Bu benim #bitcoin tepe değer analizim. Mâlûm herkesin dalga geçtiği. Bende olay bellidir. Yüzlerce örnek de verdim daha önce. Coin ya da hissede ya da başka bir enstrümanda bir önceki yükseliş trendi bir sonraki yükselişin tepe noktasını verir. O trende dokunur ve yükseliş biter.
Aslında mantık bu kadar basit. Küçümsenecek bir şey de değil zira dediğim gibi yüzlerce farklı enstrümandan binlerce örnek veririm bu stratejiye ve algoritmaya. Ki #shib#kp3r#gala#cocos ve diğer nokta atışı tepe gelen analizler yakın zaman örnekleridir.
Burada en önemli detay ise şu: Hem lineer grafikte hem de logaritmikte aynı anda tepe noktasına dokunuyor. Birlikte bakalım
Bu bizim 2013 yükseliş trendi ile 2014 zirvesini veren lineer trend çizgimiz. Tepe 30 kasımda geliyor. #btc#bitcoin
Bu da logaritmikteki trend çizgimiz. Tepe degeri 30 kasımda oluyor ve düşüyor. Yani hem lineerde hem logaritmikte tepe degerleri aynı anda geliyor. Bu birincisi idi. Gelelim 2018 zirvesine giden uzun ve zorlu yola.
Bu 2014 trend çizgisi ile gelen 2018 tepe degeri. Tarih 17 aralık. Bir de logaritmik olana bakalım.
Bu da logaritmikteki trend çizgimiz ve tam dokunup düşmesi aynı tarihte aynı değerde gerçekleşiyor. Zaten öyle de olması lazım.
Yani aslında olay şu. Algoritmalar ile oluşturulan trendlerin hem logaritmik olanları hem de lineer olanları kesiştirilerek mükemmel bir uyum içinde zirveye götüruyorlar. Aynı anda lineer-logaritmik trendlerin zirnelerine dokundurularak sert düşüş süreci başlatılmış oluyor.
Bu güne geldiğimizde ise 2 durum bulunmakta. Logaritmik grafikte durum bu. Yakından da gösterdim çizgi çekilen yerleri. Çizgiyi mum kapanışından ve mum ucundan çizdiğimizde 2 farklı durum ortaya çıkıyor.
Lineer grafik de bununla aynı durumda. 2018 tepesine giden trend çizgisini 2 faklı şekilde alabiliyoruz. Bu ikişer farklı durum birbirlerini check ediyorlar. Olay şu:
Mart sonu-nisan başında lineer ve logaritmik grafiklerin kesişim degeri var. 2 farklı durum için tepe değerleri daha önce de yazdığım gibi 240.000$ ile 320.000$ arasında değişiyor. Bu zaman aralığında bu değerler gelmezse 1 yıl boyunca #btc#bitcoin analizi yapmam. Daha ne diyim?
Fazlası ile detaylı ve açıklamalı bir şekilde neden tarihi ve degeri boyle yakın ve yüksek verdiğimi anlattım. Zaman vermeden analiz yapmak saçmalıktır. Yanılırım ama saçma sapan işlerle uğraşmam. Final budur.
Tüm bu değerler #xrp ve #ltc stratejim ile uyumludur. Onlar da aynı şekilde bu tarihleri veriyor ama stratejim gereği onların analizlerini paylaşmıyorum. Çünkü o zaman #ltc satıp #xrp alacağım tarihi açık etmiş olurum.
Ama şunu söyleyeyim: @SECGov ve @Ripple büyük 2 namussuz:) @bgarlinghouse yine erteleyecekler davayı dimi? O kadar söyleyeyim. Ertelenince bunu alıntılarım zaten. Bu erteleme son erteleme olacak ama🔥
#eth#btc#ethbtc ile de örnekleme yapalım. Hem lineerde hem de logaritmikte kesişim mart sonu nisan başı olarak daha önce de analizlerde bahsettiğim 0.12 satoahi seviyesine denk geliyor. #bitcoin için beklediğim zirve tarihine yani.
#ethereum#eth
algoritması ise çok ilginç #bitcoin'deki gibi trend çizgisi üzerinde hareket edip direk tepeyi vermiyor. Farklı örneklerini görmeniz için atıyorum. Çizgi üzerine ve altına inip çıkarak bir trend oluşturuyor. Ve bununla tepe değerini veriyor.
Şu ande #eth#ethereum için de hem lineer hem de logaritmik tepe değerler mart sonu-nisan başında kesişiyor. Ve en başında dediğim gibi 16.000$ ile 33.000$ seviyeleri gözüküyor. Bakalım ne verecekler bize piyasa yapıcı abilerimiz
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
Tahminen 1 hafta içinde 2200 seviyelerine gelecek. Haftaya bu zirveye gelir ve MEGA BOĞA'nın son günlerini yaşamaya başlarız #xrp#btc
Kendi coinlerinizi ya da piyasa da herhangi bir veriyi tâkibe gerek yok. #xrpbtc 2300'lere giderken piyasa az artacak oradan düşüş başladığında ise tüm coinlerde ralli başlayacak. Tek bakmanız gereken parite: #xrpbtc!!!