitter thread (series of Tweets by the same owner) and mention us with a keyword "unroll" @threadreaderapp unroll

You can practice here first or read more on our help page!

Follow Us on Twitter!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!