Discover and read the best of Twitter Threads about #translaki

Most recents (2)

Ketju. Sateenkaariperheet ja syntyvyys.

Keskustelussa syntyvyyden laskusta on varsin hetero.
Sateenkaariperheiden lapsenteko on kallista ja joilekin mahdotonta. Perheen perustamishaluja sateenkaaripareilla kuitenkin on.
hs.fi/kotimaa/art-20…
Perheen perustaminen esim. naisparille on ollut tähän asti kallista, koska hedelmöityshoidot on pitänyt tehdä yksityisellä klinikalla. Pahimmillaan hoitoihin on palanut kymmeniä tuhansia euroja. Tämä on myös luokkakysymys, kaikilla naispareilla ei ole tätä rahaa.
Tilanne on kuitenkin muuttumassa, kun hedelmöityshoitoja on pian saatavilla myös julkisella puolella. Tämä on yhdenvertaisuusasia ja myös järkevää, jos toivotaan maahan lisää lapsia.
sateenkaariperheet.fi/uutiset/tilann…
#sateenkaariperheet #syntyvyys
Read 19 tweets
Perus- ja ihmisoikeudet ja niiden edistäminen iloksemme vahvasti #hallitusohjelma’ssa. Monet tavoitteemme hienosti mukana! Työtä on todellakin tehty paljon ja nyt vaikutukset näkyvät. Tässä ketjussa nopeasti keskeisimpiä #ihmisoikeudet havaintoja:
1. Hienoa, että ihmisoikeuksien järjestelmälliseen edistämiseen panostetaan: #hallitusohjelma'ssa mm. kolmas perus- ja ihmisoikeustoimintaohjelma, lainvalmistelijoiden ihmisoikeusosaamisen vahvistaminen sekä perus- ja ihmisoikeusvaikutusten arviointi. #ihmisoikeudet
2. #Hallitusohjelma'n mukaan kv. ihmisoikeussopimusten toimeenpanoa ja valvontaa edistetään ja vahvistetaan. Myös #oikeusvaltio'ta vahvistavia toimia löytyy useita. #ihmisoikeudet
Read 18 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!