Discover and read the best of Twitter Threads about #hugodejongekanniks

Most recents (8)

Hugo de Jonge weigert al sinds het begin documenten corona crisis openbaar te maken.
In 2021 ging dit van schandalig tot erger..
/1 #jaaroverzicht #YearInReview #2021inReview #WOB #hugodejonge #hugodejongekanniks
In juli ging hij, van ons belastinggeld, in beroep tegen de rechter om informatie voor ons achter te kunnen blijven houden
/2 #jaaroverzicht #YearInReview #2021inReview #WOB #hugodejonge #hugodejongekanniks #COVID19 #coronadebat
Zelden liet een bewindspersoon zo duidelijk zien totaal schijt te hebben aan burgers, volksvertegenwoordiging en rechterlijke uitspraken 🙄
Op Rutte na misschien..🤔
/3 #jaaroverzicht #YearInReview #2021inReview #hugodejonge #hugodejongekanniks #RutteIV
Read 6 tweets
#hugodejongekanniks maakt volgende week zogenaamd de 'nieuwe afweging' voor extra maatregelen.
In werkelijkheid schuift de #coronagedragsunit strengere maatregelen er liever in via een #tweetrapsraket zo simpel is het. Heeft de HAAST te maken met de oplopende #oversterfte?
Ondertussen wordt de gigantische #oversterfte in de zomer keihard #doodgezwegen.
Tegelijk met de mondiale #oversterfte is er #TopdrukteSEH overal ter wereld, *niet van covidpatienten. Voornamelijk hartaandoeningen & zenuwaandoeningen. Zie bv deze duitse cijfers.
Read 7 tweets
2️⃣En wie moeten het ontgelden wij de ongevacineerde
Terwijl 9 op de 10 patiënten op de corona afdeling gewoon gevaccineerd is. Image
3️⃣Terwijl de gevaccineerde ook gewoon besmettelijk zijn?
Die gaan overal on getest heen besmetten elkaar en iedereen.
Maar wie krijgt de schuld.
De ongevacineerde die NEGATIEF getest was. Jullie zijn gevaarlijker dan ons! Image
Read 8 tweets
Het eerste 'drop ceiling' plafond hangt er inmiddels in. Eigenlijk hing het er afgelopen woensdag al, maar sindsdien is er niets meer gebeurd omdat de plafondploeg weg is.

Ik hoop dat ze nog terug komen, want ze zijn nog lang niet klaar. En blij dat ik niet alles betaald heb! Image
Die aluminium balkjes gaan er nog uit en worden vervangen door 'jalan air'. Ik heb geen idee wat dat is, ik hoop dat ze sierlijsten bedoelen want een échte waterweg op m'n plafond is niet wat ik voor ogen had.

Vooropgesteld dat de plafondploeg weer komt opdagen, uiteraard.
Daarnaast is er nu de pre-installatie van de keukens. Dat gaat hier zo: metselen, beton storten met uitsparingen voor waar wasbakken en komfoor moeten komen. Op dat beton komt straks graniet, houten kastjes worden ingeschoven en opgehangen, kraan, betegelen en klaar.

Hoop ik.🤞 ImageImage
Read 194 tweets
🤦‍♀️ "Het had een aantal dagen kunnen schelen als ik eerder die vragen had gesteld", zegt de minister. "Dat kan ik nu ook niet overdoen. We zijn op dat moment in november onvoldoende wendbaar gebleken." @hugodejonge (die met twee handen aan het stuur)

nos.nl/artikel/236304…
Met zijn dashboard, gereedschapskist, hamer en escalatieladder. "Als de golven hoog zijn sta ik het liefst op het dek, met twee handen aan het stuur."
#wendbaar #hugodejongekanniks
"we" ...
Read 4 tweets
Dit huis aan huis blad is 100 procent zeker weten uiteindelijk gefinancierd door onze vriend V Putin. Destabiliseren al die Westerse landen. Het lukte met Oekraine referendum en gaat ook nu lukken bij #corona bestrijding...

Laten we zowel kritisch zijn als hoofd koel houden.
Ik zag het al aan de voorpagina, maar achterin staan veelzeggende artikelen. Allemaal Rusland vriendelijk. Door gezaghebbende personen die elite moeten aanspreken. Zoals K van Wolferen als hoofdredacteur.

Dit is echt kolfje naar de hand van @FTM_nl en @EricChrSmit

Wie fund?
Briljant artikel. Terwijl VS een parlementair college vaststelde dat rusland de verkiezingen 2016 had gemanipuleerd, klagen de russische ghostwriters dat het niet nog een keer gaat lukken.
Read 38 tweets
Draadje: @IsaKriens

In Januari heeft de ministerraad, besloten dat COVID-19 als lijst A ziekte geclassificeerd dient te worden. Daartoe is het nieuwe coronavirus 2019-nCoV aangemerkt als behorende tot groep A van de Wet Publieke Gezondheid.
Hiertoe heeft Bruno Bruins op 28 januari 2020 een ministeriele regeling op de website van het ministerie van VWS gepubliceerd, de 'Regeling 2019-nCoV'. wetten.overheid.nl/BWBR0043117/20…
Dit is mogelijk conform artikel 20 lid 1 van de WPG. Volgens lid 1 kan de minister bij een gegrond vermoeden van besmettelijkheid en ernstig gevaar voor de volksgezondheid een infectieziekte of ziektebeeld aanmerken als behorend tot groep A, B1 of B2. wetten.overheid.nl/BWBR0024705/20…
Read 6 tweets
1150 ic-bedden. 10% van de coronabesmettingen komt op de ic. bij 11500 coronabesmettingen/patienten in NL velt het ziekenhuis het oordeel over nieuwe patienten -> behandelen of doodgaan.
Read 850 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!