Account Share

Discover and read the best of Twitter Threads about #THREAD

Most recents (24)
Should a church venture into business? Wouldn't that be distracting? What impacts will this on faith and the basic principles of the kingdom? What would happen if chuches in Nigeria start farms and employ their members to work on them? A short #thread

#LetMyPeopleThink
1. Answered Prayers. For the young and agile members who are unemployed. For the business consultants who want to work on new projects. One prayer point would be ticked off the list. #LetMyPeopleThink
2. Stewardship. Working in a "church-run business" will provide Christians with more practical avenues to demonstrate and prove ourselves as caretakers of heaven's resources on the earth.
#LetMyPeopleThink
Read 7 tweets
In questi giorni, numerosi commentatori hanno affermato che #Autostrade si sarebbe “controllata da sola”, una ricostruzione prontamente cavalcata dagli esponenti del governo per escludere ogni concorso di responsabilitĂ . Si tratta, perĂČ, di una ricostruzione erronea.
#thread
La Convenzione del 2007 afferma (art. 28) che la concedente (all'epoca, Anas) vigila sui lavori di adeguamento delle autostrade e di manutenzione ordinaria e straordinaria, tanto che la concessionaria Ăš tenuta (art. 3) a trasmetterle tempestivamente i relativi progetti.
PiĂč in generale, l'art. 7 della Convenzione attribuisce alla concedente la facoltĂ  di “richiede[re] informazioni e effettua[re] controlli, con poteri di ispezione, di accesso, di acquisizione della documentazione” per garantire il rispetto degli obblighi convenzionali.
Read 9 tweets
A short #thread about #organtrafficking
👇
1. An excerpt from HIDDEN COLORS 3. Underground trafficking of black children body parts and organs

facebook.com/10000503986939

2. "Homan Square revealed: how Chicago police 'disappeared' 7,000 people"

theguardian.com/us-news/2015/o

Read 5 tweets
Did Thread Reader help you today?
Support me: I'm a solo developer! Read more about the story
Become a 💎 Premium member ($30.00/year) and get exclusive features!
Too expensive?
Make a small donation instead. Buy me a coffee ($5) or help for the server cost ($10):
Donate with 😘 Paypal or  Become a Patron 😍 on Patreon.com
Using crypto? You can help too!
Military Ops, training, intel #thread
In 1950s under #ProjectBluebird CIA experimented over 1000 military personnel with LSD without their knowledge to induce multiple identities, amnesia, hypnotic access codes & new memories into their minds. Recent random firings in public may give you an idea to its sophistication
Did you know that Mexican drug cartels traffick large quantities of cocaine & crystal meth from Tesla's Nevada Gigafactory?
Read 4 tweets
katildim katilacagim. uzaya cikmak abartilacak bir sey mi? simdi uzay dedigimiz seyin oyle pek buyutulecek bi tarafi yok. neden? cunku uzay yeterince buyuk. bir de kendi kendini buyutuyor zaten
(bkz: hubble sphere) #Thread icin izninizi isteyeyim. linc etmeden dinleyin bir.
ovunmek gibi olmasin ama uzay, uc asagi bes yukari 150 km irtifada basliyor. ne demek bu?
ankara’da yasayan birisi icin en yakin sahil, uzaydan daha uzak :’( -ozur dilerim-
burada kasit, “asaligik -alcak!- dunya yorungesi” (low earth orbit)
roketler, enerjilerinin az bir miktarini “o mesafeye cikmak” icin kullanir. problem; orada kalmak :D
yani aslinda dogru kritik soyle olmali: adamlar yorungede kaliyor, biz hala oyle boyle soyle☝
low earth orbitte yer cekimi hala yuzeydeki ivmenin %90’i gibi.
Read 7 tweets
This morning, I called this my favorite stat this year. But then I thought that was an exaggeration. It's my favorite stat for the #Cardinals.

Here's my favorite stat for every other team. #Thread
#Falcons in 2016: 1.57 TDs per FG attempt
2017: 0.85 TDs per FG att
#Ravens
Joe Flacco was 7th in pass atts in 2017, never threw for 300 yds, averaged <200 per game.
Read 33 tweets
Shine japan album preview for anyone who haven’t heard it since it still only available on itunes #THREAD
I just upload 4 new songs
1. I’m Fine
2. Wake up
3. Wasurerarenai (already love thing song)
Read 4 tweets
Saya sendiri tak setuju dengan pandangan rendah kebanyakan orang dengan lelaki yang mencintai wanita yang lebih tua, sebab Jodoh adalah ketentuan Tuhan belum lagi ditambah banyak wanita yang belum kahwin padahal umur terus meningkat.

