De Nationale Pruttelaar 💎 🇳🇱🚜฿⚓ Profile picture
Voor al uw sterke koffie... en een flinke dosis gezond verstand. De pest aan policor prietpraat. CO₂-verheerlijker. Anti-islamofascist. "Racist!" roepen? Block!
Herbert Profile picture Vincent Schoutsen Profile picture Dr. Takkie Yah™ Profile picture 3 added to My Authors
Sep 18, 2021 76 tweets 50 min read
Deze volksvertegenwoordigers hebben ervoor gezorgd dat mensen niet meer zonder #coronatoegangsbewijs cafés, restaurants, bioscopen & theaters binnen mogen. Zij hebben daarmee de facto een apartheidssamenleving gecreëerd in Nederland. Draadje. 👇

Jan Paternotte (#D66) Thierry Aartsen (#VVD) stemde voor de invoering van een apartheidsmaatschappij. #coronapaspoort
Apr 12, 2021 67 tweets 39 min read
846/ "mannen" / "overvallers" (bron: @opsporing_tv) opsporingverzocht.avrotros.nl/zaken/item/bee… 847/ "dadergroep" / "mannen" (bron: @opsporing_tv) opsporingverzocht.avrotros.nl/zaken/item/bij…
Apr 10, 2021 4 tweets 2 min read
1/ Amerikaanse media beweren dat topadvocate Sidney Powell zou hebben toegegeven geen enkel bewijs te hebben voor grootschalige #verkiezingsfraude bij de verkiezingen van november 2020. Maar de topadvocate weerspreekt dit ten stelligste. Een draadje. rumble.com/vfbwwh-part-1-… 2/ Advocate Sidney Powell vertelt haar kant van het verhaal. #Election2020 rumble.com/vfbwzt-part-2-…
Mar 19, 2021 4 tweets 4 min read
Mensen die op social media beweren dat mainstream media één grote eenheidsworst zijn geworden, die allemaal dezelfde mening propageren, worden door politici & journaille vaak weggezet als 'trollen' of 'complotgekkies'. Maar ze hebben gewoon gelijk

(bron: ) Gecoördineerd vanuit de #EU financieren non-profit-organisaties van het wereld-establishment het eenzijdige overdreven hysterische narratief rondom #corona in de media. En overheden, incl. de Nederlandse, houden dit angstcircus in stand met vele miljoenen van ons belastinggeld.
Mar 3, 2021 50 tweets 24 min read
801/ "vier jongens" / "groepen jongeren" (bron: @opsporing_tv) opsporingverzocht.avrotros.nl/zaken/item/jon… 802/ "jongen"/ "jongeman" / "groep jongeren" (bron: @opsporing_tv) opsporingverzocht.avrotros.nl/zaken/item/vro…
Sep 21, 2020 287 tweets 183 min read
311/ “mannen” (bron: @telegraaf) telegraaf.nl/nieuws/3368209… 312/ “aantal jongeren” (bron: @telegraaf) telegraaf.nl/nieuws/1846104…
Aug 28, 2020 193 tweets 132 min read
223/ "jongeren" / "jeugd" (bron: @Castricummer) castricummer.nl/vvd-vraagt-opn… 224/ "vier verdachten in de leeftijd van 17 (2x), 20 en 29 jaar" (bron: @lc_nl) lc.nl/friesland/leeu…
Jun 24, 2020 155 tweets 85 min read
1/ We hebben in NL een serieus probleem met criminaliteit en straatterreur door Marokkanen. Maar omdat mainstream media & politiek niet willen dat wij dat weten, gebruiken zij in hun berichtgeving versluierende termen als "jongens", "jongeren", "groep jongeren", "tieners", etc. 2/ In dit draadje een litanie aan voorbeelden, die duidelijk maken dat we een probleem met overlastgevende allochtonen en vooral Marokkanen hebben in NL, ook al mag dat van de mainstream media en politiek niet zo benoemd worden.

Daar gaat ie...
May 18, 2020 18 tweets 20 min read
1/ U vraagt zich wellicht af waarom de overheid opeens is overgegaan tot het op grote schaal uitkopen van #boeren en het opkopen van hun #grond en #landerijen. Het officiële antwoord luidt: om het #stikstof-overschot terug te dringen. nieuweoogst.nl/nieuws/2020/04… 2/ U vraagt zich wellicht ook af waarom de overheid plotseling is overgegaan tot het massaal kappen van #bomen in #Nederland. De hoofdreden is evident. Het hout van de bomen wordt versnipperd en gebruikt als brandstof voor ‘groene’ #biomassacentrales.
May 2, 2020 20 tweets 17 min read
1/ De afgelopen 7,5 jaar gedurende de laatste twee kabinetten onder leiding van @MinPres #Rutte (@VVD) moesten maar liefst elf bewindslieden #aftreden. 2/ De reden voor het vertrek van de bewindslieden was in alle gevallen min of meer hetzelfde: zij werden erop betrapt dat ze #leugens hadden verteld tegen het Nederlandse parlement. En daarmee logen ze feitelijk alle media en de hele bevolking voor.
Apr 4, 2020 25 tweets 31 min read
1/ Herinnert u zich nog de ‘peiling’ van @EenVandaag van 31 maart, waarin de #VVD zogenaamd met maar liefst 8 zetels steeg ten kosten van #FvD (min 5 zetels) en #PVV (min 3 zetels)? Alle overige partijen bleven zowat stabiel.

