Discover and read the best of Twitter Threads about #جدی

Most recents (9)

#جدی
یه پسر تحصیلکرده (لیسانس به بالا؛ رشته مهم نیست)، شاغل (شغل مهم نیست)، ساکن اصفهان (برای کار یا درس یا کلا با خانواده یا تنها)، با قد حداقل 170، محدوده سنی 33 تا 40 و خواهشا و لطفا مجرد (نه متاهل مجرد نما) بیاد دایرکت...تصمیم گرفتم بعد 8 سال وارد رابطه با یه نفر بشم...
دوستان، این یه درخواست ساده اس...اینکه بهم انگ بزنین، مسخره کنین یا هر چیزی، واقعا اهمیت نداره برام و اگه بین کسایی که میان دایرکت، شخص مورد نظر رو پیدا کنم اوکی هستم...ریتوییت کنین، مرامتونه، نکنین هم بازم مرامتونه...
واقعا انتظار این استقبال رو نداشتم...دایرکتم نزدیک به 200 نفر پیام دادن که اگه میشد عکسشو میذاشتم هنوز 3-4 نفر رو هم نرسیدم پیامشون رو جواب بدم...واقعا کرک و پر بهم نمونده...فکر میکردم مسخرم کنین ولی...
اصلا باورم نمیشه...حتما براتون میگم در نهایت چی شد...
Read 14 tweets
دکارت ۶

از امروز اسپینوزا رو شروع میکنیم

من دیشب که داشتم مینوشتمش
به مبحث #ازادی اراده و جبر رسیدم
دیدم بهتره بیام «تامل چهارم» دکارت که در این مورده رو بنویسم

تامل چهارم دکارت که تنها تاملیه که شرحش ندادم
بحثش در مورد حقیقت و خطا و اراده‌ی ازاده
اینکه تو تامل اول با نظر به خطاهای ذهن، به همه چیز شک کردیم

پس دلیل این همه خطاهای ما از کجا نشات میگیره؟

ببینید ما غالبا با دید رایج میگیم خطاهای ما از عدم شناخت صحیح نشات میگیره
که حرف غلطی‌ام نیست
مثلا من نمیدونم واقعیت ایکس و ایگرگ چیه، خوب روشنه که تو انتخابام خطا میکنم
ولی حرف دکارت اینه

خطاهای ما نه بخاطر #فاهمه‌ به خودی خوده
نه بخاطر #اراده به خودی خوده

پس خطاهای ما از کجا میاد؟
کل بحث اینه اراده ما چون وسیع تر از عقل(فاهمه) ماست
پاش رو میکنه تو کفش عقل

این یعنی چی؟
مثل همیشه مثال بزنیم
Read 15 tweets
هرچند افراد مختلفی دلسوزانه نسبت به آسیبهای ورود دختر حاج قاسم به انتخابات تذکر دادند و حتا اعضای خانواده ایشون هم ابراز نارضایتی کردند اما بالاخره نرجس سلیمانی با رای کمتر از 6% واجدین شرایط عضو شورای شهر شد.
بد نیست همین ابتدا مروری بر جزئیات و حواشی این اتفاق داشته باشم.
#رشتو
۲/بعد از ثبت نام نرجس سلیمانی در انتخابات، حضورش در لیست اصولگرایان هم از اتفاقات جالبی بود که آخر مشخص نشد ابتکار چه کسی بوده است. نزدیکان چمران و قالیباف به نقل از آنها ابراز مخالفت کردند نسبت به این موضوع و حتا حداد عادل هم گفت که پیشنهاد انصراف بهش دادند.
۳/نمیدونم اگر این مخالفت ها واقعی و #جدی بوده چطور یک نفر علیرغم مخالفت حدادعادل و قالیباف و چمران وارد لیست شانا شده؟ کاندیداتوری یک نفر تصمیم خودشه اما قرارگیری در لیست در اختیار خودش نیست و دراین انتخابات با مشارکت پایین و رای لیستی اگر خارج لیست بود اصلا وارد شورا نمیشد.
Read 10 tweets
آندره بلوش (André Bloch) ریاضیدان فرانسوی، قضیه زیبایی در آنالیز توابع مختلط اثبات کرده که معروف شده به قضیه بلوش.

در شامگاه ۱۷ نوامبر ۱۹۱۷ آندره به همراه ‌خانواده‌ش مشغول صرف شام بود که پس از بحثی که بینشون درگرفت، برادر، خاله و دایی خودش ‌رو کشت؛ با ضربات متعدد چاقو.
۱/
بعد فریادزنان دوید تو کوچه و ‌بدون هیچ مقاومتی خودشو تسلیم کرد.

آندره سال ۱۸۹۳ در یک خانواده‌ی اصالتاً یهودی متولد شد. دو برادر کوچکتر از خودش داشت ‌و پدرش صاحب یک مغازه ساعت‌سازی ‌در بزانسون بود. در کودکی والدینش رو ازدست داد و اقوام مادری سرپرستی سه برادر رو به عهده گرفتن.
۲/
آندره با جورج ‌کمتر از یک سال اختلاف سنی داشت که باعث شد درنهایت هم‌کلاس باشند. این دو برادر استعداد ‌زیادی از خودشون نشون دادن و همیشه جزء رتبه‌های برتر بودن.

