۱- نظام اسلامی بر مبنای اصل "جنگ نعمت است" به سراغ #مذاکرات رفته. مطالباتی را مطرح میکند که میداند مورد پذیرش قرار نمیگیرد تا زمان بخرد. این زمان برای رسیدن به هدف نهایی پروژه هسته‌ای نظام، یعنی ساخت بمب اتم است.
اگر به بمب نرسد، پروژه اتمی باید بنوعی دیگر هزینه بقای نظام شود!
۲- تحلیل نظام این است که به جای اینکه در اثر فشارها، خودمان پروژه (بمب) اتمی را تعطیل کنیم، بگذاریم که غرب/اسراییل آنرا با حمله نظامی تعطیل کنند!
وقوع یک حمله نظامی به سایتهای هسته‌ای، نظام را در موضع مظلوم قرار میدهد و بهانه لازم برای تثبیت یک حکومت نظامی رسمی را ایجاد میکند.
۳- نظام اسلامی موقعی در برابر حمله نظامی احساس خطر میکند، که بداند چنین حمله‌ای محدود نخواهد بود و میتواند موجب سقوطش شود. جنگ نظامی محدود که موجب از بین بردن بخشی از پروژه اتمی شود، اما موجودیت نظام را تهدید نکند، گزینه مطلوب نظام است؛ مصداق همان جنگی است که برای نظام نعمت است!

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Ammar Maleki-عمار ملکی

Ammar Maleki-عمار ملکی Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @AmmarMaleki

23 Aug
۱-این سخن که «مردم #افغانستان خواهان #طالبان بودند چرا که ۸۰٪ در انتخابات شرکت نکردند و در برابر هجوم طالبان مقاومت نکردند» شبیه ادعایی بود که میگفت «مردم ایران خواهان جمهوری اسلامی هستند چراکه ۷۳٪ آنها در انتخابات۹۶ رای دادند!»
هر دو ادعا به یک میزان بی‌اساس است.
و اما شواهدش👇
۲-آیا شرکت تنها ۲۰٪ مردم #افغانستان در انتخابات ریاست‌جمهوری نشانه‌ مخالفت اکثریت با دموکراسی بوده؟
نتایج یک نظرسنجی ملی در سال۲۰۱۹ نشان میدهد درحالیکه ۶۴٪ مردم از دموکراسی کشور راضی بوده‌اند، ۶۳٪ مردم میترسیدند رای بدهند (ترس قطع شدن انگشتان/بمب‌گذاری مراکز رای‌گیری توسط طالبان)
۳- آیا اکثریت مردم #افغانستان با #طالبان مشکلی نداشتند؟
نتایج نظرسنجی در سال ۲۰۱۹ نشان میدهد که حدود ۷۰٪ مردم، از تمامی اقوام مختلف در افغانستان، طالبان را اصلی‌ترین تهدید امنیتی برای منطقه خود ذکر کرده‌اند.
Read 7 tweets
15 Nov 20
۸/۱-چند نفر در #آبان_خونین_۹۸ کشته شدند؟
نظام به این پرسش پاسخ نمیدهد! رویترز به نقل از منابعی درون حکومت، کشته‌شدگان را ۱۵۰۰نفر اعلام کرد!
بررسی آماررسمی ثبت احوال کشور نشان میدهد که در پاییز۹۸، تعداد فوتی‌های ثبت شده درکل کشور حدود ۸۰۰۰ نفر بیش از فوتی‌های پاییز ۹۴ تا ۹۷ بوده!
۸/۲- در مواردی که امکان ثبت دقیق تعداد قربانیان یک حادثه وجود ندارد، تعداد مرگ و میراضافی-یعنی اختلاف تعداد وفات ثبت شده با تعدادی که بر مبنای آمار سالهای قبل پیش‌بینی میشود- میزان قربانیان را نشان میدهد. این روش برای تخمین قربانیان کرونا هم بکار گرفته شد.
bbc.com/persian/iran-f…
۸/۳- نمودار زیر آمار رسمی تعداد فوت‌شدگان در پاییز سالهای ۹۴ تا ۹۸ را نشان میدهد (سایت ثبت احوال کشور). تعداد فوتی‌های پاییز ۹۸ برابر با ۱۰۳۰۵۷ نفر بوده، درحالیکه محاسبات آماری بر مبنای میزان مرگ و میر ۴ پاییز قبل از آن، تعداد ۹۴۸۶۰ نفر را پیش‌بینی میکند. یعنی ۸۱۹۷ مرگ اضافی!
Read 8 tweets
18 Oct 20
چند نکته درباره #انتخابات_آمریکا:

۸/۱-هر کاندیدایی ببرد، نظام اسلامی برای بقایش باید با دولت آمریکا و شروطش کنار بیاید. معامله و گرفتن ضمانت بقا، از #ترامپ هم ممکن است، اما بی‌آبرویی‌اش برای نظام بیشتر است. ترامپ و #بایدن دنبال تغییررفتار نظام هستند؛ اولی با چماق و دومی با هویج!
۸/۲- توافق با آمریکا مُسکّن اقتصاد ایران است، اما درمان سرطان آن نیست. فساد، ناکارآمدی و ماجراجویی نظام، اقتصاد ایران را ویران و بی‌ثبات کرده و تحریمهای آمریکا تاثیر ثانویه داشته است. رشد اقتصادی، نیازمند "عادی شدن" نظام سیاسی و پذیرش نظم جهانی است. ج.ا. نظامی عادی نیست!
۸/۳- در آمریکا هر که بر سر کار آمده، چه جمهوریخواه و چه دموکرات، ایران گرفتار تحریم بوده؛ در ایران هم چه اصلاحطلب و چه اصولگرا سر کار آمده، نظام ماجراجو و اصلاح‌ناپذیر بوده؛ رفع پایدار تحریمها نیازمند عادی‌شدن یعنی استحاله نظام است، که پیش‌شرطش مرگ خامنه‌ای است.
Read 8 tweets
10 Jun 18
۱- در #نظرسنجی_گمان بیش از۱۹هزار نفر شرکت کردند و یافته‌های آن، گرایشات سیاسی ۷۲٪ جامعه ایران (یعنی کسانیکه در انتخابات ۹۶ به ابراهیم رییسی رای ندادند) را بازتاب ‌می‌دهد. این نظرسنجی بخشی از نگرش‌های سیاسی مردم که در فضای جاری بطورعلنی امکان ابراز ندارند را اندازه‌گیری و ثبت کرد
چکیده یافته‌های #نظرسنجی_گمان
۲- درباره مقبولیت نظام جمهوری اسلامی، نتایج نظرسنجی نشان می دهد که حداقل ۷۰٪ مردم ایران در یک رفراندوم آزاد به جمهوری اسلامی «نه» می‌گویند.
چکیده یافته‌های #نظرسنجی_گمان
۳- در پاسخ به این پرسش که خود را متعلق به کدام گرایش سیاسی می‌دانید، ۳۷.۸٪ مردم ایران خود را سرنگونی‌خواه (برانداز) و ۳۰.۶٪ آنها خود را تحول‌خواه و ۳.۶٪ مردم خود را اصلاح‌طلب با تاکید بر حفظ نظام جمهوی اسلامی (استمرارطلب) می‌دانند.
Read 9 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(