Νηματάκι για #σχολεια

Μετά από 13 ημέρες #τηλεκπαιδευση και 3 παιδιά στη Β/βάθμια εκπ/σή έχω να πω τα εξής:

Το 1/3 των ωρών χάνεται λόγω διαφόρων προβλημάτων, δεν μπορούν να συνδεθούν οι καθηγητές, οι μαθητές.
#Κεραμεως #κεραμεως_παραιτησου #σχολεια #lockdown2gr
Αν ανοίξουν μικρόφωνα όλοι μαζί "πέφτουν διαφημίσεις".
Οι μαθητές βαριούνται πολύ εύκολα κ η πλειοψηφία, ειδικά στα λύκεια, έχει εγκαταλείψει. Συνδέονται, όταν μπορούν, για να μην πάρουν απουσία, αλλά δεν παρακολουθούν. #Κεραμεως #κεραμεως_παραιτησου #σχολεια #κυβερνηση_τσιρκο
Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται το μάθημα κ με τα μέσα που γίνεται, δεν επιτρέπει τπτ άλλο παρά επαναλήψεις με αποτέλεσμα να μενει πίσω η ύλη #τηλεκπαιδευση #σχολεια #κυβερνηση_τσιρκο
Τα παιδιά του δημοτικού χρειάζονται οπωσδήποτε εποπτεία κατά τη διάρκεια του μαθήματος κάτι που πολλοί γονείς δεν μπορούν να προσφέρουν.
Τα παιδιά των πρώτων τάξεων του δημοτικού αποκτούν μια εντελώς διαστρεβλωμένη εικόνα για το τι είναι #σχολεια
#τηλεκπαιδευση #lockdown2gr
Αν σε μια οικογένεια συνδέονται πάνω από 1 παιδί ταυτόχρονα χρειάζεται σύνδεση τουλάχιστον 50mb/s αλλιώς ... πέφτουν διαφημίσεις. #τηλεκπαιδευση #σχολεια #Κεραμεως #κεραμεως_παραιτησου #ΝΔ_θελατε
Αν στην αλυσίδα της #τηλεκπαιδευση κάποιος κρίκος δεν λειτουργήσει, οι γονείς αγχώνονται κ αναζητούν βοήθεια, πελαγωμένοι, από συγγενείς κ φίλους, ενίοτε κ από επαγγελματίες με αμοιβή, ήτοι μικρόφωνα, κάμερες, πλατφόρμες, σύνδεση ίντερνετ κλπ
#lockdown2gr #κεραμεως_παραιτησου
Αν το παιδί έχει κάποιου είδους μαθησιακό πρόβλημα όπως #ΔΕΠΥ, χάνει το ενδιαφέρον κ αποσπάται η προσοχή του στο 1ο πεντάλεπτο.
#τηλεκπαιδευση #σχολεια #Κεραμεως #κεραμεως_παραιτησου #κυβερνηση_τσιρκο
Το κάθε παιδί χρειάζεται έναν απομονωμένο χώρο για να κάνει με την ησυχία του μάθημα κάτι που δεν παίζει σε πολλές οικογένειες ειδικά με 2 κ παραπάνω παιδιά.
#τηλεκπαιδευση #κεραμεως_παραιτησου #lockdown2gr
Το οικονομικό κόστος απόκτησης σχετικού εξοπλισμού κ αξιοπρεπούς σύνδεσης είναι δυσβάσταχτο ειδικά αν μιλάμε για 2+ παιδιά. Μάθημα από κινητά δεν γίνεται, χρειάζεται υπολογιστής, πληκτρολόγιο, ακουστικά, μικρόφωνο, κάμερα, ποντίκι. #τηλεκπαιδευση #Κεραμεως #κεραμεως_παραιτησου
Κάτι που μας διαφεύγει ειναι ότι υπάρχουν παιδιά που ζουν σε τοξικό περιβάλλον, σε οικογένειες με προβλήματα, για τα οποία το σχολείο ήταν μια όαση διαφυγής,ο εκπαιδευτικός στοργικότερος των γονιών κ οι συμμαθητές ψυχολογικό καταφύγιο #τηλεκπαιδευση #σχολεια #κεραμεως_παραιτησου
Για όλους αυτούς τους λόγους κ πολλούς άλλους που ίσως μου διαφεύγουν, είναι απολύτως απαραίτητο να βρει η #κυβερνηση τρόπο να ανοίξουν τα σχολεία. Είχε στη διάθεσή της μισό χρόνο. Δεν έκανε τπτ.
#κυβερνηση_συμμορια #lockdown2gr #τηλεκπαιδευση #σχολεια #κεραμεως_παραιτησου

