Discover and read the best of Twitter Threads about #foodporn

Most recents (2)

KFC ni kalau family memang suka berbanding brand lain, sebab dia rasa lagi dekat dengan keluarga. Ada banyak rahsia KFC dan info yang mungkin korang tak pernah dengar. Ada tips yang korang tak cuba lagi. Korang dah tahu ke pasal ni? JOM DISCOVER!
1. Kebiasaan setiap branch manager KFC akan dapat kupon diskaun untuk diedarkan kepada pelanggan atau pekerjanya. Berbuat baiklah dengan manager kemungkinan ada dapat kupon free untuk makan dekat KFC.

(Aku pernah dapat dari akak kawan, dia cakap dapat kupon setiap bulan )
Customer is always right. Korang boleh tukar dekat kaunter kalau makanan yang korang dapat kurang berkualiti. Manager KFC pernah tukarkan ayam yang aku dah makan sebab aku complaint ayam lama dia pakai, yg tulang warna macam kebiruan. Overall servis KFC memang mantap!
Read 18 tweets
#longthread

Caro ministro @luigidimaio dedico a lei e al #GovernoDelCambiamento queste mie riflessioni sulla #povertà.
Questa parola, magica come #dignità , tanto cara a lei e ai Vs. sostenitori.
Che avete deciso di propagandare attraverso lanci #social, balconate e che secondo
Voi con un #decreto - i cui effetti sul mercato del #lavoro saranno dirompenti ma in senso negativo - potevate eliminarla.
Mi spiace darle questa brutta notizia, ma né lei né nessun altro politico in questa terra, potrà abolire o eliminare la povertà.
Perché purtroppo la smania
protagonismo e l’ignoranza in materia economica vi porta a fare scelte irrazionali.
La povertà non è solo un problema economico, tutt’altro, è principalmente un problema culturale.
Un paese ignorante è un paese tendenzialmente povero - che poi fa comodo a chi lo governa - perché
Read 12 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!