, 28 tweets, 34 min read
Avui @elsmatins ha sortit una vella coneguda, l’eterna estudianta a @UABBarcelona, la @JuliaMorenoR, pres @ShaAcabatNo, activista @Ciudadanos @JovesSCC amb la mateixa jugada de sempre: “Som totalment independents de qualsevol partit polític” ha dit, tota seriosa ella
#Astroturf
1
@elsmatins @UABBarcelona @JuliaMorenoR @ciudadanos @JovesSCC La mateixa @JuliaMorenoR que va sortir a @EspejoPublico de la @susannagriso fa 2 anys fent-se la víctima apolítica amb 2 activistes més. La seva amiga diu que li criden "espanyola!" o "mira, la fatxa!" al campus. Imagineu: "Espanyola!!!" Sí, sí, el que tu diguis.
#Astroturf
2
En el mateix muntatge d'@antena3com, @JuliaMorenoR diu que la @UABBarcelona permet que "difamen informació sobre elles" [sic]. L'altra amiga fent-se passar per una apolítica, marginada pels seus origens, és la @laura_casado96 de @cssabadell, @jovenesCs i @JovesSCC.
#Astroturf
3
@antena3com @JuliaMorenoR @UABBarcelona @Laura_Casado96 @cssabadell @jovenesCs @JovesSCC A cap de 5 anys de suport de tot tipus dels partits unionistes @CiudadanosCs @populares @socialistes_cat i el ressò il·limitat als mitjans unionistes és al·lucinant que la jove SCC vagi d'apolítica a @tv3cat esperant que ningú se'n adoni pq ara es diuen 'S'ha acabat'
#Astroturf
4
Aquí una petita selecció d'imatges de l'apolítica en situacions "totalment independents de qualsevol partit": amb el líder nacional de Cs @Albert_Rivera, el líder del PSC @miqueliceta, diputada del PSC @Eva_Granados, diputat de Cs @carrizosacarlos, etc ...
#Astroturf
5
Per una líder d'un moviment estudiantil grassroots totalment independent de qualsevol partit polític" sorprèn la poca afluència de companys i companyes de classe seguint el seu compte, i la proporció elevada dels seus seguidors que són polítics unionistes importants:
#Astroturf
6
Molts polítics unionistes importants...
#Astroturf
7
Però moltíssims polítics unionistes, principalment de Cs. La segueixen gairebé tots els representants de Cs al Parlament de #Catalunya de fet, a més de força Cs que van solts per tot l'estat espanyol.
#Astroturf
8
Per una apolítica humil la segueixen un gran nombre de mitjans de comunicació, periodistes i guionistes unionistes:
#Astroturf
9
I evidentment elements de l'espanyolisme més espanyolista, i gens ni mica independent.
#Astroturf
10
És la Julia donant cops de puny a l'aire al costat d'un braç alçat en la visita de la flexible aristòcrata hispanofrancoargentina @cayetanaAT a la @UABBarcelona (#4 a la llista constitucionalista de llocs per anar-hi a provocar amb Vic, Errenteria, Alsasua, Pride..)
11
#Astroturf
Aquí es veuen millor aquests braços, polzes i dits desafiants aixecats davant dels manifestants. Sota el lideratge incendiari de la Marquesa els Populars van aconseguir el pitjor resultat en una elecció general a #Catalunya mai. A escala nacional, tb
#Astroturf
12
via @Candeliano
@Candeliano La Julia té uns quants amiguets tb dedicats a la missió de JSCC/S'ha de provocar conflicte entre l'alumnat de les universitats públiques #catalanes. Fixeu-vos bé en aquestes cares apolítiques i independents. Surten molt a les pàgines polítiques dels mitjans espanyolistes.
13
La exlíder de Ciudadanos a #Catalunya, número dos nacional, @InesArrimadas, ha donat suport incondicional a tots els actes apolítics de la colla estudiosa, tant les ponències d'importants unionistes com el seu activisme incansable (carpes ubiques).
#Astroturf
14
El nucli dur de la colla és més feliç en una mani de la SCC a #Barcelona - pressupost important, mitjans de comunicació, autobusos d'arreu de l'estat espanyol, entrepans gratuïts... - que a #Madrid. Només 100 persones hi van assistir, al llarg de 2 hores, en total.