پس از اتمام دبیرستان در ۱۹۱۲ دو برادر یک‌سال خدمت سربازی رو گذراندند و بعد در امتحان ورودی إکول پلی‌تکنیک پذیرفته شدند.
Read 22 tweets
نمی‌دونم چی شد یاد یه فیلم افتادم که فکرکنم مال دهه هفتاده. بیژن امکانیان نقش اولش بود و یه صحنه‌ش پشتک وارو می‌زد ژیمناست طور!
داستانش هم این بود که مأمور خارجی با یه چمدون اومده بود ایران که توش پر از ویروس ایدز بود. می‌خواست ویروسا رو بریزه تو سد کرج که همه ایدز بگیرن!! #جدی
متاسفانه هرچی سرچ می‌کنم اثری از این فیلم پیدا نمی‌کنم. اسمش یادم نمیاد. ولی درمورد خط کلی داستان و بازی بیژن امکانیان و پشتک زدنش مطمئنم.
جیره‌ی سمّ یک سالمون جور شد. با تشکر از @mjami_a
mp4.ir/Video?Watch=18…
Read 3 tweets
محور اعداد رو که یادتون هست. حالا فرض کنید داریم رو این محور جلو میریم. بعد هرجا که می‌رسیم به یک عدد اول، این محور می‌پیچه به سمت راست.
مثلا این‌جوری:

۱ از ۶ Image
میشه خیلی راحت برنامه‌ای نوشت که به ازای یک عدد نهاییِ دلخواه، این مسیر رو برامون رسم کنه. یه چیزی تو مایه‌های اینی که اینجا نوشتم: bit.ly/2DVwKbK
بعد از ۱۰هزار قدم مسیرمون این شکلی میشه. نقطه شروع در گوشه‌ی سمت راست به رنگ قرمز مشخص شده.

۲/۶ Image
حالا به ازای اعداد مختلف شکل‌های جالبی به‌دست میاد. مثلا شکل سمت چپ تا ۱۰میلیون قدم و سمت راستی تا ۱۰۰میلیون قدم رو رسم کرده:
(نقطه شروع رو هم اگه یه کم بگردید می‌تونید پیدا کنید.)

۳/۶ ImageImage
Read 6 tweets
1- هشت سال پیش در چنین روزهایی نسخه اندروید اینستاگرام منتشر شد و گروه زیادی از آیفون‌داران بخصوص در همین ایران با پیامهای تنفربرانگیزی از اینکه قراره انبوهی از اندرویدی‌ها بیان در این پلتفرم (تا پیش از این اختصاصی) ابراز نارحتی کردند و حتی گفتند ما میریم و دیگه اینجا Pure نیست!
2-این مورد جالبی برای دانشمندان علوم شناختی و متخصصان اقتصاد رفتاری هست که این نخوت و قبیله‌گرایی در فناوری را هضم و تجزیه و تحلیل کنند.
البته این رفتاری تاریخی و شاید حتی باستانی هست که همیشه گروهی معنای وجودی خودشان را در دسترسی و کنترل یک منبع به ظاهر نامحدود تعریف می‌کنند.
3- در واقع کثرت یک پدیده و یا محصول این فرصت را از بسیاری می‌گردد تا بتوانند وجود و تمایز خود را براساس کمبود و فقدان آن تعریف کنند. این رفتار در اکثر انسان‌ها با شدت و ضعف متفاوت وجود دارد و شاید میراث فرگشتی ما باشد (چون متخصص نیستم نظری ندارم) و از ابتدا درون ما تعبیه شده ولی/
Read 10 tweets
نوترینوها یه سری ذرات بنیادی هستن که از واکنش‌های هسته‌ای به وجود میان. یه جزئیاتی هست درمورد اینکه ذرات بنیادی به ۲ دسته فرمیون و بوزون تقسیم میشن و فرمیون‌ها باز دو نوع هستن: لپتون یا کوارک. و نوترینوها در گروه لپتون‌ها جا می‌گیرن...
که ازاین جزئیات صرف‌نظر می‌کنیم.

۱ از n Image
قبل از اینکه بی‌خیال خوندن ادامه‌ی رشته‌توییت بشید عرض کنم که قرارنیست چیز چندان پیچیده‌ای گفته بشه.
واکنش‌های هسته‌ای تو خورشید همینجور به‌وفور نوترینو خیرات می‌کنه. طوری که درهرثانیه بیش از ۱۰۰ ملیارد نوترینو به هر سانتی‌مترمربع ازسطح زمین می‌رسه.
فی‌الواقع اگه همین الان به/

۲ Image
سر انگشتتون نگاه کنید، تو ۱ ثانیه بیشتراز ۱۰۰ملیارد نوترینو بهش برخورد کرده.
خب بااین وضع چرا ما سرطان نمی‌گیریم؟
دلیلش اینه که نوترینوها خیلی یُبس هستن

یه مقدمه بگم. طبق مدل استاندارد فیزیک سه یا چار نیروی بنیادی وجود داره: گرانش (جاذبه)، الکترومغناطیس، و نیروی هسته‌ای قوی/ضعیف
Read 15 tweets
علوم ریاضیات درسال ۲۰۱۹ شاهد پیشرفت‌های چشمگیری بود. ازجمله اینی که میخوام در ادامه توضیح بدم و اصن یه چیزی بود واسه خودش.
درسال ۱۹۳۷ ریاضیدان آلمانی Lothar Collatz یه نکته‌ای رو کشف کرد که معروف شد به حدس کُلاتز. این حدس درنگاه اول خیلی خیلی ساده به نظر می‌رسید. به این صورت:
یه عدد دلخواه انتخاب کنید. اگه زوج بود نصفش کن ولی اگه فرد بود در ۳ ضرب کن و بعد با ۱ جمع کن.
حالا همین کارا رو با عدد حاصل انجام بده و این فرایند رو تکرار کن.
کلاتز پی برد که هر عددی انتخاب کنیم تهش می‌رسیم به ۱. Image
Read 9 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!