دومین مناظره کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا شروع شد؛ از دست ندهید.

تا اینجای کار آقای ترامپ خیلی خوب پاسخ داده، آقای بایدن هم پاسخ‌های آماده و تمرین شده بسیار خوبی دارد
واقعاً ترامپ و بایدن در دنیای جدای خود زندگی می‌کنند. 180 درجه تفاوت
مبارک جمهوری اسلامی؛ ایران به عنوان کشور دخالت کننده در انتخابات آمریکا معرفی شد؛ جلوی چشم میلیون‌ها آمریکایی و هرکس در جهان دارد این برنامه را می‌بیند.
آقای ترامپ از حمله شخصی به هانتر بایدن غیر از اتهامات فعلی خودداری کرد؛ حرکتی بسیار خوب و حرفه‌ای.
بایدن پای هیتلر را وسط کشید. ابله.
بایدن: ترامپ یادش رفته که در مقابل من مبارزه می‌کند؛ پاسخ خوب.
در بحث نژادی، هردو مساوی بودند که یعنی پیروزی برای آقای ترامپ در این بخش از مناظره.
oh boy.

باید درمورد استخراج نفت شیل گند زده، بدترین پاسخ را داد: ویدئو را نشان بده . . .
باید رسماً گفت صنعت انرژی را نابود می‌کند - تگزاس و احتمالاً پنسیلوانیا را از دست داد.
مناظره خیلی خوب مدیریت شد؛ به اندازه مناظره اول حاشیه نداشت که کمی مناظره را خسته کننده کرد. درکل پیروز قطعی نداشت، در برخی آقای ترامپ و در برخی آقای بایدن برنده بودند.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with The Intangibles

The Intangibles Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @TheIntangibles

21 Oct
نباید با آخوند، پاسدار، بسیجی، اصلاح‌طلب، حامی ج. ا. در آمریکا، اروپا، استرالیا یا هرجایی دیگر صحبت و دیالوگ داشت؛ نباید مدارا و رواداری کرد؛ نباید مذاکره کرد؛ نباید متقاعدشان کنید؛ چرا؟ در ادامه با یک داستان راه درستش را مرور می‌کنیم؛ روش درست مقابله با سربازان شر. Image
به آمریکا برویم؛ در این داستان ما دو نهاد مهم وجود دارد و ابتدا کمی مقدمات: ریاست جمهوری، و کنگره ایالات‌متحده، خود کنگره دو قسمت است؛ مجلس نمایندگان ( از این به بعد "مجلس") و مجلس سنا (از این به بعد "سنا").
در مجلس، هر دو سال انتخابات هست و نماینده‌های جدید می‌آیند، دوره نمایندگی، 2 سال – تعداد نمایندگان 435 نفر؛ در سنا، هر نماینده 6 سال در سمتش است، تعداد کرسی 100 عدد ولی به سه دسته 33، 33 و 34 نفره تقسیم شدند که هر دو سال برای یک کدامشان رأی‌گیری می‌شود
Read 96 tweets
8 Mar
در این رشته توییت به بررسی عکس‌العمل دولت چین به ویروس کرونا پرداخته خواهد شد؛ به همراه شما مرور خواهیم کرد که چگونه مخفی کردن حقیقت، بیش از 90 کشور جهان را با ویروس کرونا درگیر کرده است و چرا ج. ا. با رفتاری مشابه، در حال مرتکب شدن همان اشتباهات است.

