, 20 tweets, 40 min read Read on Twitter
🔴 Conferència "Catalonia and the trial on the referendum: a challenge for the EU" dels Presidents @QuimTorraiPla i @KRLS. La podeu seguir en directe a:
@QuimTorraiPla @KRLS #President @QuimTorraiPla: "Avui @Antonio_Tajani, ha fet una de les accions més antidemocràtiques i autoeuropees que podía fer: retallar la llibertat d’expressió de dos electes catalans que voliem explicar a la cambra europea el judici que s’està fent a l’Estat espanyol".
@QuimTorraiPla @KRLS @Antonio_Tajani #President @QuimTorraiPla: "La lluita contra l’autoritarisme arriba dins les institucions de la UE. @Antonio_Tajani ha impedit els drets de reunió i d’informació. Ha pres una decisió ideológica quan ha de ser el president the tots els europeus, no només de la dreta més radical".
@QuimTorraiPla @KRLS @Antonio_Tajani #President @QuimTorraiPla: "Les practiques d’ @antonio_tajani semblen guiades per la voluntat de boicot a Catalunya. Avui hem sabut que ha permès un acte al partit neofranquista Vox mentre prohibeix una exposició sobre la llengua catalana @llenguacat. Per què ens discrimina?”
@QuimTorraiPla @KRLS @Antonio_Tajani @llenguacat #President @QuimTorraiPla: "Hem vingut a defensar el dret d’autodeterminació de Catalunya, i a recordar que els nostres líders polítics i socials estan a presó per organitzar un referendum, per les seves idees. Alguns com @junqueras i @raulromeva són exdiputats del @Europarl_EN"
@QuimTorraiPla @KRLS @Antonio_Tajani @llenguacat @junqueras @raulromeva @Europarl_EN #President @QuimTorraiPla: "@Antonio_Tajani ha liquidat els principis del @European_EN, carregant-se la llibertat d’expressió i discriminant-nos per les notres idees. És una vergonya imperdonable en uns temps en què Europa hauria de ser un baluard de la llibertat".
@QuimTorraiPla @KRLS @Antonio_Tajani @llenguacat @junqueras @raulromeva @Europarl_EN #President @QuimTorraiPla: "Que els nostres líders socials i polítics estiguin acusats per ser demòcrates i organitzar el referèndum de l'1-O és un atac a la democràcia, als drets humans i una vergonya. L'Europa del segle XXI, la UE, té presos polítics i exiliats"
@QuimTorraiPla @KRLS @Antonio_Tajani @llenguacat @junqueras @raulromeva @Europarl_EN #President @QuimTorraiPla: "Els mesos que venen són una oportunitat perquè la comunitat internacional vegi la veritable cara de l’estat espanyo, que ataca els valors i principis fundacionals de la UE. És un judici contra el referéndum, contra un moviment democràtic".
@QuimTorraiPla @KRLS @Antonio_Tajani @llenguacat @junqueras @raulromeva @Europarl_EN #President @QuimTorraiPla: "Els nostres companys no tindran un judici just per la simple raó que, segons la legislació espanyola, la unitat d’Espanya està per sobre de la democràcia, dels drets humans; per sobre de tot".
@QuimTorraiPla @KRLS @Antonio_Tajani @llenguacat @junqueras @raulromeva @Europarl_EN #President @QuimTorraiPla: "L’Estat espanyol viu en un cercle viciós autoritari. És una situació molt complicada! Però mai ens rendirem. Mai. Al contrari: acusarem l’estat arreu per fer aquesta causa general contra l’independentisme, un moviment democràtic, legítim i pacífic".
@QuimTorraiPla @KRLS @Antonio_Tajani @llenguacat @junqueras @raulromeva @Europarl_EN #President @QuimTorraiPla: "Tots els europeus que aposten pel diàleg, que creuen en la democràcia, els drets humans, la justícia justa i el dret de les nacions a ser lliures, us necessitem ara. Us convidem a parlar abans que sigui massa tard per tothom. Cal actuar ja!".
@QuimTorraiPla @KRLS @Antonio_Tajani @llenguacat @junqueras @raulromeva @Europarl_EN #President @QuimTorraiPla: "Si el preu de defensar la llibertat, els drets dels catalans i el dret d'autodeterminació és la meva llibertat personal, pagaré el preu. De la mateixa manera que els nostres amics paguen el preu de la presó i l'exili".
