جمهوری اسلامی ایران چگونه از خانوادههای وفادار به خود قربانی میگیرد
۱.
پدربزرگ: حسن اسدیلاری
زندانی سیاسی حکومت پهلوی، از نخستین اداره کنندگان وزارت آموزش و پروش پس از ۵۷، مشاور و معاون پارلمانی وزارت آموزش و پرورش در دولت رجایی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در هند در دهه ۶۰
۲.
مادربزرگ: گوهرالشریعه دستغیب
نماینده ۳ دوره مجلس شورای اسلامی (اول تا سوم)، رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان در شورای عالی انقلاب فرهنگی، سرپرست مدارس ایرانیان خارج از کشور در کشورهای سوریه، لبنان و اردن، پدر همسر مصطفی معین
۳.
پدر: محسن اسدیلاری
معاون امور بینالملل وزارت بهداشت در دو دولت حسن روحانی
مسئول انجمن اسلامی دانشکده پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (۱۳۶۴-۱۳۶۹)
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی شهید بهشتی (۱۳۶۸-۱۳۷۱)
مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران (۱۳۸۷-۱۳۸۹)
۴.
مادر: زهرا مجدجباری
استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران
۵.
فرزندان: محمدحسین و زینب اسدی لاری
دانشجویان دانشگاه تورنتوی کانادا
کشته شده با شلیک ۲ موشک پدافند سپاه پاسدران انقلاب اسلامی در جریان سرنگونی #هواپیمای_اوکراینی
۶.
در توئیت شماره ۲، مادر همسر مصطفی معین صحیح است.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
مرگ #بکتاش_آبتین جلوه آشکاری از سرنوشت تلخ آنهایی است که همراهی و همرنگی با جریان رسمی هنر و ادبیات امروز جمهوری اسلامی ایران را نمیپذیرند و پایبند اصول اعتقادی و جهانشمول آزادی بیان و اندیشه میمانند. آنها که به منافع طبقاتی برکشیدگان هنر امروز نه میگویند و با فدا کردن .../۱
جانشان به بهایی گزاف، چراغی را در یکی از تاریکترین دورههای تاریخ فرهنگ و هنر و ادبیات ایران روشن نگه میدارند.
به احترام بکتاش آبتین و راهی که رفت. نامش جاوید میماند./۲
#رشته_توییت
۱. دو سال پیش در چنین روزی، جمهوری اسلامی ایران نقطه عطفی در قربانی گرفتن از مردم جامعهاش در تاریخ خود رقم زد. از اعدامهای فردای پیروزی انقلاب تا سرکوب آبان ۹۸، قربانیان همه آن اتفاقات، از منظر حکومت میزانی از اقدام تقابلی (وابستگی به حکومت پهلوی، باور به ادیان ...
۲. غیرمجاز، سابقه هواداری و عضویت سازمانهای مخالف، حضور در اعتراضهای خیابانی و ...) را انجام داده بودند که میتوانست با درجهای، قربانی گرفتن از آنها را نزد بخش باورمند جامعه توجیه کند. مسافران هواپیمای اوکراینی اما هیچ عمل تقابلی انجام نداده بودند. آنها قانونیترین اقدام ...
۳. ممکن را انجام داده بودند. شلیک به هواپیما شبیه بمباران خانه ۱۷۶ نفر بدون هیچ دلیلی بود. حکومت با این اقدام، شکاف میان خود و جامعه را به عمیقترین میزان ممکن رساند و عملا تقابل با مردم را به سطح غیرقابل برگشتی رساند. پیامد چنین اقدامی رسیدن «مشروعیت» حکومت به کمترین میزان ...
۱. ۱۵ مهرماه ۱۳۸۷ وقتی عکسهای بیحجابش در مراسم نمایش ویژه آغاز اکران «مجموعه دروغها» در نیویورک منتشر شد، گمانههای قبلی درباره اقدام بیسابقهاش به واقعیت پیوست. گلشیفته فراهانی معیارهای نهادینه شده بازیگران زن سینمای بعد از انقلاب ایران ...
