۲- نرخ میزان نقد شده، رو به رشد (و بالاتر از ۱ م) باشد، بازار گاوی از سلامت نسبی برخوردار است. درواقع با ورود به ناحیه بالای حد تاریخی ۱ میلیون (ناحیه قرمز) بازار رسما صعودی خواهد بود و به محض آنکه بازار نرخ خروجی ارزش بالایی را تجربه کند این معیار شروع به ریزش میکند.
۳- به محض خروج این معیار از ناحیه قرمز و برگشت به محدوده زیر ۱ میلیون، بازار رسما وارد روند نزولی شده است. نکته اعجاب آور این روزهای بازار این است که این معیار هنوز بالای عدد ۱م تثبیت نشده است. آیا این به معنای ادامه راه صعود بلند مدت است ؟ پاسخ را آینده خواهیم یافت.
۴- اما به صورت حتم می توان نتیجه گرفت که بازیگران بزرگ (صاحبان اصلی ارزش زمانی-دلاری) بسیار آینده نگر شدهاند و عجله ای برای نقدکردن دارایی خود ندارند !
📌این یک #تحلیل_پایه شخصی ایست و به معنای سیگنال نمی باشد.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
۱-در ادامه بررسی بازار #اتریوم و پاسخ به این سوال که در کجای بازار هستیم، به دو معیار #onchain کابردی در زمان بندی چرخه اتریوم و (به احتمال قوی رمزارزهای مشابه) اشاره خواهیم کرد. 1- #MVRV - Market Value to Realized Value Ratio 2- #Velocity
📌این #رشتو به معنای سیگنال نیست.
۲- معیار #Velocity و یا نسبت مجموع دلاری تراکنشها به میزان ارزش دلاری حال بازار #MarketValue در کنار #MVRV (نسبت میزان ارزش دلاری حال بازار به نسبت ارزش دلاری ذخیره شده بازار ) #RelizedMarketValue می توانند در تشخیص/تایید تغییر فاز بازار به کار گرفته بشوند.
۳- در مرحله انتهای بازار خرسی و تعادل نسبی خرید/فروش، بازیگران باتجربه در حال خرید ارزهای خرده فروشان ناامید از رشد بازار می باشند (#Capitulation). در این مرحله Velocity یا حجم تبادلات به ارزش کل بازار، کم نوسان و در در کمینه خود قرار دارد (خط سیاه).
1- یکی از معیار هایی ساده ولی مبتکرانه در دسته #تحلیل_پایه بازار کریپتو #Puell_Multiple نام دارد. هدف اصلی این پارامتر تشخیص بازه احتمالی فروش ماینرها (سقف قیمت) و بازه خرید سرمایه گزارها (کف قیمت)، در هر چرخه ۴ ساله بازار #بیتکون است.
2- این پارامتر برابر است با نسبت میزان درامد دلاری حاصل از #بیتکوین ماین شده روزانه به میانگین سالانه. به عبارت دیگر، زمانی که قیمت بیتکون به میزانی برسد که ماینرها بیش از ۴ برابر میانگین درامد روزانه در سال قبل، درامد روزانه کسب کنند، فشار فروش بالا و در مقابل وقتی ...
3- ... این میزان به زیر ۰.۵ برابر میانگین تقلیل یافته (به واسطه ریزش قیمت بیت) فشار خرید بالا رفته است.
۱- در چند روز اخیر دوستان عزیز توئیتری خیلی سوال کردند در مورد #SentimentAnalysis و کاربردش روش بهینه سازی معاملات/حفظ سرمایه در بازار #کریپتو. این شروع خوبی برای آشنایی بیشتر جامعه کریپتو فارسی زبانها با علم روز بازارهای مالی ایست. سعی میکنم نقشه راه خلاصه بیان کنم.
۳- در قدم باید باید دید که این روش چه کاربردی در دنیای کریپو دارد و یکی از نمونههای موفق آن را دید.
🎦:
۴- در قدم بعد باید قادر بود پروژههای ساده خود را با یک زبان برنامه نویسی اجرا کنید و بهترین زبان؛ @ThePSF
آموزش فارسی :
🎦:
با توجه به حضور کوتاه مدت بسیاری از دوستان فارسی زبان در بازار رمزارزها، تصمیم گرفتم ۵ تا از مهمترین نشانگرهای نزدیک شدن به سقف قیمتی #بیتکوین در ۳ چرخه قبل معرفی و به صورت هفتگی بازنشر کنم.
البته که چون دسترسی به API های دارنده این اطلاعات در Resolution های کمتر از روزانه و هفتگی هزینه بر است، فعلا به روز رسانی کاربران در بازه کوچکتر از هفتگی ممکن نیست. #موقت #تحلیل_پایه
1.All Exchanges inflows Mean (M7)
2.Velocity
3.HODL Waves
4.UTXO Realized Price Distribution
5.The Puell Multiple
۱- یکی از معیارهای #تحلیل_پایه در بازار، #HODL_Waves یا به تعبیری نمودار امواج سکون بیتکون (ترجمه بد !) است.
این معیار #On_Chain در ابتدا توسط تیم Unchained Capital معرفی شد که نمودی ایست از میانگین زمانی سکون بیتکوینهای در چرخه بعد از آخرین تراکنش.
۲- به عبارت دیگر این معیار نشان می دهد به صورت میانگین در یک هفته (یا سال، ماه و روز ) هر بیتکوین بعد از یک تراکنش چه مدتی در آدرس خریدار ساکن بوده است.
با توجه طول یک چرخه که از جنس سال است، نمودار میانگین ماهانه HODL Waves معیار مناسبی برای تشخیص موج های قیمتی در هر چرخه است.
۳-
به صورت تاریخی در سه چرخه قبل، همواره سه موج سکون بیتکوین را تجربه کرده ایم و که موج سوم بهترین فرصت خروج سود و زمان ورود به فاز اصلاح بلند مدت بوده است.
در چرخه حاضر، تنها موج اول تکمیل شده است.