Kalau Oedipus Complex diorang biarlah mereka.
Aku orang yang terbuka dengan pilihan hidup siapa karena bagi aku hidup adalah pilihan, semua pilihan ada risiko, & semua pilihan ditanggung manusia yang buat pilihan, jadi terserah orang yang memilih & menjalaninya. Semua pilihan ada kelebihan & kekurangan dalam menjalankan.
Nabi Muhammad saja dapat jodoh wanita yang jauh lebih tua dari usia Nabi (oedipus complex(menyukai wanita yang lebih tua)). Pada masa Perkahwinan Nabi Muhammad berumur 25 tahun & Siti Khadijah 40 tahun, beza 15 tahun. Pada masa itu pun tiada Poligami pada Nabi Muhammad.
Read 5 tweets
Assalamualaikum. Selamat malam semua. Topik malam ini adalah Oedipus Complex dalam Islam.

Mungkin sebahagian kita tak tahu apa itu Oedipus Complex yang adalah dimana gejala tanda seorang lelaki yang lebih mencintai wanita yang lebih tua. Terus apa pandangan dalam Islam?

#Thread
Mungkin selama ini kita hanya mengenal lelaki yang mencintai wanita yang lebih muda umur atau seumur saja. Bagaimana bila dengan seorang lelaki yang mencintai wanita yang lebih tua misalnya 10-12 tahun lebih tua dari lelaki itu.
Oedipus diambil dari Greek Mythology tapi ada beberapa orang yang berkata Oedipus adalah Raja Thebes, yang menikahi ibu kandungnya dan membunuh ayahnya.

Pada masa ini Oedipus complex digunakan sebagai penyebutan bagi para pria yang menyukai wanita yang lebih tua.
Read 9 tweets
IMPORTANTE

La #Turchia bombarda #Sinjar ed uccide Mam Zaki, uno degli eroi che salvĂČ decine di migliaia di #ezidi dal genocidio dell'#ISIS.

#thread
1) Una notizia terribile, l'ennesimo crimine atroce e disumano della #Turchia contro il popolo curdo.
Ieri intorno alle 16 un raid turco ha colpito alcuni veicoli (pare 3) delle forze di autodifesa ezide #YBS che stavano tornando dalla commemorazione del massacro di #Kocho.
2) Tra il 3 ed il 15 Agosto 2014 il villaggio di #Kocho nei pressi di #Sinjar rimane sotto assedio da parte dell'ISIS.
Tra il 15 Agosto e le prime ore del 16 Agosto i miliziani dell'#ISIS entrarono nel villaggio. Radunarono tutta la popolazione, circa 1700 persone, nella scuola.
Read 24 tweets
#Thread #Fil | Ce matin, je voudrais mettre à l'heure quelques pendules au sujet des combattant afghans. Trop de réactions dans ma TL sont en totale contradiction avec les témoignages que m'ont livrés des militaires occidentaux qui les ont cÎtoyés et/ou affrontés.
Quand on détaille les pertes des forces spéciales afghanes à #Ghazni, une réaction classique du lecteur est de déplorer que les instructeurs occidentaux aient formé des guignols incapables de résister à une action offensive déterminée des taliban. Ce tropisme est catastrophique.
DĂ©jĂ , je fais aimablement remarquer que de tels problĂšmes sont ataviques dans tous les pays oĂč celui qui se voit en homme blanc avec intentions pacifiques est venu apprendre Ă  homme en voie de dĂ©veloppement bien gentil mais un peu con Ă  se curer le nez sans se crever l'oeil.
Read 39 tweets
Topik Sejarah hari ini adalah Rakyat Melayu di kota Kawthaung (Pulodua), Myanmar yang bercakap Bahasa Melayu dengan dialek Kedah & Perlis.

Ramai yang tidak tahu bahawa disini rakyat Melayu di ujung selatan Myanmar di kota Kawthaung sempadan dengan Ranong, Thailand.

#Thread.
Di Kawthaung (Pulodua), Myanmar ada 15,000 orang Melayu disini (data terkini tidak ada). Pulodua adalah nama Melayu kota Kawthaung, rakyat Melayu disini bercakap Bahasa Melayu dengan Dialek Kedah & Perlis dengan mempertahankan tulisan Jawi & jatidiri Melayu sebagai Islam.
Selama 200 tahun, orang Melayu tinggal diantara Malaysia, Thailand, & Myanmar di wilayah Tanintharyi (Tanah Sari). Hikayat Merong Mahawangsa menceritakan sejarah Kesultanan Kedah bahawa mereka bagian dari Empayar Kedah.