#کرونا
در دهم دسامبر بود که خانم Wei Guixian، که شغلش ماهی‌فروشی در بازار ماهی‌فروشان ووهان چین بود، احساس ناخوشی کرد و برای درمان سرماخوردگی به کلینیک محله‌شان رفت؛ هشت روز بعد، ایشان روی تخت بیمارستان با مرگ دست‌وپنجه نرم می‌کرد.
حدود سه هفته طول کشید تا پزشکان علائم بیماری خانم Wei را با دیگر بیمارانی که به دلایل مشابه به درمانگاه می‌آمدند و همه از یک محله بودند، به هم ربط بدهند. بیماری که به کرونا مشهور شد و 100 هزار نفر را در سراسر دنیا مبتلا کرده است.
Read 22 tweets
28 Oct 19
در این رشته توییت به بررسی وضعیت کنونی صادرات و واردات در جمهوری اسلامی و مقایسه آن با ترکیه و کره جنوبی به عنوان دو کشور همتراز از نظر اقتصادی، در چند دهه پیش، پرداخته می‌شود. اینکه چه شد به اینجا رسیدند پیشتر بررسی شده، اکنونش را اینجا می‌بینید و آینده را خودتان رقم خواهید زد.
داده‌های بانک جهانی نشان می‌دهد که از سال 1960 تا 1978 (یک سال پیش از انقلاب) GDP ایران با پشت سر گذاشتن ترکیه، بالاتر از این دو کشور قرار گرفت.
در 2017، صادرات ایران، 53.7 و واردات آن 49.9 میلیارد دلار بوده است؛ تراز تجاری +3.84 میلیارد دلار است.
صادرات ایران حدوداً 880% کوچکتر از کره جنوبی (596 میلیارد دلار) و 310% کوچکتر از ترکیه (166 میلیارد دلار) است؛ کشورهایی که در گذشته، اقتصادی به شکوفایی ایران نداشتند. در چارت زیر رشد GDP سال 2000 تا 2018 را مشاهده می‌کنید که ترند نزولی را برای ایران واضح است.
Read 20 tweets
14 Apr 19
در این رشته توییت به بازخوانی افکار هانا آرِنْت می‌پردازیم که از بزرگ‌ترین اندیشمندان سیاسی قرن بیستم است و پایه‌گذار مفهوم "تمامیت‌خواهی" و "ابتذال شر" از منظر سیاسی است. با این دو مفهوم، او نحوه تفکر را در مورد "پلیدی و شر" در گفتمان سیاسی برای تمام متفکران پس از خود تعیین کرد.
زندگی هانا آرنت (Johanna "Hannah" Cohn Arendt) بسیار جالب است و شما را تشویق می‌کنم تا زندگی‌نامه‌ای از بخوانید. به‌صورت خلاصه، او خود قربانی و سپس تئوری پرداز مفهوم "شر" در قرن پیشین بود. او در 1906 در آلمان به دنیا آمد و یک دانش‌آموز بسیار باهوش بود.
با فیلسوف‌هایی همچون مارتین هایدگر و کارل یاسپر درس‌خوانده بود. او مدرک دکترای خود را در 1929 در سن 23 سالگی دریافت کرد، سپس در 1933 از آلمان نازی به فرانسه گریخت و درنهایت در سال 1941 به آمریکا رسید. او در نیویورک آمریکا به تألیف و تدریس مشغول بود و در سال 1975 درگذشت.
Read 84 tweets
14 Jan 19
دیروز اخبار درخواست طرح حمله به ایران از سوی آقای جان بولتون مطرح شد. موضوعی جدی است و برای به تصویر کشیدنش، به‌همراه شما کتاب Plan of Attack نوشته خبرنگار شهیر، باب وودوارد را بررسی کرده، که به نحوه تصمیم گیری برای حمله به عراق می‌پردازد. اتفاقی مشابه برای ایران دارد می‌افتد.
روزنامه‌نگار باسابقه واشنگتن، باب وودوارد همچنان به نورافشانی بر گوشه‌های تاریک زندگی سیاسی آمریکا می‌پردازد. جرج بوش بسیار پیش‌تر از آنکه در کنگره آمریکا جنگ با عراق را اعلام کند، تصمیم خود را قطعی کرده بود؛ دیک چینی و دونالد رامسفلد می‌دانستند، ولی حرفی نزدند.
وودوارد توانایی عجیبی در به تصویر کشیدن وقایع، آن‌هم به‌گونه‌ای کاملاً بی‌طرفانه دارد، شاید دلیلش این باشد که او با یک جهان‌بینی پیچیده به موضوعات می‌نگرد و از دسته‌بندی مطلق هرکدام از رهبران به خیر و شر می‌پرهیزد.
Read 37 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!