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Ανατολικος

Ανατολικος Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @PanteliPinelopi

17 Nov
Παρά την προσπάθεια της #κυβερνηση_χουντα να μετατρέψει την επέτειο σε αστυνομοκρατούμενο σκηνικό έντασης καταπατώντας συνταγματικές ελευθερίες, Ο #ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στεφανία στους Δήμους της Δυτ. Αττικής.

#Αιγάλεω #ΣΥΡΙΖΑ #Πολυτεχνειο Image
Τηρώντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα τίμησε τους αγώνες κ ανέδειξε πως η εξέγερση του Πολυτεχνείου ήταν και είναι μια όαση και μία έξαρση ελευθερίας.

#Άγιοι_Ανάργυροι_Καματερό #απαγορευση_συναθροισεων #ΣΥΡΙΖΑ #Πολυτεχνειο Image
Η #κυβερνηση_χουντα εκτέθηκε διπλά. Απέναντι σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες αυτής της χώρας αλλά και απέναντι στον ακροδεξιό οχετό που έχει μαζέψει στο κόμμα της.

#Ίλιον #ΝΔ_Χουντα #πολυτεχνειο2020 Image
Read 7 tweets
28 Oct
Πάμε νημα.
Την Κυριακή ο #Μητσοτακης σε μια ομιλία 65 λεπτών στη Βουλή για το πτωχευτικό είπε όχι 1 ούτε 2 αλλά 33 εξώφθαλμα ψέματα. Ως κοινος απατεώνας.

#κυβερνηση_τσιρκο #κυβερνηση_συμμορια #κυβερνηση_Μητσοτακη #κυβερνηση_κορονοιος #ΝΔ_ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
1. Ο #Μητσοτάκης είπε ότι για 15 ημέρες (27/8 - 10/9) που κατατέθηκε σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε κάνει κανένα σχόλιο.

Τσακαλώτος, Παπας Φλαμπουρατης, Γεροβασιίλη κ άλλοι, είχαν κάνει.
2.    Ο #Μητσοτάκης είπε ότι πολλοί φορείς ηταν θετικοι για υο ν/σ

Αν εξαιρέσουμε τις τράπεζες, η αντίθεση των φορέων ήταν συνολική.

Αρνητικοί:
Δικ. Συλλ. Ελλάδας, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΚΠΟΙΖΩ, ΕΣΕΕ, Επαγγ. Επιμελ. Αθ., Εθνική Ομοσπονδία Εν. Προστασίας Δανειοληπτών Καταναλωτών Πολιτών.
Read 26 tweets
28 Jun
Ακολουθεί νήμα για το "Βρωμικο '89", για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαίνουν οι νέοι.