Inilah sempadan Semenanjung Tanah Melayu sebenarnya.
Read 10 tweets
#Thread 👇👇👇
Can the Senate President be removed IF the entire 109 Senators are not complete?
#MyView
Saraki is GONE if and when @OfficialAPCNg is ready. It will only take 30 minutes without any drama. So don't think removing Saraki will be that dramatic guys..
#RemovingSaraki
Don't argue too much on this.
Nigeria had 109 Senators as at the time Saraki was "elected" as Senate President by just 57 Senators. If that was constitutional & seen to have formed a "quorum"
then removing Saraki by 2/3 of the same "quorum" is constitutional...
#RemovingSaraki
The other perspective is this:
Does the constitution say that the Senate President MUST come from the Majority party/ruling party?
Simple logic:
Can a Senator from the MINORITY be the Majority leader of the house?
Can a Senator from the Majority party be the Minority leader? đŸ€”đŸ€”
Read 5 tweets
1)In diesem #thread geht es u.a. um den #DeutschlandKurier, den Herausgeber der rassistischen und islamfeindlichen Wochenzeitung und die rechtsextreme #AfD. DarĂŒberhinaus geht es auch um netzwerkartige Strukturen.
2)Herausgeber des #DeutschlandKuriers ist der Verein zur Erhaltung der Rechtsstaatlichkeit und bĂŒrgerlichen Freiheiten, nachfolgend als VEREIN bezeichnet.
3)Vorsitzender des VEREINS ist David #Bendels, der im Juni 2016 aus der #CSU ausgetreten und somit, wegen seiner tatkrĂ€ftigen UnterstĂŒtzung fĂŒr die #AfD, einem möglichen Parteiausschluss zuvorgekommen ist.
Read 19 tweets
Hai, #MakanSiang kali ini mau bahas topik internasional yang lagi heboh nih yakni, krisis ekonomi Turki. Kenapa tuh? pantau terus aja thread kami sampai habis ya. #Thread #Turkey
Jadi, kisah pilu Turki ini berawal dari 2011. Kala itu, bank-bank di TUrki meminjam uang dalam bentuk dolar AS dari luar negeri untuk penyaluran kredit ke perusahaan lokal #MakanSiang #Turkey #Thread
Tujuannya, TUrki ingin mendorong perusahaan lokal itu tumbuh dengan agresif. Hasilnya, Turki sangat bergantung dengan pembiayaan dari luar negeri. #MakanSiang #Turkey #Thread
Read 41 tweets
"ErnteausfĂ€lle, StĂŒrme & Sahara-Sommer: ErklĂ€rt werden die Extreme alle mit dem #Klimawandel. Doch dieser wird allzu oft instrumentalisiert, um irrationale politische Entscheidungen durchzusetzen. Eine Partei profitiert davon ganz besonders."#ClimateChange cicero.de/innenpolitik/K

2. Und die #Chinesen? 2017 betrug ihr Anteil an den weltweiten CO2-Emissionen 26 Prozent. Die EU stoß 9,1 Prozent und die USA 14 Prozent aus – Tendenz sinkend.
Zur Zeit werden in China 368 neue Kohlekraftwerke errichtet und 803 weitere befinden sich in Planung.
#Klimawandel
3. Aber fĂŒr "mutige" #Umweltaktivisten sind demokratische Staaten eine viel leichtere Beute als selbstbewusste Autokratien.

