درباره افسانه "اگر #سلیمانی نبود، داعش از بین نمیرفت!"
۱-جنگ سوریه مستندترین جنگ تاریخ است؛از هرلحظه و مکانش دهها فیلم وجوددارد.
هرکه پیگیر تحولات سوریه بوده میداند "اگر سلیمانی نبود"
اسد نمیماند و داعش بوجود نمیآمد.سوریه در بدترین حالت شبیه مصر میشد و در بهترین حالت شبیه تونس!
۲- طبق آمار موجود از میزان درگیری در سالهای اوج جنگ در سوریه، اسد و مدافعانش (#سلیمانی/روسیه) با داعش درگیر نبودند، بلکه هم داعش و هم مدافعان اسد با معترضان سوری میجنگیدند؛ یعنی داعش و سلیمانی در یک همکاری غیررسمی، مشغول کشتن مخالفان اسد و مردم سوریه بودند و به هم کاری نداشتند!
۳- داعش را سلیمانی و حامیان اسد شکست ندادند بلکه آنرا ائتلاف ۷۴ کشور به رهبری آمریکا (اول اوباما و بعد ترامپ) از بین بردند. مدافعان اسد، کمترین میزان درگیری را با داعش داشتند. داعش برای #سلیمانی نعمت بود و بهانه حضورش در سوریه و عراق؛ بهانه دروغینی که بسیاری باور کرده بودند!
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
۸/۱-چند نفر در #آبان_خونین_۹۸ کشته شدند؟
نظام به این پرسش پاسخ نمیدهد! رویترز به نقل از منابعی درون حکومت، کشتهشدگان را ۱۵۰۰نفر اعلام کرد!
بررسی آماررسمی ثبت احوال کشور نشان میدهد که در پاییز۹۸، تعداد فوتیهای ثبت شده درکل کشور حدود ۸۰۰۰ نفر بیش از فوتیهای پاییز ۹۴ تا ۹۷ بوده!
۸/۲- در مواردی که امکان ثبت دقیق تعداد قربانیان یک حادثه وجود ندارد، تعداد مرگ و میراضافی-یعنی اختلاف تعداد وفات ثبت شده با تعدادی که بر مبنای آمار سالهای قبل پیشبینی میشود- میزان قربانیان را نشان میدهد. این روش برای تخمین قربانیان کرونا هم بکار گرفته شد. bbc.com/persian/iran-f…
۸/۳- نمودار زیر آمار رسمی تعداد فوتشدگان در پاییز سالهای ۹۴ تا ۹۸ را نشان میدهد (سایت ثبت احوال کشور). تعداد فوتیهای پاییز ۹۸ برابر با ۱۰۳۰۵۷ نفر بوده، درحالیکه محاسبات آماری بر مبنای میزان مرگ و میر ۴ پاییز قبل از آن، تعداد ۹۴۸۶۰ نفر را پیشبینی میکند. یعنی ۸۱۹۷ مرگ اضافی!
۸/۱-هر کاندیدایی ببرد، نظام اسلامی برای بقایش باید با دولت آمریکا و شروطش کنار بیاید. معامله و گرفتن ضمانت بقا، از #ترامپ هم ممکن است، اما بیآبروییاش برای نظام بیشتر است. ترامپ و #بایدن دنبال تغییررفتار نظام هستند؛ اولی با چماق و دومی با هویج!
۸/۲- توافق با آمریکا مُسکّن اقتصاد ایران است، اما درمان سرطان آن نیست. فساد، ناکارآمدی و ماجراجویی نظام، اقتصاد ایران را ویران و بیثبات کرده و تحریمهای آمریکا تاثیر ثانویه داشته است. رشد اقتصادی، نیازمند "عادی شدن" نظام سیاسی و پذیرش نظم جهانی است. ج.ا. نظامی عادی نیست!
۸/۳- در آمریکا هر که بر سر کار آمده، چه جمهوریخواه و چه دموکرات، ایران گرفتار تحریم بوده؛ در ایران هم چه اصلاحطلب و چه اصولگرا سر کار آمده، نظام ماجراجو و اصلاحناپذیر بوده؛ رفع پایدار تحریمها نیازمند عادیشدن یعنی استحاله نظام است، که پیششرطش مرگ خامنهای است.
۱- در #نظرسنجی_گمان بیش از۱۹هزار نفر شرکت کردند و یافتههای آن، گرایشات سیاسی ۷۲٪ جامعه ایران (یعنی کسانیکه در انتخابات ۹۶ به ابراهیم رییسی رای ندادند) را بازتاب میدهد. این نظرسنجی بخشی از نگرشهای سیاسی مردم که در فضای جاری بطورعلنی امکان ابراز ندارند را اندازهگیری و ثبت کرد
چکیده یافتههای #نظرسنجی_گمان
۲- درباره مقبولیت نظام جمهوری اسلامی، نتایج نظرسنجی نشان می دهد که حداقل ۷۰٪ مردم ایران در یک رفراندوم آزاد به جمهوری اسلامی «نه» میگویند.
چکیده یافتههای #نظرسنجی_گمان
۳- در پاسخ به این پرسش که خود را متعلق به کدام گرایش سیاسی میدانید، ۳۷.۸٪ مردم ایران خود را سرنگونیخواه (برانداز) و ۳۰.۶٪ آنها خود را تحولخواه و ۳.۶٪ مردم خود را اصلاحطلب با تاکید بر حفظ نظام جمهوی اسلامی (استمرارطلب) میدانند.