Пошо #Бојкотирам телевизии, ама ме напнаа луѓе дека Ефтов зборел за #Бојкотирам па да објаснам на лепи Васко од #Игнорирам. Јас лепи Васе работам во Агенција, ама не за разузнавање, туку за туризам и кампањата #Бојкотирам ја правиме по урнек на #MAGA и #QAnon. Дувај лоботому! 😘
Не за џабе не спиев 6 месеци пред да го изберат Трампчо и го студирав секое меме, потег и изјава од таму, плус еве веќе 6 месеци сум верен пратител и студирач на фемоменот #Q. Васе лепотану за да знаеш да пловиш во овие води треба да излезеш од УДБА шемата на размишљање. #FollowQ
Ама што да се каже за излитено новинарче од прошлиот век кое спинува дека Иванов со тоа што не го потпишал законот за двојазичност му го дигнал рејтингот на црпнатицата. По логиката на УДБА новинарството требало да го потпише за да му го дигне рејтингот на Мицето. Види богати...
#Бојкотирам лоботомирани новинарчиња и од лево и од десно кои се од прошлиот век. Уште не излегле од застарената матрица на УДБА фориците. Ова е нова ера за вас и никад нема да ја сфатите логиката на нештата. #Бојкотирам ќе ве лупне од земја кога највисико ќе летнете. 🇲🇰👌🏻😘
#Бојкотирам ќе ви овозможи највисоко да летнете и тоа со прва бизнис класа и тогаш кога ќе мислите дека сте победиле и светот е ваш, окезени пуни радост ќе ве лупне од земја со брзина на метеор. Да направите кратер што со векови ќе стои. #Бојкотирам не е структура, туку креација.
#Бојкотирам го пишува во Библијата, само вие не умеете симболи да читате за да сфатите. #Бојкотирам е предвесним на нова ера, #Бојкотирам е семе зачнато во најплодната земја македонска. Вие умеете само кога УДБА ќе ви каже и вие да повтарате како папагалчиња. За греота сте сите.
#Бојкотирам ќе му даде кард бланш гратис стратегија на твојот Мице кога ќе дојде денот за тоа. Мнлгу наскоро. Доколку Мице ја прифати ќе стане премиер до брзина на светлината, доколку ја одбие #Бојкотирам ќе ги збрише и сдс и дпмне од политичката сцена со иста таква брзина.
#Бојкотирам нема никого со сила да тера на ништо и ќе го почитува одновниот Божји принцип или дарот на слободната воља. На вас ќе биде дали ќе прифатите или не. На нас ќе биде ако не прифатите да си го истераме своето до крај пошо слободна воља баце, наша слободна воља.
Уф колку сум бил само право што веќе повеќе од година дена #Бојкотирам телевизии. Ми викаат гледај го Ефтов интересни работи кажува за #Бојкотирам, а мене ми дојде буквално да повратам од 90% работи што ги кажа. Беда.
Unroll please @threadreaderapp
Missing some Tweet in this thread?
You can try to force a refresh.

Like this thread? Get email updates or save it to PDF!

Subscribe to ☜☆☞ Чиз™ ☜☆☞ #Бојкотира
Profile picture

Get real-time email alerts when new unrolls are available from this author!

This content may be removed anytime!

Twitter may remove this content at anytime, convert it as a PDF, save and print for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video

1) Follow Thread Reader App on Twitter so you can easily mention us!

2) Go to a Twitter thread (series of Tweets by the same owner) and mention us with a keyword "unroll" @threadreaderapp unroll

You can practice here first or read more on our help page!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member and get exclusive features!

Premium member ($3.00/month or $30.00/year)

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!