#coromacrisis #coronavirus

telegraaf.nl/nieuws/5510042… 2/ De #VVD zou vooral kiezers wegtrekken bij #FvD en #PVV, omdat “@MinPres #Rutte zo fantastisch optreedt, een "echte crisismanager" blijkt te zijn en “veel indruk maakte met zijn televisietoespraak”. Geloof het niet. Dit is puur #nepnieuws.

Een analyse.

eenvandaag.avrotros.nl/panels/opiniep…
Feb 7, 2020 17 tweets 17 min read
1/ In het @NOS Journaal wordt voortdurend uitgebreid stil gestaan bij geweld en discriminatie tegen moslimminderheden in niet-islamitische landen. Er is daarentegen nauwelijks aandacht voor geweld en discriminatie tegen christelijke minderheden in moslimlanden. Een draadje... @NOS 2/ Talloze keren hebben we in het @NOS journaal items voorbij zien komen over zielige onderdrukte #Rohingya-moslims in #Myanmar, over zielige onderdrukte #Oeigoerse moslims in #China of over zielige onderdrukte moslims in het noorden van #India.
Nov 28, 2019 16 tweets 15 min read
1/ President #Trump wordt in de Nederlandse mainstream media continu weggezet als een slechte domme onbetrouwbare leugenaar, die tot weinig anders in staat is dan liegen. Nooit wordt u eerlijk geïnformeerd over wat hij allemaal heeft bereikt tijdens zijn presidentschap tot nu toe 2/ Een overzicht v/d successen van #Trump.

Sinds hij aantrad als president:
🔵 werden ca. 4 miljoen nieuwe banen gecreëerd in de #USA;
🔵 hebben meer Amerikanen een betaalde baan dan ooit eerder in de geschiedenis;
🔵 is economische groei in #USA vrijwel continu 3 à 4%
Aug 28, 2019 14 tweets 9 min read
1/ Iedereen die zichzelf politiek gezien rechts v/d #VVD positioneert en al weken vol overgave meegaat in het tot de enkels afbranden van #Baudet en zijn #FvD vind ik oerdom en kortzichtig bezig. 2/ Deze mensen schaden daarmee (gewild of ongewild) hun eigen algemene politiek-maatschappelijke doelstellingen en laten zich voor het karretje spannen van de mainstream media in het algemeen en de publieke omroep in het bijzonder.
May 21, 2019 5 tweets 3 min read
1/ Thierry #Baudet is een ontwapenend politiek talent. Hij kaart de juiste zaken aan, vaak ietwat aangezet en provocerend, maar dat is naar mijn mening nou juist wat een goede politicus behoort te doen. Ik vind het een verademing. 2/ Dat het debat in de mainstream media vervolgens telkens weer escaleert en alleen over #Baudet gaat en niet over het issue dat hij (terecht) aankaart ligt niet aan hemzelf maar aan zijn opponenten.
Sep 27, 2018 10 tweets 4 min read
Zojuist hoorde ik op @NPORadio1 hoe @WouterZwart verslag deed van de zaak #Kavanaugh (= benoeming van de door #Trump voorgedragen redelijk conservatieve kandidaat voor de Supreme Court, die tevens de steun heeft van oud-president #Bush) ivm zeer recente aanklachten tegen hem. 2/ Drie vrouwen zijn opgestaan om te protesteren tegen de op handen zijnde benoeming van #Kavanaugh omdat ze 35 tot 40 jaar geleden (toen allen incl. de vermeende dader nog tieners waren) op schoolfeestjes seksueel zouden zijn mishandeld door de kandidaat voor de Supreme Court.
Jan 24, 2018 36 tweets 17 min read
[1] Man-made Global Warming (#MMGW) is een hardnekkige mythe. Do the math! [2] #MMGW is een van oorsprong wetenschappelijke these, die al jarenlang agressief wordt gepromoot door een linkse kongsi van politiek, milieuorganisaties en media. Daarbij wordt geen tegenspraak geduld.
Jan 1, 2018 16 tweets 18 min read
[1] De christendemocratische #ÖVP van Sebastian Kurz werd de grootste partij bij de verkiezingen in #Oostenrijk op 15 oktober 2017. Maar ook de rechtse #FPÖ van Heinz-Christian Strache, de Oostenrijkse evenknie van de #PVV, boekte verkiezingswinst. telegraaf.nl/nieuws/812684/… [2] Strache (#FPÖ) en Wilders (#PVV) hebben al langere tijd goede banden. Samen met o.a. Front National (#FN) van Marine le Pen en vormen FPÖ en PVV de #ENF-fractie in het Europees parlement.

nieuws.nl/algemeen/20130…

europa-nu.nl/id/vjutef4bpfw…
Dec 17, 2017 16 tweets 11 min read
[1] Veel gutmenschen zien met leedvermaak toe hoe, in hun woorden, Forum voor Democratie de #PVV “leeg eet”. De welbespraakte Thierry Baudet slaagt erin om, wat veel politici van de gevestigde orde maar niet lukte, de PVV uit te hollen. Tenminste zo zien veel linkse mensen dat. [2] En daar genieten die politiek-correcten intens van, gezien alle berichten, columns, commentaren, tweets, etc. over dit onderwerp. “Halleluja! Eindelijk zijn we van die nare Wilders af.” Die verwachting en hoop klinkt door in al hun reacties.