۲. در حکومت جمهوری اسلامی را به بیسابقهترین شکل ممکن به چالش کشیده بود.
یک سال قبل از آن، باوجود فعال بودن در بالاترین سطح جریان اصلی سینمای رسمی ایران، در فیلمی آمریکایی بازی کرده و به ایران بازگشته بود.
۳. گفته میشد در برخی صحنههای فیلمی که با لئوناردو دیکاپریو و راسل کرو بازی کرده، حجاب ندارد.
اگر این موضوع تائید میشد، آشکارترین اقدام در زیرپاگذاشتن یکی از اصول محوری نظام برآمده از انقلاب ۵۷ و شورشی تمام قد علیه حجاب رخ داده بود.
همراهی محمدعلی طالبی، کارگردان فیلمهایی چون «شهر موشها»، «خط پایان»، «چکمه»، «تیک تاک» و «دیوار» با معترضان اصفهان و مادران آبان instagram.com/p/CW540LEoR1M/…
همراهی مهناز محمدی، کارگردان فیلم بلند «پسر، مادر» و مستندهای «زنان بدن سایه»، «بچههای خاک» و «کوچ نامه» با معترضان اصفهان و مادران آبان instagram.com/p/CW6Hiuktb7B/…
همراهی آیدا کیخایی، بازیگر نمایشهای «یک دقیقه سکوت»، «خشکسالی و دروغ»، «نوشتن در تاریکی» و ... با معترضان اصفهان و مادران آبان instagram.com/p/CW6YwCyvkes/…
#رشته_توییت
۱. تصویری از جوانان سرزنده و پرشور دوران به اصطلاح سازندگی بعد جنگ را نمایش میداد که هم «شهدا» را میشناختند، هم پابند مناسبات سنتی مذهبی بودند و هم عاشق شدن و ابراز علاقه به جنس مخالف را بدون پرده پوشیهای قبلی ابراز میکردند.
۲. با تلاش آشکاری در ارائه نوعی اغراق نمایشی (با تقلیدی از نوع بازی جیم کری) رامبد جوان از نامهای پرتکرار دهه ۷۰ در آثار نمایشی ایران بود. تصویری که ارائه میداد مشابه تعاریف مرسوم دوران پوست اندازی جمهوری اسلامی از نظامی آرمانگرا به ساختاری منفعت محور و رانتی بود.
۳. و آقای جوان از همان زمان تاکنون نشان داد بازی در این ساختار را خوب بلد است. هم به اهمیت حضور یافتن در دیدارهای رهبر جمهوری اسلامی آگاه بود و هم حضور همزمان در آثار مذهبی تلویزیون و (به ظاهر منتقد) سینما را پیش میبرد.
#رشته_توییت
پرویز صیاد، اصولگرایی واقعی که به راستی هیچگاه سر خم نکرد
۱.
صحبت از تولد پرویز صیاد است (نمیدانم درست است یا نه) اما این موضوع را بهانهای میکنم برای نوشتن از یکی از مهمترین نامهای تاریخ سینما، تلویزیون و تئاتر ایران.
۲. ترکیب حیرتآوری از استعداد، علاقه و توانایی با فعالیت پربار و تاثیرگذار در گونههای مختلف هنرهای نمایشی، پرویز صیاد را به نام تکرارنشدنی تاریخ هنر ایران تبدیل کرده است.
۳. فقط اشاره به خلق شخصیت نمایشی «صمد» به عنوان بیتکرارترین شخصیت نمایشی در بیان دوگانههای اجتماعی و سیاسی که تا همین امروز مقلدانی چون مهران مدیری با بازآفرینی آن، نام و اعتبار برای خود میگیرند برای ذکر اهمیت آقای صیاد کافی است.