, 23 tweets, 4 min read Read on Twitter
Okej.
Första branden var när farsan eldade upp tröskan på en utgård. Jag var runt tio. Tröskan var mest utbränd när brandkåren kom. De började rycka i plåtarna för att klippa batterikabeln och sprutade mer vatten på varandra än på tröskan. Vi körde hem.
Väl hemma var hela gården invaderad av poliser pga grannens påtända ex skjutit grannen med en 30-06. Hon överlevde och flyttade utomlands. Polisen hade spån på honom och rullade förbi vårt jävligt ofta. Brukade möta dem när jag körde bil.
Sen hade vi lite småbränder i motorrummet på tröskan vi hade på Dominatorn. Jag var runt 20. Farsan lyckades alltid släcka.
Nästa offer var min bil. En vit 740 med vinröd skinnklädsel. Min första "riktiga" bil. Om man med riktig men är den första jag hade när jag fått körkort.

Farsan eldade några säckar flyghavre på eftermiddagen. Han tyckte att allt var släckt.
När vi mjölkar kommer syrran älgande och berättar att det brinner. Då hade det börjar brinna i min bil. Och i vedskjulet. Det ser jävligt kul ut när det tar sig i tanken, och underredsmassa är ett skit att släcka.
Jag tog lastaren, förde ihop både bil och vedskjul och begravde allt med jord. Sen fortsatte jag ge kalvarna.
Nästa sak som brann var jag men eftersom jag inte är ett fordon släpper vi det.
Nästa var min A6 som bestämde sig för att begå självmord på Kristianstad airport. Innanför grindarna. Vi släpper vad jag gjorde där. Jag twittrade bild på liket. När jag 1,5 h senare sitter och tittar på blocket efter ny bil ringer Expressen som hade sett min tweet.
Reportern slet som fan för att göra drama av det. Det gick inte så bra. Jag spelade in intervjun och lade ut transkriberingen hör innan han hunnit publicera sin text. Han bad mig skicka in en bild på mig. Tig en där jag står och liftar och ser ledsen ut, och skickade.
Jag lånade en jeep och biltransport av en kompis. Släpet hade körförbud men jag brydde mig inte om det. Det gjorde nog däremot poliserna precis höll på att packa ihop efter en trafikolycka. De glodde som satan och skyndade sig till sin bil.
Jag gasade på som satan och lät de ner på en skogsväg och satt och tittade på när de körde förbi mig. Väntade en stund innan jag gav mig ut igen. Sitter och svär över jeepjäveln. Den får slita för att komma upp i 90, och det känns ju som att man kör i 200.
Inser att jag sitter och tittar på skalan för miles/h. Ringer en vinner närheten av flygplatsen och ber honom lasta liket på transporten. Han får en flaska sprit som tack.
Nästa var New Hollandtraktorn farsan eldade upp på väg till svenska foder. Helt plötsligt försvann instrumenten, bromsar och styrning. Och han hade lass bakom... Som tur var var det plan mark. Hade det varit backe hade han dött. Precis som de som kommit i vägen för honom.
Räddningstjänst och ambulans kom ut. Var ett jävla mixter att dela traktor och vagn. Sen fick traktorn åka till verkstad. När de tvättat bort allt pulver syntes det inte att den brunnit. Den fick ändå åka till traktorhimlen i Laholm.
Året efter, nästan på dagen, var det tröskans tur. Jag skulle lösa av farsan så att han också kunde dricka kaffe. Det att fanskapet brinner, tar allt jag har i släckarväg och far upp. Det är intressant att man kan ändra uppfattning från att vi byter några remmar och är
Igång imorgon igen till att det här går fullständigt åt helvete på bara några sekunder. Jag har pulver överallt. Fanimig ända in under förhuden. När styrkeledaren kommer brinner det i tröskan,i fältet och i lastbilen. Jag tar hans släckare och springer med dem nävarna.
Jag tror inte att folk fattar hur långt 10 meter är när det brinner och du har nävarna fulla av brandsläckare. Lyckas få stopp på det värsta. Några sekunder senare hade det gått fullständigt på röven. Det kommer hur många släckbilar som helst.
Antagligen pga de hade eldat upp en av sina bilar under en tröskbrand några år tidigare. Jag hostar. Styrkeledaren vill ha ambulans till mig. Jag har fan inte tid. Han ger sig.
Det sura i det här var att jag tre dagar tidigare blivit av med körkortet när jag hämtade delar till tröskan.
Blir av med lappen på fredagen. Sätter ihop skiten.
Det regnar lördag och söndag.
Måndag kör vi två timmar sen brinner fanskapet upp.
F Ö var det 100 meter. Inte tio...
I fäders spår dör framtids segrar.
Förlåt. Jag dabbade mig. Glömde ju en bil... På gymnasiet köpte vi en bil för att köra sönder. Den hade en månad kvar. Han vi köpte den av ville ha tillbaka batteri och hjul. Vi körde runt med bilstackarn och en dag råkade den ta lite fyr.
Vi körde den då på ganska mycket diesel så det rök som satan när den brann. Jag satt i baksätet och hittade knappt ut. Såg fan inget.

Den här incidenten hade varit mindre problematisk om vi inte befunnit oss i mcdriven.
Missing some Tweet in this thread?
You can try to force a refresh.

Like this thread? Get email updates or save it to PDF!

Subscribe to Snyggbonde™
Profile picture

Get real-time email alerts when new unrolls are available from this author!

This content may be removed anytime!

Twitter may remove this content at anytime, convert it as a PDF, save and print for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video

1) Follow Thread Reader App on Twitter so you can easily mention us!

2) Go to a Twitter thread (series of Tweets by the same owner) and mention us with a keyword "unroll" @threadreaderapp unroll

You can practice here first or read more on our help page!

Follow Us on Twitter!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!