@QuimTorraiPla @KRLS @Antonio_Tajani @llenguacat @junqueras @raulromeva @Europarl_EN #President @QuimTorraiPla: "Com poden els catalans confiar en un estat que, fins i tot amb un govern socialista com el de @sanchezcastejon, no dubta atacar els nostres drets i abandonar el diàleg perquè no poden acceptar un relator independent o parlar d'autodeterminació?".
@QuimTorraiPla @KRLS @Antonio_Tajani @llenguacat @junqueras @raulromeva @Europarl_EN @sanchezcastejon #President @QuimTorraiPla: "@sanchezcastejon ha trencat el diàleg amb Catalunya. Es nega a escoltar al 80% dels catalans que veuen normal un referèndum normal i pactat com el d'Escòcia. Ha arribat l'hora d'exercir el nostre dret d'autodeterminació i culminar aquest procés".
@QuimTorraiPla @KRLS @Antonio_Tajani @llenguacat @junqueras @raulromeva @Europarl_EN @sanchezcastejon #President @QuimTorraiPla: "Vull la independència, el meu govern vol la independència i no renunciem a cap manera pacífica i democràtica per aconseguir-la. Hem ofert i sempre continuem oferint diàleg amb el govern espanyol per trobar una solució política".
@QuimTorraiPla @KRLS @Antonio_Tajani @llenguacat @junqueras @raulromeva @Europarl_EN @sanchezcastejon #President @KRLS: "L'exili a Bèlgica, el temps a Alemanya, l'exili a Suïssa i Escòcia, han demostrat que es tracta d'un judici polític. El que viu l’estat espanyol és impensable en un estat democràtic. La unitat d’Espanya no mereix aquestes vulneracions dels drets humans".
@QuimTorraiPla @KRLS @Antonio_Tajani @llenguacat @junqueras @raulromeva @Europarl_EN @sanchezcastejon #President @KRLS: "Sóc un ciutadà lliure europeu que he estat convidat a diversos parlaments i mai ha estat una amenaça per l’ordre públic. La UE no pot donar suport a accions demofòbiques com el veto del president @Antonio_Tajani sobre Catalunya".
@QuimTorraiPla @KRLS @Antonio_Tajani @llenguacat @junqueras @raulromeva @Europarl_EN @sanchezcastejon #President @KRLS: "La solució racional per fer un referèndum acordat com a Escòcia i Quebec ha estat sempre rebutjada. Si Espanya és realment un estat democràtic, ha d'escoltar les demandes de la majoria dels ciutadans de Catalunya i permetre decidir, sense presó ni exili".
@QuimTorraiPla @KRLS @Antonio_Tajani @llenguacat @junqueras @raulromeva @Europarl_EN @sanchezcastejon #President @KRLS: "Una Catalunya independent seria un exemple de com resoldre el conflicte històric de manera democràtica i, com a Escòcia, també seria un soci de cara a promoure un món més democràtic, un món més europeu".
@QuimTorraiPla @KRLS @Antonio_Tajani @llenguacat @junqueras @raulromeva @Europarl_EN @sanchezcastejon Fins aquí la conferència dels #presidents @QuimTorraiPla i @KRLS Puigdemont des de Brussel·les.

🎥 La podeu recuperar sencera a: bit.ly/2DQwcQh
Missing some Tweet in this thread?
You can try to force a refresh.

Like this thread? Get email updates or save it to PDF!

Subscribe to Govern. Generalitat
Profile picture

Get real-time email alerts when new unrolls are available from this author!

This content may be removed anytime!

Twitter may remove this content at anytime, convert it as a PDF, save and print for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video

1) Follow Thread Reader App on Twitter so you can easily mention us!

2) Go to a Twitter thread (series of Tweets by the same owner) and mention us with a keyword "unroll" @threadreaderapp unroll

You can practice here first or read more on our help page!

Follow Us on Twitter!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!