#Astroturf
15
La Julia va agafar el relleu de S'ha acabat d'en Josep, el primer president. Entre els seus seguidors hi ha partits unionistes i associacions feixistes. Normal a l'estat espanyol.
#Astroturf
16
A més dels Ciudadanos de torn, també li segueixen figures de PP, UPyD, Tabarnia...
#Astroturf
17
i el PSC.
#Astroturf
18
La colla JSCC/S'ha tb representa associacions unionistes en contra de l'escola #catalana a tots els nivells. Fins i tot comparteixen una costosa seu amb alguna a més de la plataforma espanyolista, @Impulso_Ciudada, a c Consell de Cent 322, ent'l C
Via @__Ilich__
#Astroturf
16
Aquí el senyor Pàvel @__Ilich__ us conta la seva odissea per aclarir els vincles entre JSCC/S'ha acabat i el moviment unionista contra l'escola #catalana...
#Astroturf
17
@__Ilich__ Els bloquejos de les universitats catalanes són una gran oportunitat pels nois i noies de JSCC/S'ha: no solament poden anar de víctimes, com sempre, sinó tb mostrar que saben moure cadires, com ens ensenya aquí un vell conegut de la colla. En sap molt.
#Astroturf
18
En el muntatge a la @UPFBarcelona, en Josep, la Julia i la colla de JSCC/S'ha acabat intenten causar una allau de persones per superar els manifestants a l'entrada de l'edifici. És una acció perillosa que hauria pogut acabar amb lesionats.
#Astroturf
19
Acabem com vam començar, amb @antena3com fent referència als JSCC/S'ha com a simples estudiants que volen assistir a classe i als manifestants com a "radicals encaputxats" que els impedeixen. No es menciona ni la violència de l'atac ni el risc de causar una estampida.
20
Casualment, els entrevistats a @A3Noticias són dos vells coneguts de JSCC/S'ha: "que si vols que et facin cas, has d'anar encaputxat i trencar coses?", cosa que "és intolerable en un país democràtic", diuen. Creuen en la llei, l'ordre, la justícia espanyola i la propaganda.
21
La premsa unionista compleix: denuncien "violència en les universitats #catalanes" contra "valents universitaris" que "s'enfronten als #CDR" [sic] que han "passat de la intimidació als cops de puny" encara que les imatges mostren un atac clar dels JSCC/S'ha acabat.
#Astroturf
22
Malgrat haver participat clarament en l'atac als estudiants manifestants de la @UPFBarcelona, en Josep denuncia haver patit una agressió "quan intentava superar una barricada". Els JSCC/S'ha no solament pretenien superar la barricada, sinó tb passar per sobre dels manifestants
23
Les agressions reals es van veure a @Ass_Economiques de la @UniBarcelona. Els que només volien a classe ataquen repetidament als estudiants que bloquegen l'entrada. Cops de puny, cadira i peu, escopits, i crits de "Viva España, maricones!". Totalment apolític i no-nacionalista
24
Els JSCC/S'ha provoquen, fatxendegen i menteixen per España.

Valentes són les joves que s'han manifestat al llarg de les últimes 3 setmanes malgrat la intimidació i violència policial, i les manifestants universitàries que tenen companyes a la presó, acusades o lesionades.

25
Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh.

Enjoying this thread?

Keep Current with barbaryfigs

Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

Twitter may remove this content at anytime, convert it as a PDF, save and print for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video

1) Follow Thread Reader App on Twitter so you can easily mention us!

2) Go to a Twitter thread (series of Tweets by the same owner) and mention us with a keyword "unroll" @threadreaderapp unroll

You can practice here first or read more on our help page!

Follow Us on Twitter!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!