Some tuo hyvin esiin sitä, kun ihmiset, jotka eivät ole kovin välkkyjä, luulevat olevansa niin älykkäitä, että heidän pitäisi päättää kaikkien muidenkin puolesta. He jopa "tietävät", kuinka yhteiskuntarakenteet pitäisi laittaa uusiksi, ja he hakevat valtaa sen toteuttamiseksi.
Aktivisteja, wannabe-poliitikkoja ja jopa poliitikkoja, jotka ratsastavat onnistuneesti vailla mitään itsekritiikkiä päättämään toisten asioista.

Älytöntä hybristä. Minä tiedän paljon asioita, mutta tiedän hyvin myös, mitä en tiedä, vaikka en ihan Sokrates olekaan.
Erityisen selvää tuo on niissä, jotka haluavat rikkoa Suomen luodakseen jonkin sosialistiutopian. Joku saattaa esim. olla lavakoomikko, joten hän on totta kai valmis laittamaan koko Suomen ihmisineen peliin ajatellen onnistuvansa siinä, missä kukaan historiassa ei vielä.
Kuinkapa muutenkaan?

Ja näitähän riittää. Some tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden yrittää saattaa oma visionsa maailmasta voimaan.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Matti Molari

Matti Molari Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @mattimolari

20 Nov
Raution kolumnit vetävät Hesarin häpeään (jos se siis osaisi hävetä). Minäpä selitän ihan heti.

hs.fi/politiikka/art…
1) Jos media haluaa säilyttää uskottavuutensa, se esittää objektiivisia kuvia maailmasta. Hyvä vs. paha -jaolla operoiminen hukkaa tuon, koska se keskittyy vain kuvaamaan pahiksen mahdollisimman pahana. Neljä vuotta pelkkää Trumpin haukkumista oli Rautiolle liian tasapuolista.
2) Väite demokratian tuhoamisesta vaatii todisteita siinä missä väitteet vaalivilpistäkin. Trump saa käydä taistoa oikeusistuimissa; se kuuluu demokratiaan, eikä se ole eka kerta tuossa maassa. Hyperbolat tuhoavat nopeasti uskottavuuden.
Read 15 tweets
19 Nov
Jaahas. Woketusta. Boikottiin.

hs.fi/talous/art-200…
Minä en tykkää yliherkkien mukaloukkaantujien pilliin tanssijoista. Muutenhan tuo nimi on tietenkin minulle ihan se ja sama, mutta tämä on taas yksi kädenojennus sekopäiselle woketus- ja cancelointi-kulttuurille.
On mahdollista yritykset myös hiffaavat menon, mutta ne miettinevät, että ongelma on sitten pois päiväjärjestyksestä, että se on kertarysäyksellä tietty negatiivinen julkisuus. Jos nimeä ei vaihdeta, pieni sekopäiden porukka toimittajaliittolaisineen pitää asiaa vuosia esillä.
Read 9 tweets
18 Nov
Oho! Vau. Onko tämä eka vähänkin tunnetumpi kiihotuskeissi, josta tulee vapauttava tuomio? Tuleeko kellekään toista vastaavaa mieleen? Ruksi seinään!
Naurettavahan tuo syyte toki oli, mutta niinhän nämä yleensäkin ovat. Ehkä tässä nyt meni jopa oikeuden mielestä raja. Eli sikäli kuin oikein ymmärsin, niin tuon päätöksen perusteella saa kysyä, haluaako maan näyttävän "tällaiselta" viitaten kuvaan, jossa on pari naista burkissa.
Ja voitte miettiä, että jos ei saisi. Että tuo olisi liikaa. Tuo rikkoisi lakia. Tuo olisi kiihottamista. Että onhan tässä jo melkoisiin aikoihin eletty, että tuollaisesta ajatuksesta joutuu 1,5 vuotta kärvistelemään syytetyn penkillä.
Read 7 tweets
18 Nov
Jotain on pahasti pielessä, kun monella työssäkäyvällä ei ole kunnon tsänssejä ostaa edes yksiötä.

Minä en kannata Suomen ihmisten pakkaamista muutamaan pisteeseen niin, että kohta massakeskittymä synnyttää mustan aukon.

yle.fi/uutiset/3-1164…
Jännä (ihan odotettua, kun tämä on täynnä markkinakapitalistikonsulttia), miten Twitterissä tämäkin meni tuon tyypin syyttelyyn. Tämä on kummallinen maa, kun ihmisen pitäisi uhrata koko elämänsä kitkuttaen, että saisi maksettua asunnon ennen kuolemaansa. Hinta kohdallaan!
Mutta toki, ei ole mikään ehdoton pakko tuollaista yrittää edes saavuttaa. Minusta se ei vain ole kaikki tästä asiasta, vaan se, että miksi asuntojen hinnat ovat aivan naurettavat.
Read 6 tweets
17 Nov
Jatkossa kivatwiittaan ihmisille. Ei, mutta oikeasti voisin olla vähän mukavampi. Ennen olinkin, mutta kun näkee samojen kaavojen, samojen älyllisten ja muiden epärehellisyyksien, toistuvan tuhansia ja taas tuhansia kertoa, niin kärsivällisyydestä on hioutunut aika paljon pois.
En minä jyrää ihmisiä muualla kuin täällä. Tämä on minulle sellainen mielipiteiden kauppapaikka, tori, jolla mekastetaan. Naamoja vilisee, mielipiteitä lentelee. Joku saa ruukusta päähänsä. Sellaista sattuu.
Kun itse en ikinä tahallani sano väärin, ymmärrä väärin tai edes jätä mainitsematta jotain olennaisena pitämääni väittelyn voittaakseni, niin turhauttaa välillä. Minulla ei ole sillä tavoin agendoja. Minulla on arvoja, mutta en minä valehtele niidenkään puolesta.
Read 7 tweets
17 Nov
Jo vauvoilla on tutkittu sukupuolen mukaan jakautuvia preferenssejä leluissa yms. Intersektionalismi hyökkää siis sitä vastaan, mitä moni luonnostaan on, vaikka väittääkin tekevänsä päinvastaista. Uusmarxilaisessa ideologiassa jokainen on muka tyhjä taulu.
Siksi he pillastuvat niin sukupuolirooleista ja muista eroista. Kriittinen teoria esittää, että erot johtuvat rakenteista. Eli kun näkyy mekkoja tytöillä, mutta ei pojilla, niin sehän on ero ja näin jossain on muka sortava rakenne. Ja itse eron he myös näkevät sellaisena.
Koska se on normi, joka heidän mielestään aivopesee ja ahdistaa muita. He ihan oikeasti luulevat haluavansa repiä rakenteet alas. Kyllä he tajuaisivat virheensä, jos riittävästi niitä kaatuisi, mutta he eivät oikein hiffaa, että osa rakenteista on erittäin hyödyllisiä.
Read 5 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!