Discover and read the best of Twitter Threads about #zorg

Most recents (8)

Iederwijs is doorgestart na een stroom van negatieve publiciteit in de media en na een serie faillissementen van deze scholen door te weinig leerlingenaantallen, slecht bestuur en te weinig geld om goed onderwijs te kunnen geven. Of een combinatie daarvan. Er is doorgestart
onder een nieuwe koepelnaam Democratische scholen. Dat bekt lekker, dat verkoopt lekker. Democratisch is het niet. Immers, deze scholen worden opgericht door de Avatar sekte. De Avatar sekte heeft een eigen visie op onderwijs en samenleven. Deze sekte gebruikt en misbruikt
Read 42 tweets
Het is geen vuurwerkprobleem.
Het is tuig probleem. En @Politie pakt het tuig niet keihard aan ondanks al hun bewapening. Wat maakt dat politie niet keihard optreedt en handhaaft? Er is een mentaliteitsprobleem bij @Politie.
@Politie volgt Avatar cursussen. Dát is het probleem
@politie, @Het_OM, @ministerieJenV en @RvdK_minjenv, de inspectie gezondheidszorg etc volgen de Avatar cursussen van de New Age achtige Avatar sekte.
Dat heeft geleid tot een andere mentaliteit en strafvervolging.
@De_Monitor @joepdohmen @RubenAltena

nrc.nl/nieuws/2018/04…
Dit heeft geleid tot een andere visie en aanpak. Een op ideologie gebaseerde visie en strafvervolging etc.
Die niet werkt.

volkskrant.nl/economie/overh…
Read 17 tweets
@joepdohmen @Teunvandekeuken @De_Monitor @robertjensen @JobaCDA @HenkvGerven @harmbeertema @FleurAgemaPVV

Die ‘verandermanagers’ in #zorg en #Onderwijs zijn Avatars. Dát moet duidelijker worden. Welke leiderschapscursus werd gevolgd. Er is véél meer aan de hand.
Zie draad.
Die ‘verandermanagers’ verpesten de sfeer op de werkvloer. Het zijn die leidinggevenden die zorgen voor een angstcultuur, intimidatie, manipulatie etc.

Hoe kun je de werksfeer verbeteren als er sprake is van infiltratie door de Avatar sekte?

nrc.nl/nieuws/2018/04…
Read 43 tweets
December, naast Sinterklaas, Kerst en Oud en nieuw, ook de maand waarin we geacht worden onze zorgverzekering onder de 🔎 te nemen. Het doet je terugverlangen naar de tijd van het ziekenfonds, toen de tandarts zelfs nog met een bus naar school kwam. (1)
#zorg
In 1992 is mijn oudste zoon in het ziekenhuis van Emmeloord geboren. Normaal gesproken zou ik thuis bevallen, maar omdat ik een Kerstkindje verwachtte, en er 10 januari nog geen luiers verschoond hoefden te worden, werd ik dus ingeleid. (2)
Nu is Emmeloord 10 minuutjes rijden hier vandaan, dus de "ramp" was te overzien.
Helaas is dat nu niet meer het geval, na fusie ZH Emmeloord en ZH Lelystad en privatisering zorg, moest de afdeling verloskunde in Emmeloord sluiten. (3)
Read 10 tweets
@ruiterprins @dynd21 @Lisawesterveld @Gemeente_Hoorn @burgerrechten @FTM_nl @MinisterieSZW @wimjanrenkema @Ranada1967 @miekekrol @avrotrosradar Wat bizar dat @Lisawesterveld #CREF en dus #GIRFEC steunt.
Nog gekker wordt haar tweet waarin ze veinsd zich van de domme te houden tav #girfec
@ruiterprins @dynd21 @Lisawesterveld @Gemeente_Hoorn @burgerrechten @FTM_nl @MinisterieSZW @wimjanrenkema @Ranada1967 @miekekrol @avrotrosradar @Lisawesterveld steunt met #CREF oplichterij en kwakzalverij. Over de rug van kinderen en met kinderen als slachtoffer!
@Lisawesterveld van @2eKamertweets mogen wij verwachten niet kritiekloos en klakkeloos kwakzalvers te steunen van ons belastinggeld.

