, 6 tweets, 3 min read Read on Twitter
Avui en un poble d’Espanya, governat pel PSOE, han decidit afusellar i cremar un ninot que representava la meva persona, i que portava un llaç groc ben visible. No m’han volgut afusellar i cremar a mi, només: han volgut mofar-se de la lluita per la llibertat de presos i exiliats.
No ha estat cap anècdota ni obra d’una minoria. Ha estat una activitat oficial, emparada per les autoritats socialistes locals. S’ha fet servir, fins i tot, munició real amb la participació de la policia local.
Normalment tinc tendència a respectar les mostres d’ironia i sarcasme que s’han anat produint arreu de l’Estat perquè formen part de la llibertat d’expressió. Aquesta, a diferència de les altres, no la puc respectar, per dignitat personal i per decència democràtica.
És un missatge d’odi, amb tota la voluntat de generar odi. És un acte en què participen menors, que han assistit com a una cosa normal a l’orgia de violència desfermada contra el que represento. És un acte indigne, impropi de cap societat civilitzada.
El meu compromís és la independència, la democràcia, la llibertat. Cap d’aquests compromisos no mereix un afusellament ni una crema, almenys en una societat civilitzada. Lamento molt que el @PSOE participi d’un acte d’odi tan visceral i inhumà. @miqueliceta @meritxell_batet
L'Espanya del 155 i del "a por ellos" ha engendrat aquesta actitud. En són directament responsables els seus promotors i avaladors. Com ho són de la deteriorada imatge d'Espanya. #LlibertatPresosPoliticsiexiliats #FreeTothom @JuntsXCat
Missing some Tweet in this thread?
You can try to force a refresh.

Like this thread? Get email updates or save it to PDF!

Subscribe to Carles Puigdemont
Profile picture

Get real-time email alerts when new unrolls are available from this author!

This content may be removed anytime!

Twitter may remove this content at anytime, convert it as a PDF, save and print for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video

1) Follow Thread Reader App on Twitter so you can easily mention us!

2) Go to a Twitter thread (series of Tweets by the same owner) and mention us with a keyword "unroll" @threadreaderapp unroll

You can practice here first or read more on our help page!

Follow Us on Twitter!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!