@lisa_loo_who اول اینکه این مبلغ همهاش برای من نبوده...سایت فروش، درصدی از مبلغ رو برمیداره...به غیر از اون، بعد از سهم سایت فروش و اینها، طبق قرار قبلی، نصف مبلغی که مونده بود برای من بود و نصفش برای طراح جلد...همهاش برای من نبوده.../
@lisa_loo_who در مورد خریدار، من با این فرد که ان اف تی رو خریداری کرد آشنایی شخصی ندارم، ان اف تی رو گذاشتیم تو سایت برای فروش ایشون هم بیشترین پولو داد، خرید...ما یک جنسی رو گذاشتیم توی یک مغازه (سایت)، که به فروش بره...اینکه چه کسی این جنس رو میخره شانسی بوده.../
@lisa_loo_who شما میتونید برید به مغازه (سایت) بگید، بکگراند چکی، چیزی کنه، که مشتریای اگه با دزدی پولشو درآورده، نتونه بیاد تو مغازه (سایت)...
اگر من به کسی که داره دزدی میکنه، و به دزدیش آگاهم، و با آگاهی بر اینکه دزدی داره میکنه بهش توی دزدیش کمک کنم، و ازش پول هم در بیارم، بله،/
از اونجایی که جمهوری اسلامی و یک سری جاکش که باهاش دست به یکی کردهان، دارن سعی میکنن منو بزنن، بذارید همینجا هر چیزی که هست و نیست در مورد من، که میشه ازش برای تخریبم استفاده کرد، خودم بگم تموم شه بره.../
من دنبال پست و مقام نیستم، و تنها آرزوی زندگیم براندازی و استقرار دموکراسی لیبرال در ایرانه...بعد از پیروزی هم میخوام یه گوشهی خلوتی تو ایران بشینم آهنگسازیمو بکنم...
دنبال باند و باندبازی و انحصارطلبی و فرقهبازی و این مسخرهبازیا هم نیستم با اینکه قابلیت و امکاناتشو دارم.../
وگرنه، وقتی دیدم یکی از رسانههایی که فکر میکردم کارش درسته، به یک رسانهی تبلیغاتی انحصاری برای گروه موسیقیای که من توش بودم تبدیل شده، به این رفتار انحصارطلبانه که سو استفاده از جنبش و خون مردم میدونستمش، واکنش نشون نمیدادم، و خواهان حذف پستهایی که در مورد من بود نمیشدم./
من و همسرم آزادیخواهیم و خواهان برقراری دموکراسی لیبرال. با فرقه مجاهدین خلق ارتباطی نداریم و به غیر از مخالفت با ایدیولوژی اسلامگرا/کمونیستی این گروه، همونطور که در کنار اسمش آوردم این گروه رو یک فرقه میدونیم./
و اینکه من از گروه موسیقیای که خودم اسمش رو گذاشتم و الآن تبدیل به یک فرقه شده اخراج نشدم، ترکش کردم.
بیش از ۱۰ سال از ازدواج من و همسرم میگذره و مهدیار آقاجانی رهبر این فرقه (گروه موسیقی) از همون زمان از اینکه والدین همسر من طرفدار فرقهی مجاهدین خلق هستن خبر داشته./
ولی خب شرافتِ نداشتهی این رهبر فرقه (کالتلیدر) حکم کرده که الآن بیان به این موضوع بپردازن و به دروغ بگن که ما با مجاهدین در ارتباط هستیم و من از این گروه موسیقی به این دلیل «اخراج» شدم./
During the #IranProtests in November, the Islamic Republic shut down the internet and we watched thousands of Iranian protesters get killed and imprisoned while the world and the media stayed silent./
/Regardless of what you think of Trump, it is of utmost importance not to side with the Islamic Republic. The people who mourned #Soleimani (who was instrumental in the oppression of people in #Syria and #Iraq) were participating in a STATE SPONSORED PARADE/
/ in which their lives were not at risk (hence the turnout captured by a media who's not allowed to document real protests). Whereas the people protesting against the Islamic Republic in #IranProtests2020 which was triggered by the downing of #PS752 by the #IRGC /