kwakzalverij.nl/nieuws/cref-me…
@ruiterprins @dynd21 @Lisawesterveld @Gemeente_Hoorn @burgerrechten @FTM_nl @MinisterieSZW @wimjanrenkema @Ranada1967 @miekekrol @avrotrosradar @2eKamertweets Net als de tovenaars van Avatar denkt @Lisawesterveld dus adhd en ass te kunnen genezen met kwakzalverij!
Van @2eKamertweets mogen we toch verwachten dat Lisa en @hugodejonge niet kritiekloos en klakkeloos kwakzalverij volgen? Van ons belastinggeld!
Read 33 tweets
Nu @toineheijmans @volkskrant zo graag het fileermes gebruikt zou ik graag zien dat Toine met zo’n zelfde scherpe blik kijkt naar de indoctrinatie en infiltratie van extreem linkse bewegingen in ons curriculum

@arnoldkarskens @Cultuur_Vuur @HenkRijkers

threadreaderapp.com/thread/1182301…
Zoals blijkt uit bovengenoemde tweet speelt de activist van PvdD Lammert van Raan hierin een rol.
Graag uw visie hierop @toineheijmans
@toineheijmans ik heb de moeite genomen alle feedback op Curriculumnu door te spitten en vond daar louter extreem linkse, zeer activistische partijen in zoals Wit aan Zet, KOZP, NatuurCollege, Time is Now Foundation en Black Archives. Zie draad ⬇️⬆️
Read 50 tweets
@Jeroen99271706 Deze mevrouw heeft gelijk. De NWO (Nieuwe Wereld Orde) is Agenda21. De transitie verloopt ook via onderwijs.

Agenda21

Charlotte Iserbyt, former senior policy advisor to the U.S. Department of Education and most important whistleblower!

@Jeroen99271706 De strijd die Trump in de VS lijkt te winnen wordt in Europa, en zeker in Nederland zonder dat de bevolking het door heeft in alle hevigheid gevoerd en door de strot van de burgers geduwd. In alle domeinen.
@Jeroen99271706 De NWO is bedacht door VN-Bilderberg

Global.

Dit is hoe de VN denkt:

Er moet een bewustzijns verandering optreden bij ALLE mensen.
En dat willen ze bereiken o.m. door de SGD'S en NGO'S, stuurgroepen en zeeën vol subsidies.

gdrc.org/u-gov/global-n…
Read 29 tweets
@ministerieJenV @SanderDekker @Inholland @SanderDekker maakte de weg vrij voor Avatar scholen.
@SanderDekker schafte vervolgens @sektesignaal af na de uitzending en artikelen van @De_Monitor @Teunvandekeuken @Sietze_1.
@joepdohmen @nrc toonde aan dat Avatar overal is. Ook bij politie, OM en Justitie.
Ouders van deze
@ministerieJenV @SanderDekker @Inholland @sektesignaal @De_Monitor @Teunvandekeuken @Sietze_1 @joepdohmen @nrc scholen kunnen niet meer terecht met signalen, zorgen en klachten over sektarisme bij @sektesignaal. De @onderwijsinsp heeft de klachten van ouders uit het hele land over deze scholen nooit serieus genomen. Daarbij blijkt de macht van deze Avatars ook binnen @MinOCW en
@ministerieJenV @SanderDekker @Inholland @sektesignaal @De_Monitor @Teunvandekeuken @Sietze_1 @joepdohmen @nrc @onderwijsinsp @MinOCW @onderwijsinsp en politieke partijen aanwezig te zijn.
Burgers uit alle domeinen zoals (jeugd)zorg en medewerkers van @Het_OM @Politie en @ministerieJenV kunnen intern ook niet -veilig- klagen over Avatar binnen eigen gelederen. Immers, avatar is overal.
Wat maakt nu dat
Read 20 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!