, 6 tweets, 2 min read Read on Twitter
‼️Important. El Jutjat d'Instrucció no7 BCN acorda investigar a 4 agents més de l'Escola Mediterrània en resposta a un escrit de @bcn_ajuntament. Hauran de donar explicacions per agressions com aquesta. Obro fil 👇
1/ Les mentides sobre la violència dels manifestants de Millo, Zoido, Nieto i Pérez de los Cobos al Suprem es desfan com un tarró de sucre en mans del Jutjat de BCN. Les imatges proven la seva actitud escrupolosament pacífica. No hi ha cap situació de resistència agressiva.
2/ L’obstrucció de la Fiscalia i Secretaria Estat Interior a la investigació dels fets ens ha obligat a nosaltres a identificar i portar davant la justícia als autèntics violents de l’ #1oct. Amb aquests ja són 41 els policies investigats.
3/ A la investigació queda pales que l'operatiu policial del CEIP Mediterrània no va respondre als principis de necessitat, oportunitat i excepcionalitat. Van deixar 30 ferits i van intervenir sense avís previ, en contra del que va dir Zoido al Suprem.
4/ Tant les declaracions dels comandaments polcials al Suprem com la investigació que hem impulsat al Jutjat de BCN posen en evidència que es van donar ordres de no detenir i no tancar col·legis. Una actuació q incompleix l'ordre judicial del TSJC del 27/09/2017.
5/ Es confirma q l'objectiu era castigar i atemorir als votants més q complir l’ordre judicial. La contundència policial va alterar la normal convivència ciutadana, en contra del q exigia TSJCAT. No ens aturarem fins depurar responsabilitats dels màxims responsables d l'operatiu.
Missing some Tweet in this thread?
You can try to force a refresh.

Like this thread? Get email updates or save it to PDF!

Subscribe to Jaume Asens
Profile picture

Get real-time email alerts when new unrolls are available from this author!

This content may be removed anytime!

Twitter may remove this content at anytime, convert it as a PDF, save and print for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video

1) Follow Thread Reader App on Twitter so you can easily mention us!

2) Go to a Twitter thread (series of Tweets by the same owner) and mention us with a keyword "unroll" @threadreaderapp unroll

You can practice here first or read more on our help page!

Follow Us on Twitter!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!