۱_درطول این ۴۳ سال معلمان وفرهنگیانی که وابستگی ائدولوژیک به رژیم ندارندو روابط خوبی هم باادارات آموزش وپرورش ندارندیعنی برای منافع شخصی خودرانت ایجاد نکرده اند،به بهانه های مختلف تحت فشار رژیم اسلامی قرارگرفته اند.
حقوق ومزایایی که بتواند حداقلهای یک زندگی را فراهم کند
۲_جزو حقوق اولیه هر انسانی ست و معلمان به دلیل بودن در چرخه آموزش یک کشور طبعا باید امنیت شغلی داشته باشند که البته در سایه حکومت جهل و جور، هیچ کس امنیت شغلی و درآمد مکفی ندارد !
این صحنه برخورد سرهنگ ناجا با یک معلم گویا مربوط به شیراز است،صحنه ای تراژیک و غم انگیز
۳_ممکن است همین معلم، دبیر فرزند همین نظامی باشد که اینچنین بر هموطن خود میتازد !
زمانی آخوندهای حاکم صبح تاشب معلمی را شغل انبیاء می دانستند ودر شعارهایشان سعی می کردندحداقل منزلت و مقام فرهنگیان ومعلمان را درانظار عموم حفظ کننداما پرده ها افتاده است.
۱_انقلاب ۵۷ یا ۱۹۷۹ در ایران بی شک یکی از تراژیک ترین وقایع سیاسی در جهان است، امروزه همگان بر این باوریم که این شورش با هدایت، مداخله و توطئه بیگانگان انجام شد اما هرگز نباید چشمانمان به بسترهای داخلی این انقلاب بسته بماند.
۲_مردم ایران در آن دوران شدیدا تحت تاثیر تبلیغات چپ مارکسیست اسلامیست بودند و در حقیقت ارتجاع سرخ و سیاه در رگهای اکثر ایرانیان جاری بود و به همین دلیل واضح بسترها برای دخالت خارجی کاملا فراهم بود.
۳_شخصیتی مرموز که به گفته بسیاری عامل اصلی سازمان اطلاعات شوروی یعنی کا گ پ در ایران بود که در اثنای انقلاب به دلیل تجارب امنیتی با سازمانهای اطلاعاتی غرب نیز همکاری کرد.
#کرول_جروم Carol jrome دوست دختر و یکی از معشوقه های صادق قطب زاده در کتاب مردی در آینه
۱_دومینوی سقوط بازوهای منطقه ای رژیم اسلامی با کشته شدن #حسن_ایرلو یا سردار #شهلایی به اوج خود می رسد.
#یمن برای جمهوری اسلامی بسیار مهم است
در محاسبات نظامی رژیم در صورت حمله اسرائیل به تاسیسات اتمی، این یمن و حوثی ها هستند که نقش بازدارنده را در منطقه بازی می کنند.
۲_عربستان سعودی در تیر رس موشکهای بالستیک یمن قرار دارد و متعاقب خبر کشته شدن ایرلو، خبر می رسد محمد ناصر العطیفی وزیر دفاع شبه نظامیان #حوثی نیز کشته شده است.
العطیفی از عناصر موشکی حوثیها بود که توسط سپاه به طور خاص آموزش دیده بود،
وی ارتباطات وسیعی با حزب الله لبنان داشت.
۳_اتفاقات اخیر بعد از سفر نخست وزیر اسرائیل به امارات می افتد، امارات عضو ائتلاف عربی ست که بر علیه حوثی ها شکل گرفته است.
همه این وقایع نشان می دهد که اسرائیل قبل از اقدام نهایی در حال نابود کردن توانایی رژیم در بازدارندگی ست، اعراب منطقه بیش از اسرائیل در معرض واکنش رژیم هستند
۱_در مکاشفات یوحنی از آخرالزمانی صحبت می شود که در آن فجایع عجیب و غریبی رخ می دهد.
این بخش از کتاب مقدس بیشتر به زبان شعاری و شعرگونه نوشته شده است،
گویا یوحنی تمام رنج ذهنش را در قالب فجایع انسانی به کلیت بشریت تعمیم داده است.
فراق و نبود مسیح به قدری درد آور است
۲_که خونش درکلمات یوحنی از قلمی رنجور بردامن پوستینهای چرمی می چکد !
یوحنای رسول این مکاتبات رویاگونه را هنگام تبعید در جزیره پتموس دریافت می کند، درک مکاشفات باتوجه به زبان پراز استعاره ورمز و رازهای آن کمی سخت است
اما مکاشفات دریچه ایست به آینده بشری که از تاریخ درس نمی گیرد.
۳_در بخشی از این مکاشفات به هفت بلای آخرالزمانی اشاره شده است که مذاهب ابراهیمی تقریبا در این ۷ بلا اشتراکاتی باهم دارند، اما نکته قابل تعمل مکاشفات یوحنی رسیدن به یک واقعه سخت یعنی نبرد بین نیروهای خیر با شر در آرماگدون است !
۱_ایران قبل از دوره #محمد_رضا_شاه پهلوی همچون بسیاری از کشورهای دیگر نظام اجتماعی اش بر پایه فئودالیسم بود
به زبان خودمان همان ارباب و رعیتی
اگر از پدربزرگها و مادربزرگها سراغ آن دوران را بگیرید برایتان از سختی ها و له شدن کرامت انسانها قصه ها خواهند گفت
۲_این زمینداران که به نام ارباب یا خان معروف بودند معمولا صاحب چندین روستا یا شهر بودند که بواسطه ارتباطات تنگاتنگ با حاکمان محلی یا حکومت مرکزی و باج و خراجی که به آنها از بهره کشی و غارت جان و مال مردم داده میشد، صاحب قدرت و نفوذ در منطقه خود می شدند.
۳_در این مناطق همیشه روحانیون شیعه یار و مددکار خوانین بودند و در حقیقت بازوی مغزشویی و آرام کردن مردم نسبت به ظلم خانها و اربابها محسوب می شدند.
در فیلم #تنگسیر با بازی بهروز وثوقی به این موضوع به خوبی پرداخت شده است.
۱_متاسفانه حرکتهای بزرگی که درمنطقه خاورمیانه ویادیگرجاهای دنیابرای تغییر صورت گرفته است بدون اراده وخواست قدرتهای بزرگ انجامش سخت وغیر ممکن بوده است
نمونه اش همان شورش ۵۷ که بااراده قدرتها والبته زمینه داخلی انجام گرفت.
این بینش به معنی نادیده گرفتن قدرت مردم نیست
۲_اما نباید واقعیتهای موجود را انکار کرد
امروز سالگرد خیزش آبان ۹۸ است خیزشی که از دی ۹۶ آغاز شد و نقطه اوجش آبان ۹۸ بود جنس این اعتراضات با اعتراضهای بزرگ قبلی یعنی ۸۸ و ۷۸ کاملا متفاوت بود.
انقلابیون ۵۷ بنا به تجربه جریان اصلاحطلبی را برای فرونپاشیدن سیستم بوجود آوردند
۳_و اتفاقا موفق شدند طیف وسیعی از نخبگان و آحاد مردم را با خود همراه کنند آنها این تصور را در مردم بوجود آوردند که نتیجه خیزشهای بنیان کَن همواره مخرب و هزینه بَر است بنابراین بهترین شیوه برای رسیدن به مطالبات و خواستهای به حق مردم رفرم و اصلاح گری ست.