1988, σκανδάλο Κοσκωτά, τραπεζίτης, που ήλθε από το πουθενά για να δημιουργήσει μια μικρή αυτοκρατορία στον τραπεζικό (Τράπεζα Κρήτης), εκδοτικό χώρο κ ποδοσφαιρο (πρ. Ολυμπιακού)
Εναντίον του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση δισεκατ. δραχμών (19.10.1988) κ όλοι περίμεναν την έκδοσή του στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, όπου είχε διαφύγει και συλληφθεί.
Η κριτική κατά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ βαρύτατη από τον Τύπο που έκανε λόγο ακόμη κ για δωροδοκία του ΠΘ Παπανδρέου από Κοσκωτά αναφέροντας ότι τα χρηματα μοιραζονταν σε κούτες Πάμπερς.
Read 24 tweets
23 Jun
Θρεντ περί διαλόγων Μιώνη - Παππά.
Επειδή δεν θα τα ακούσετε από τα #ΜΜΕ_ξεφτιλες διαβάστε τα εδώ

Η ενέργεια της πλειοψηφίας της Προανακριτικής της Βουλής να δεχτεί τη Δευτέρα το υλικό μιας παράνομα υποκλαπείσας συνομιλίας μεταξύ #Μιωνης - Παππά είναι πρωτοφανής.
#Παρακρατος
Όλοι θυμόμαστε την άρση ασυλίας του χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλ. Κασιδιάρη που αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής για την παράνομη ηχογράφηση συνομιλίας με τον πρώην γ.γ. της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκο. #Μιωνης #Παρακρατος
Όλοι θυμόμαστε τις απειλές κ κατάρες που άκουσε ο κ. Πολάκης όταν υπαινίχθηκε ότι έχει ηχογραφημένες συνομιλίες με κ. Στουρνάρα.
Τώρα γιατί δεν επιδεικνύουν την ίδια ευαισθησία? #Μιωνης #Παρακρατος
Read 12 tweets
23 Jun
Θρεντ, ποιός είναι ο Μιώνης.

Επειδή δεν θα τα ακούσετε από τα #ΜΜΕ_ξεφτιλες διαβάστε τα εδώ

Ο κ. Σαμπι Μιώνης, ελληνοεβραίος ιδιοκτήτης εταιρείας που έφτασε στο πικ της το 2000 να έχει περιουσιακά στοιχεία αξίας 3 δισ. $
#Παρακρατος #Μιωνης
Έχει παραδεχθει ότι 550 εκ $ από λίστα Λαγκάρντ προέρχονταν από μεριδιούχους δικής του διαχείρησης.
Ο #Μιωνης αναφέρεται σε υπόθεση φοροδιαφυγής στις ΗΠΑ (το Ισραήλ δεν εκδίδει υπηκόους του) το όνομά του βρίσκεται σε δικογραφία του IRS με αρ. 219327706 (29/6/2006). #Παρακρατος
Ο #Μιωνης εχει παραδεχθεί ότι η Μαρία Παντελή (της λίστας Λαγκάρντ) ήταν υπάλληλός του κ ότι ο Παπασταύρου ήταν διαχειριστής του αμοιβαίου κεφαλαίου των 550 εκ. $ (το όνομα του Παπασταύρου υπάρχει στη λίστα). #Παρακρατος
Read 8 tweets
21 Jun
Αύγουστος 2018. Ο πρώην αναπληρωτής ΥπΕξ Κατρούγκαλος φέρεται να χαιρέτησε ταχαμ στρατιωτικά σε εκδήλωση για την επιστροφή των δύο στρατιωτικών μας από την Τουρκία που κρατούνταν, παρότι ήταν ντυμένος με κουστούμι.
Ο Χαρδαλιας δεν τους ενοχλησε.
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Μάρτης 2018. Σενάρια περί ταχαμ ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν από τις Τουρκικές αρχές στον Έβρο με τους Τούρκους στρατιωτικούς που διέφυγαν κ ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα.
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Αύγουστος 2018.
Γκρέμισαν ταχαμ τον ιερό ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας μέσα στον χώρο του Βοτανικού, επί της Ιεράς Οδού 114 για να γίνει το Τζαμί για τους πρόσφυγες που προσκαλεί ο #ΣΥΡΙΖΑ
#ΜΜΕ_ξεφτιλες
#σποτ_ΣΥΡΙΖΑ
Read 25 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!