طبقه بندی سلاح ها بر اساس قوانین فدرال سلاح در ایالات متحده
در این رشته توییت به طور خلاصه برای شما دوستان درباره طبقه بنده سلاح هایی که مردم قادر به خرید آن هستند روشن سازی می کنم . #آمریکا#قوانین_سلاح#متمم_دوم
دسته اول(Class One): سلاح های کمری ، شات گان ، تفنگ های نیمه اتوماتیک و بولت اکشن ساخت کشورهای دیگر که به ایالات متحده وارد شده اند. سلاح تمام اتوماتیک که ساخت آن به قبل از ۱۹۸۶ بازمی گردد که خرید آن با تایید ATF انجام می پذیرد.
دسته دوم(Class two): سلاح های کمری ، شات گان ، تفنگ های نیمه اتوماتیک ، بولت اکشن و صدا خفه کن که در داخل ایالات متحده تولید شده و به فروش می رسند. خرید این دسته نیازمند مجوز دسته می باشد و برای خرید صدا خفه کن می بایست شخص خریدار مالیات ۲۵۰ دلاری آن را نیز بپردازد.
دسته سوم(Class Three): سلاح های کمری تمام اتوماتیک(ماشین پیستول)، شات گان ها و تفنگ های خودکار لوله کوتاه(SBR) در این دسته قرار می گیرند. منظور از لوله کوتاه ، لوله کمتر از ۱۶ اینچ می باشد. تخطی از این دسته جریمه نقدی ۱۰۰ هزار دلاری به همراه ۱۰ سال زندان به همراه دارد.
دسته چهارم(Class Four): سلاح های مخرب انفجاری چون نارنجک انواع نارنجک انداز یا لانچرهای دوش پرتاب در این دسته قرار می گیرند که مجوز آن در اختیار هیچ غیر نظامی نیست و داشتن آن جرم محسوب می شود.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
راه های شناسایی مدل های مختلف کاربین M4/M4A1 Carbine مورد استفاده ارتش ایالات متحده
در این رشته توییت به صورت کاملا قابل فهم مدل های مختلف مورد استفاده نیروهای آمریکایی را برای دوستان روشن می کنیم و از بهترین راه شناسایی آنها می گوییم.
سری تفنگ های M4/M4A1 Carbine برای اولین بار در سال ۱۹۹۴ معرفی شده و در سال ۱۹۹۷ به صورت رسمی وارد خدمت نیروی زمینی ارتش ایالات متحده شدند که پس از آن به تدریج در سایر نیروهای این کشور نیز وارد خدمت شد. هر دو نوع این تفنگ دارای دسته حمل جدا شونده هستند.
نیروی زمینی ایالات متحده هم اکنون صاحب امتیاز نام M4 می باشد که از هر نوع دعوای حقوقی بر سر نام محصول بین شرکت های تولید کننده این اسلحه جلوگیری به عمل بیاید زیرا این ارتش آمریکاست که در پایان تعیین کننده شرکت تولید کننده خواهد بود.
سرویس مخفی از طیف وسیعی از تجهیزات و تسلیحات برای انجام وظافیشان بهره می برند. در بخش تسلیحات غیر مرگبار این نیرو از اسپری فلفل و باتوم های تا شو ASP16 استفاده می کنند.
اسلحه کمری استاندارد کنونی برای مامورهای ویژه این نیرو تپانچه نیمه اتوماتیک گلاک ۱۹ نسل ۵ کالیبر ۹ میلیمتر که به شیار بر روی اسلاید و مدول چراق قوه Streamlight TLR-7Aمجهز هستند می باشد.
پس از به گروگان گرفته شدن پرسنل سفارت آمریکا در تهران در تاریخ ۱۳ آبان ۱۳۵۸ ( ۴ام نوامبر ۱۹۷۹ ) توسط کسانی که به عنوان دانشجویان پیرو خط امام شناخته می شدند. دولت وقت آمریکا تصمیم به اجرای عملیات نظامی برای آزادی گروگان ها گرفت.
برای این منظور واحد تازه تاسیس عملیات ویژه ای که در آن زمان به عنوان دسته نیروهای ویژه یکم-دلتا ( 1st SFOD ) شناخته می شد مامور شد تا بر اساس اطلاعات کسب شده برنامه ریزی برای یک عملیات نجات را در نظر بگیرد.
سرویس مخفی ایالات متحده یا United States Secret Service یک اداره اعمال قانون تحت امر وزارت امنیت ملی (Department of Homeland Security) می باشد که حیطه قانونی اش تحقیقات جنایی و محافظت از شخصیت های سیاسی کشور یا سران کشورهای خارجی در آمریکا می باشد.
ایالات متحده با اختلاف بیشترین ادارات اعمال قانون در جهان را دارد که هر کدام از آن ها وظیفه مشخصی دارند. بر اساس آمار ۱۸ هزار اداره اعمال قانون در آمریکا وجود دارند که هر کدام ۱ تا ۳۰ هزار نفر در استخدام دارند. سرویس مخفی ایالات متحده نیز یکی از همین ادارات اعمال قانون می باشد.
سیاست پدر و مادر ندارد، این جمله ایست که هیچ وقت قدیمی نمی شود و همیشه به کار می آید. همه ما درباره عملیات تروریستی در المپیک ۱۹۷۲ مونیخ شنیده ایم وخوانده ایم.
که چطور تروریست های گروه بلک سپتمبر با بی رحمی تمام ۱۱ ورزشکار اسراییلی را به قتل رساندند تا به قول خودشان صدای آزادی خواهی فلسطینیان را به گوش جهان برسانند. در طول ماجرای گروگان گیری ضعف مقامات آلمان غربی در برخورد با این موضوع بر همه آشکار شد. از عملیات آزاد سازی گروگان ها در
جلوی پخش زنده تلویزیونی که گروگان گیرها نیز شاهد این عملیات بودند تا گماردن نیروهای تک تیرانداز با سلاح های بدون اپتیک مناسب تا اجازه ندادن به مقامات اطلاعاتی اسراییلی بر نظارت و مشاورت عملیات آزاد سازی گروگان ها ، همه این موارد نشانگر نبود اراده قوی مقامات آلمان غربی در مواجه با
با توجه به ترور آقای فخری زاده و حواشی ناشی از اون و متهم کردن اسراییل در این حمله در این رشته توییت سعی می کنم دوستان رو با تیم های اسراییلی که خارج از محدوده جغرافیایی این کشور عملیات انجام می دن آشنا کنم.
اولین واحدی که می شه بهش اشاره کرد، واحد عملیات ویژه نیروهای دفاعی اسراییل(IDF) موسوم به سایرت متکل هست که مستقیما تحت نظر بخش اطلاعات ارتش هستند. این نیروها را می توان هم رده SAS انگلیس یا دلتا فورس آمریکا حساب کرد از بدو تاسیسس در سال ۱۹۵۷ تاکنون ماموریت های بیشماری را
در خارج از مرزهای اسراییل انجام داده اند. این واحد عملیات ویژه همچنین به نام The Unit شناخته می شود که انواع اقسام عملیات های نظامی یا جمع آوری اطلاعات را از زمان تاسیسش تاکنون انجام داده است که آخرین آن ها عملیات در عمق خاک سوریه و نصب دستگاه های شنود در یک میتینگ اعضای داعش