Oder wann sah man Claudia #Roth bei einer Umweltdemo in #China?
Reminder: CO2-Emissionen von #China is fast 3 mal grĂ¶ĂŸer als die der #EU!
#ClimateChange
Read 8 tweets
Yesterday, I thought about how difficult it is for many of us to concatenate being Christian with enjoying life. #Thread #Christianity #Christian
Somehow we imagine one cannot be Christian and sexual, Christian and metrosexual, Christian and gourmand. When we are forced to make a choice, we either choose active Christian and boring or passive Christian and epicurean.
I am so alive. I am culturally exposed and enjoy living. But, there is a centredness to me. Because God lives within me, he modulates everything I do.
Read 7 tweets
#thread My first exposure to planning came in my junior year of high school. I had discovered my passion for history and had worked for six years in local governance (prosecutor's office, community food co-op). #SoJustSuburbs /1
Learning urban design in a suburban context led me to ask questions about the limitations of traditional planning education. #SoJustSuburbs #SaturdaySchool /2
At the heart of these questions, I focused on the life of William Harris, a farmer worker with intellectual disabilities who worked on central NJ plantations, 1932-1961. The "rural" was rarely a factor in planning conversations. #SoJustSuburbs #SaturdaySchool /3
Read 16 tweets
#THREAD
Response to the @OfficialAPCNg Chairman, Adams Oshiomhole by Yusuph Olaniyonu (@YusuphOlaniyonu), Special Adviser on Media & Publicity to the President of the Senate, Dr. Abubakar Bukola Saraki.
"It is rather surprising that Mr. Adams Oshiomhole is behaving like a rain-beaten chicken, crying all over the place about Dr. Abubakar Bukola Saraki, as if the Senate President is the apparition haunting his life and the sinking ship that he captains."
"Having decided not to join the pigs in rolling in the dirt; we would not like to be involved in any meaningless exchange with the demagogue that is now in charge of APC."-#ResponseToOshiomhole
Read 24 tweets
I JUST WANT TO FEEL SOMETHING | I recently started drinking again after a long time of not drinking. #Thread #Nigeria #Unhappiness
Yesterday, as I considered my glass of single malt whiskey, I remembered a friend who wrote about sleeping with random women. After I read his article, I asked why he did it, since he didn't seem like the "promiscuous" type. He said he just wanted to feel something.
"Life is hard in Nigeria", he said. "I go to work every day and am stuck in traffic for 3 hours. I don't really connect with the people around me, so there's no one to ask how my day went. Each day is the same. I needed to feel something."
Read 9 tweets
YOU WILL HAVE MORE THAN ONE IDEA | I spoke to a young man recently about a business deal. He was more concerned about the money he would make than the opportunities he would gain. #Thread #Ideas #Entrepreneurship #Career
Sometimes when I talk to entrepreneurs, they seem obsessed with people stealing their ideas. They assume they will have only one good idea in life. They think a single deal will be their only source of prosperity.
Employees do the same. They hold on to jobs desperately. Some embezzle funds because they are not confident of another chance to "hammer".
Read 6 tweets
Aujourd'hui, les femmes peuvent parler librement de sexualitĂ© sans ĂȘtre jugĂ©es.
FAUX !

Je viens d'ĂȘtre blacklistĂ©e d'un event de lancement @Warcraft_FR #BattleForAzeroth alors que je rĂ©alisais des cosplays pour leurs Ă©vents depuis des annĂ©es, parce que je suis trop crue.
#Thread
Mon compte twitter personnel est cru c'est vrai !
Je partage des tweets de comptes à caractÚre sexuel, je parle ouvertement de ma sexualité, puisqu'aprÚs tout, c'est mon compte perso.
J'ai un compte "professionnel", pour mes activités de cosplayeuse/costume designer/prop maker, c'est celui dont je fais la promotion, que je place en signature de mail, sur mes cartes de visite et celui autour duquel je communique. Idem sur les autres RS
Read 12 tweets
COMMUNITY CHURCH | When @Chude began advocating for safe spaces for those dealing with depression, I could relate. I was reminded of neighbourhood community centres in the US. #Church #Thread
In some US cities where kids are at risk of suicide or gang initiation, the community leaders realised something. Many children do not turn to gangs or suicide because of adversity.
Rather, some do so because they feel alone. Others, because they have no options and the flicker of hope has finally gone out.
Read 15 tweets
Kerja sebagai pemandu van jenazah ni memang kerja yang mencabar, lagi-lagi bila kena bawa mayat pada waktu malam. - Remi

#ridcreeps #thread
Aku dah berpengalaman lebih 10 tahun bawa van jenazah ni. Bukan nak cakap besar tapi susah nak nampak benda mistik atau kena kacau dengan makhluk halus. Berpesan pada nenek moyang punya ayat, kalau kau tak kacau dia, dia tak kacau kau.
Tapi kejadian ni aku tak usik dia pun, tetap jugak aku kena kacau. Kejadian ni jadi 3 tahun lepas di mana ada kemalangan seorang remaja belasan tahun di bandar. Rumahnya di kampung. Jadi mayat dia dibawa ke hospital berdekatan bandar bila dah settle dengan family baru bawa balik.
Read 26 tweets
Related hashtags
Did Thread Reader help you today?
Support me: I'm a solo developer! Read more about the story
Become a 💎 Premium member ($30.00/year) and get exclusive features!
Too expensive?
Make a small donation instead. Buy me a coffee ($5) or help for the server cost ($10):
Donate with 😘 Paypal or  Become a Patron 😍 on Patreon.com
Using crypto? You can help too!